2 ay sonra anne olucam ve hiç bişey bilmiyorum

Başlatan berrak, 24 Temmuz , 2007, 23:54:31

« önceki - sonraki »

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Ayy berrakçım Allah sana kolaylık versin canım  :amin: . Bütün dualarımız yarın seninle olucak sakın üzülme. Yaa a niye sezeryana almıyorlar ki anlamadım o acıyı çekerken Allah yardımcın olsun sana.  HEP YANINDAYIZ bizi habersiz bırakma..

sevda

Bitanem umarım iyisinizdir keşke telefonunu alsaydım arardım bunu hiç akıl edemedim yaaa çok pişmanım almadığıma ama en kısa zamnda açınca neti bu mesajımı okuduktan sonra kşisel bilgilerimde msn e mesaj at ben ordan alıp ararım seni bende sana veririm çok öpüyorum seni ve oğluşumu allah yardımcın olsun ve sağlıkla sıhhatle bana bilgilerini ulaştır hemen oldumu güzelim... :opucuk:

sevda


berrak

sevdaaaaaaa. zuhal,esra,işte nihayet anneyim.  :hieyt: ya bu harika bişeymiş.  :icon_thumright: merak etmeyin bende oğlumda çok iyiyiz.   :nazar: ev biraz kalabalık ilk fırsatta bu macerayı uzun uzun yazarım. :love9:

esra_yesiloz

canım benim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah resminide koyarsın oldumu çok merak ettim kendine çok dikkat et kocaman  :opucuk:

sevda

 :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

DÜNYANIN EN GÜZEL ANNESİNE SEVGİLER VE BOL BOL ÇİÇEKLER

:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:


     BİTANEM YAAA OKADAR ÇOK MERAK ETTİMKİ SENİ ANLATAMAM; Canım artık bebeğin kucağında sende annesin yaaa ve sağ salim sağlısınız yaaa o bana yeter en azından artık iyi olduğunu ve mutlu olduğunu biliyorum canım benim yiğenimi ve seni okadar çok öpüyorum kiiii....... :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Allah bize de nasip etsin senin için çok sevindim  :nazar:

-Butterfly-

Zuhalcimmmm gozun aydin canimm  bak nasil gececek  nasil olacak korkuyorum derken :) simdi kucuk melek kollarinda insallah kolay gecmistir dogumun.

Allah anali ve babali buyutsun.Umarim ailenize sans  getirir kucuk meleginiz huzurlu yuvaniza en buyuk huzuru mutlugu daim olsun...

:occasion16: :occasion16: :occasion16: :wav: :wav: :icon_flower: :icon_flower: :occasion16: :wav: :wav:

tekrardannnn en kocamanindan TEBRIKKLERR :

Bu sanaaaaa :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers:

Buda kucuk melegine :opucuk: :opucuk: :nazar:



sevda

Zuhalcim çoğu gitti seninde azı kaldı sende bu güzellikleri allah kısmet ederse yaşıycaksın bitanem... ;)


Berrakcım canım nasıl doğum yaptın normal istiyordun inşallah sorunsuz ve rahat bir doğum olmuştur senin için.. :amin: :opucuk:

nihalim

merhaba berrakcim cok sevindim bebegine kavustun sonunda gec olsun guc olmasin demisler biraz bekletti yumurcak ama saga saglim geldi cok sukur allah anali babali buyutsun canim..darisi bizlerin basina oncee tabiki sabirsizlikla bekleyen esracimin basina sonra bana sonra zuhale sirayi bozmayiz insallah ....

Almiş'inAnniş'i

gözün aydın berrak  :hello2:
allah analı babalı büyütsün  :amin:

:occasion16: :wav: :occasion16: :wav:

-Butterfly-

ayyy cok ozur dilerim berrakcim  ismini yanlis yazmisimmm :(((



(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

İnşallah kızlar, bu dönemde insanın gerçekten desteğe çok ihtiyacı olyormuş.Sizde desteklerinizi eksik etmiyorsunuz sağolun.
Akşamları uykusuz geceler başladı ağrılarım çok oluyor erken gelicek diye çok korkuyorum. Hem hemen kavuşmak için sabırsızlanıyorum hemde erken olmasını istemiyorum. Bu günlerde geçecekk..

berrak

İYİ BAYRAMLAR                                                                                                         Kızlar yazdıklarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.çok şükür artık anne oldum.ya size bu duyguyu anlatamam o kadar içten okadar sıcak ve okadar saf bir duyguki.bebeğimi karnımdaykende çok seviyordum ama onu kucağıma aldığımda başka sevgilerin bunun yanında ne kadar hafif kaldığını anladım.oglum bu gün 8 günlük geçen hafta perşembe sabahı 4 saatlik uykuyla saat yedide doğuma gittim heyecan ve endişe bir arada,ne olacağını bilmemek insanı ürkütüyor.hastaneye gidip doğumhaneye çıktık,beni içeri aldılar, malum lahvan yanlış yazıyorsam kusura bakmayın,muayene ettiler ve suni sancıya bağlayıp beni bir yatağa yatırdılar.odada 2 yatak daha vardı,ben sancı gelmesini beklerken bir iki saat sonra başkaları doğuma geldi hatta bekleyip doğurup gittiler.beklediğim sürede 5-6 bebek doğdu ben hala bekliyorum,ebeler gelip muayaene ediyorlar bende ne sancı nede rahimde açılma var.herkez ah vah ediyor ben normal yatıyorum,hatta 19 yaşında ağlayan kadını teselli ediyorum.saatler geçiyor gelip gidip bakıyorlar bende hiçbir şey yok.saat 3te doktorum geldi sabah 1cm olan açıklık ancak 1,5 cm olmuş beklemekmi istersin yoksa alalımmı dedi?normalde suni sancı yarım şişe serumda doğum yaptırırmış bende 1 şişe bitti en ufak bir sancı hissetmedim.doktor belki akşam olur belki iki gün sürerdedi.yada rahim bir kaç cm den sonra açılmaya bilir dedi. kararı bana bıraktı.bende beklemekten sıkılınca eşimle görüşüp karar verdik.8 saatlik bekleyişin ardından sezeryana aldılar.bebeği ilk göremiyeceğim için çok üzülüp karnımı yarıcakları için biraz ağladım.sabırsızlıkla ne zaman ayılırım diye sorarak doğuma girdim.kendime geldiğimde yatağımdaydım,bana bebeğimi gösteriyorlardı ama narkozun etkisiyle gözümü açamıyordum.durun göremedim demeye çalışıyordum ama ne konuşa biliyorum nede gözümü açabiliyordum.biraz daha kendime gelince bebeğimle tanıştık o nasıl bir duygudur allahım herkese nasip etsin onun kokusu sıcaklığı ilk süt emmesi tarifsiz duygulardı.sezeryan olduğu için biraz canım yanıyordu ama gözümü bebeğimden alamıyordum.ve inanın 2 gece hastanede kaldık toplasan yarım saat uyumadım.sanki uyuram bişeyler ters gidecekti o heyecanı atlatınca uyumaya başladım.bu arada unutmadan oğlum 4,250gr ve 54 cm doğdu normal doğumda beni bayağı zorlarmış,karnımdaki dikişler başka yerde olurmuş :k06: şimdi evde çok mutluyuz her şey çok güzel.dün oğlumu kontrole götürdüm bebeğim 4,5 kilo olmuş gayet sağlıklı  maşallah.allahıma dua ediyorum bebeğim sağlıklı doğdu,bütün hamilelerin allah yardımcısı olsun herkes bebeğini sağlıklı kucağına alsın. :amin: bayramınız mubarek olsun.benim bayram armağanım oğlum oldu.inanın öyle mutluyumki.ilk fırsatta resmini koyacağım.hepinizi öpüyorüm :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:

sevda

Canım benim benim oğluşum tosuncukmu amanda yirim ben onu teyzesinin bir tanesi allah anasına babasına bağışlasın yarabbim  :amin: bu arada canım ben 6 gün yokum annemlerin yanına gidiyorum bayrama allah kısmet ederse şimdiden senin ve oğluşumun bu arada ismi ne oldu güzel annem yazmamışsın bebeğimin adını ve tabiki babanızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum sevgiyle kalın..... ;) :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: