Aşılama İle İlgili Paylaşım Sayfası

Başlatan n_e_s, 11 Temmuz , 2007, 16:17:07

« önceki - sonraki »

n_e_s

Merhaba

Ben siteye yeni üye oldum. İstanbulda yaşıyorum. 2 senelik evliyim ve malesef hala bir bebeğim olmadı.  :dontknow: eşimdede bendede hiçbir sorun yok. Benim prolaktin hormonum sınırda sadece onun için geçen ay ilaç kullanmaya başladım. Bu ay artık daha fazla dayanamadık ve aşılama tedavisine başladık. Pazar günü ilk iğnemi vurmaya başladım. Cuma günü kontrolüm var. Bakalım gelişmeler neler. İnşallah bu ay tutar çok istiyoruz bir bebğimizin olmasını.  :(

sude

nes allah yardımcın olsun bolbol dua et ınsallah kalırsın.bende 3,5 yıllık evlıyım bende 2asılama oldum olmadı benımkı tutmadı.ama ben cok stres yaptım bazı sorunlar vardı cok uzuldum kafamı taktım agladım.bılıyorsunkı bu ıslemde cok rahat olmamız gerekıyor.stres sakın yapma eger bebek ıstıyorsan hıcbırseyı kafana takma bırak kım neyaparsa yapsın hamıle kalıncaya kadar hıcbısey dusunme.bızdede hıcbır sebep yok nedensız ınfertılıte allahım buyuk elbet verıcek bırgun bızlerede bırer evlat.ama yeterkı sabredelım.bende buay kalmamıssam normal yolla bende gıdıcem tedavıye.bugun regl gunum aslında 10unda 8ınde gelıyordu heray ama gecen ay antalyadaydım hava degısıklıgınden 12sınde gelmıstı bakalım buay nasıl olucak belkı hıc gelmez asılamayada gerek bıle kalmaz ınsalllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh. :amin:
buarada cok rahat ol muayenede strestende sıkıntıdanda heyecandan da degısık cıkabılıyoır sonuclar onun ıcın cok rahat olmak gerekıyor.hıcbırsey dusunme oldumu.strese hayır strese sonnnnnnnnnn.tamammı ness. :muzz: :hello2: :hieyt: :occasion5: :occasion14:ınsallah kalırsın buay hayırlısıyla.gelısmelerı yaz oldumu canım
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sude

ınsallah canım cok tşk ederım ınsallah burdan ıkımızde hamıleyızzz dıye bagırırız.sen neolursa olsun moralını bozma sakın.sen hamıle kalıcaksın senın bebegın olucak buna sartlandır kendını kesınlıkle aksını dusunme.eger benımde gelırse bugun yarın bende gıdıcem tedavıye baslıcam paartesı falan.asılamamız aynı zamanlarda olucak canım ınsallah o mujdelı haberı once bana sen verırsın.allah yardımcın olsun bol şanslar guzelım. :flowers:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

ponçik

SELAM KIZLAR
İNŞALLAH İKİNİZDE MÜJDEYİ PEŞPEŞE VERİRSİNİZ  :icon_thumright:
NES YAŞIN ÇOKMU İLERİ YANİ STRESTEN KURTULUP HANİ Hİç Bİ PROBLEMİNİZ YOKSA BİR SÜRE DAHA NORMAL YOLLA HAMİLE KALMAYI DENESEYSİNİZ
AMA SANIRIM BEKLEMEK ÇOK ZOR OLUYOR DEĞİLMİ  :sad1:
İNŞALLAH YIMIRTALARIN BÜYÜMÜŞTÜR VE SENDE BİR ANNE ADAYISINDIR   :sunny:

SUDE NORMALDE ADET OLMAYI DÖRT GÖZLE BEKLERİZ AMA İŞİN UCUNDA ÇOCUK OLUNCA İNŞALLAH GELMEZ DiYE DUA EDİYOR İNSAN
NE TRAJİKOMİK DEĞİL Mİ  :laughing7:

HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH  :amin:



jbdun

nes ve sude inşallah arka arkaya güzel hamişlik haberlerinizi alırız :amin: :hello2:

sude

gonca ve jbdun ınsallah dualarınız ıcın tşk ederım allah herkesın gonlune gore versın rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ınsallah :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

ponçik

Alıntı yapılan: n_e_s - 12 Temmuz , 2007, 16:32:59
27 yaşındayım 2 senedir olmuyor birde bunu deneyelim aklımız kalmasın :)
yaşın ileri de değilmiş aslında bende 28 yaşında anne oldum
dediğin gibi insanın aklında kalacağına yapması daha iyi
inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun canım  :love9:



burcu-emir

nes yaşın gençmiş canım.bende senin gibiydim,çocuğum olmuyo mu diye tırmaladım tırmaladım,stres yaptım,kendime eziyet ettim  :-\ geceler boyu ağladım.baktım hayat böyle gitmiyor,herşeyi boşverdim,çünkü hayat benim hayatımdı,kendime işkence ederek geçiremezdim.en son bu karara varmıştım ve bikaç sonra  mucizem oldu 30 yaşında hamile kaldım,allahım bana bu güzelliği nasip etti  :amin: ve şimdi bu duyguyu,güzelliği isteyen herkese nasip etsin diye hergün dua ediyorum.
bedeninizle barışık olun,dünyaya olumlu enerjiler yollayın ve inanınki mutlulukla baktığınız hergün size mutluluk olarak geri dönecektir.bunu denemiş biri olarak söylüyorum  :icon_thumright:



ponçik

Alıntı yapılan: n_e_s - 13 Temmuz , 2007, 09:51:10
Yaa öyle diye diye 2 sene geçti :) doğurana kadar 28 olacam. Nasip kısmet Rabbim hayırlısıyla verir inşallah. Bugun kontrole gidicem.

Valla bende hep neşeli ve keyifli olmayı çok istiyorum. Eskiden öyleydim ama çalıştığım yer üstüne bu bebek mevzusu bütün neşemi enerjimi yaşama heyecanımı aldı. En çokda işyerim. Günümün büyük kısmını geçirdiğim yerdeki her dakika bana azap gibi geliyor ve çok yıpranıyorum. Ayrılmak durumumda malesef şu anda mümkün diil. Yoksa 10 kere basar giderdim. Neyse bunada imtihan gözüyle bakmaya çalışıyorum. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. :dontknow:

zaten en güzelini en son söylemişsin nes (neslihan mı bu arada ismin)
inşallah kontrolden güzel havadislerle gelirsin canım



esra_yesiloz

n_e_s ve sude hayırlı haberlerinizi bekliyoruz allah gönülden isteyene verir canım erken yada geç stres sıkıntı yapmayın kendinize müjdeli haberlerle gelin inşallah  :amin:

sude

benden kötü haber malesef hamıle degılım geldı benımkı. :( :y25: :crybaby2: :sad1: :crybaby2: :( :( :( :(
pazartesı muhtemelen doktora gıdıcez.asılama ıcın tedavıye baslıcaz. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

ponçik

Alıntı yapılan: sude - 14 Temmuz , 2007, 13:29:27
benden kötü haber malesef hamıle degılım geldı benımkı. :( :y25: :crybaby2: :sad1: :crybaby2: :( :( :( :(
pazartesı muhtemelen doktora gıdıcez.asılama ıcın tedavıye baslıcaz. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:

SUDECİM KENDİNİ BU KADAR HIRPALAMA  :-\  KÖTÜ OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM AMA
UCUNDA ÖLÜM YOK YA, HAYIRLISI NE İSE O OLSUN
HEM AŞILAMA İÇİN BAŞVURACAKSINIZ , TIP O KADAR İLERLEDİKİ HERŞEYİN ÇARESİ VAR
ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN KİMSEYE  :amin:
İNŞALAH BU SAYFALARDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALACAĞIZ  :icon_thumright:



esra_yesiloz

evet sudecim fazla sıkma canını g10canın dediği gibi tıp çok ilerledi dilerimki allah nasip eder canım inşallah güzel haberlerini duycaz bi gün  :amin:

sibell&gökhan

Sudecim herşeyde bi hayır vardır moralini bozma prolaktini yüksek tutmaya çalış işallah aşılamada tutar hem dr.runda bi sorun yok diyomuş ALLAH ın izni ile sende birgün mutlaka bebek sahibi olacaksın dualarımız sizinle  :amin:
ama şunu unutmayınki hamile kalmanın tek ilacı moral

sude

g1oca esra ve sıbel tşk ederım canlarım ınanın okadar uzgun ve mutsuzumkı ben ay cok sartlandrmıstım kendımı kesın kalıcam demıstım cunku daha oncelerı hep acaba lar vardı oldumu olacakmı kaldımmıkı dıye ve agrılarım basladıgında hıh gelecek yıne derdım oturur aglardım.sımdı oyle yapmadım cok hazırdım ya nebılıyım herkes benı goren herkes hamılemısın dıye soruyordu arkadaslarım benı ruyalarında goruyormus hamıle olarak sen kalıcaksın buay dedıklerınde bende ınanıyordum ama boyle olucagını bılmıyorum ya heay aynı sey.once umutlanıyorum sonra gelıyor gene.dayanamıyorum artık sabır falan kalmadı.tıp cok ılerledı tamam ama bızım bı sebep yok bı rahatsızlık yok ama olmuyoır genede.hanı bır sey olsa mesela yumurta buyumese yada catlamasa yada nebılıyım eşimin spermı olmasa yada az olsa bı care bulunuyor ılacla yada nebılıyım tedavıyle oluyor.ama bızım hıc bısey yok denıyor drum aşılamayı yaparken kesın kalıcaksın tutacak dıyor ama olmuyor ıste.bende buna uzuluyorum drda cok umıt verıyor kesın olacak dıye.ama busefer dru degıstırecem bakalım baska bır dra gıdıcem.eşimede bellı edemıyorum o daha cok uzuluyor uzulmuyor gıbı gorunuyor ama odaha uzuluyor.onun yası benden daha ılerı.36yasında ben nezaman baba olucam dıyor.bana cocugum dedemı dıcek dıyor oldu oluyor dıyene kadar yasım 40olacak dıyor cok uzuluyor.hem onu tesellı edıyorum hemde kendımı etmeye calısıyorum.ama cok yıprandım artık.her duydugumu yapıyorum olsun dıye.ama olmuyor.drumla konusup dırek tüp bebek yapsak dıcem o daha kesın yuzde 50 60 sansı.asılamanın yuzde 20 lerde.eger yaparsa onu yaptırmak ıstıyorum.cok zor bır ıslem ama olsun katlanıcam allahım yardım eder ınsallah.tabı sızlerınde dualarına cok ıhtıyacım var.yalnız bırakmayın nolur bızlerı.bır destege ılgıye okadar cok ıhtıyacımız varkı :y25:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ