Anne Karnındaki Bebek Kaçıncı Haftada Hissediliyor

Başlatan sedefsahin, 13 Mart , 2009, 17:07:43

« önceki - sonraki »

ponçik

Ben ilk hamileliğimde 18.haftada hissetmiştim  :love9:
Bugün sanki karnımın içinde parmak ucuyla dokunuluyormuş gibi birkaç hareket hissettim  :k06: acaba bebişim "ben burdayım mı dedi" eğer hissetmeye başladıysam bundan sonra zaman çabucak geçer  :hieyt:



ยรlคภ๓คz göภlüm

canım ikinciler çabuk hissediliyor ben de 14-15. haftalarda hissetmiştim


ponçik

 :y25: ama çok güzel bir duygu gerçekten, zaten hassasım heran sulugöz modundayım , inşallah hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize  :amin:



nelss

20. haftalarda hissetmeye basladm ben  :love9: :love9: zaten hareketini hissedene kadar sanki hamile deilmisim gibi gelirdi  :k06: :k06:



ponçik

Evet o çok fena bir duygu  :k06: ben de hissedene kadar hamile olduğum aklıma gelmeyecek  :ehi: bu sabah servise yetişeyim diye öyle hızlı yürümüşüm ki bindiğimde hala nefes nefeseydim  ;D kendime biraz hakim olsam iyi olur  :suclu:



zerrinplt

Canım ilk gebeliğinse geç hissedilir diyorlar ama bende senin gibi 14.haftada hissetmiştim hareketlerini

leylakarsu

bende 15. haftada hissetmiştim hareketlerinin tam olarak

**yeşim**

İlk kez 19+6 da hissetmiştim bende oğluşumun hareketlerini

makaron

ben taa 24. haftada anca hissetmiştim. biraz geç hissettim galiba.

eea2005

ister ilk gebelik olsun ister 10.cu erkek bebek 12 haftadan sonra seyirme damar atması şeklinde hissediliyor kız ise 18 hafta civarı hissediliyor. tecrübeyle sabittir  :opucuk:

mandalinaportakal

ben de birkaç gündür seyirme şeklinde hareketlilik hissediyorum.ilk bebeğimden tecrübeli olduğum için bunun bebek hareketleri olduğunun farkındayım :hello2:

mandalinaportakal

Alıntı yapılan: eea2005 - 15 Nisan , 2014, 08:09:50
ister ilk gebelik olsun ister 10.cu erkek bebek 12 haftadan sonra seyirme damar atması şeklinde hissediliyor kız ise 18 hafta civarı hissediliyor. tecrübeyle sabittir  :opucuk:
ben şu an 15.haftadayım,birkaç haftadır seyirmeleri ara ara da olsa çok net hissediyorum.ilkim oğlan,acaba bu da mı oğlan gelecek ::)

Z. Katip

22 haftalık hamileyim bebeğimin tekme atışını hisseder gibiyim. ama çok şiddetli değil. bazen şüphe ediyorum acaba bi sorunmu var diye. normalde 22. haftada tekmeleri sert hissedilmez mi


makaron

Ben 24.?haftada hıssetmıstım doktorum 28. Haftaya kafar hıssetmeyebılırsım demıstı.

duygucuk

 tam haftasını hatırlamıyorum ama erken hissetmiştim ben..
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm