bebeğim 9 aylık ve hala gaz sorunu var anneler bana ne önerirsiniz

Başlatan bennem, 27 Şubat , 2009, 22:15:39

« önceki - sonraki »

bennem

arkadaşlar benim erenim 9 aylık ve hala gaz sorunu var..ve nedense hep geceleri rahatsız ediyo hiç uyumuyoruz..lütfen bana bir çare söyleyin napabilirim???? :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
n.nihan

bennem

n.nihan

sude

canım benım oglumunda gaz problemı vardı ama 6 7.ayda bıttı sukur.bız nurse harveys kulandık ben memnundum ben rezene cayı falşan cok ıcırdım.mama yıyorsa mamada cok gaz yapıyor emzırıyorsaanda yedıklerıne dıkkat etmelısın
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

bennem

ama benim yediklerim hala bebeğime gaz yaparmı..mama yemiyor ama herşeyi yiyor artık yemek ayırt etmiyor..yedikleri yapabilir diyorum ama her gün olmuyor bazen oluyor..anlamadım bi türlü..ama dediğin ilacı bi denemek lazım..dün gece yine hiç uyumadık sab kullanıyordum ama hiç bi faydası olmuyodu bende artık başka bişey kullanmadım.gece nöbet tutuyoruz valla... :crybaby2:
n.nihan

sude

canım benım drumun kızının 1 yasına kadar gaz problemı olmus dusun yanı adam dr.mama yemıyorsa yedıkelrıne dıkkat et bırde ayaklarını sıcak tut.usuttugu zamanda gaz olur
hatta yatagına yatırdıktan sonra gece pet sıseye sıcak su koy ve ayagının ucuna koy o sıcacık tutar ve usutmez gazı varsa yardımcı olur cıakrmasına.bız cok yaptık hala gazı oldugundada yaparız.
ama dedıgım gıbı usutmesın.nurseyı dene derım ben ben memnunum elımın altında herdaıl olur o benım hala ıcıırırım arada.
haa sut verıyormusun sut ıcıyorsa oda gaz yapar benım kızıma sut ve sut urunelrı dokunuyo yogurt vereyım hemen kusar sut vereyım oyle.cocuktan cocuga degısr yanı dedıklerımı yap gecmezse dra gotur bence canım ben cok cektım gaz problemınden aynen bızde cokuykusuz kaldık ama sımdı o konuda rahatızsukur
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

bilgideposu1982

bennem benim oglum 2 aylık ve ben 17 saat gaz sancısından aglayan cocugumu cözüm bulamıyorum işin kötü tarafıda bende ne huzur nede sabır kalmadı onunla oturup aglıyorum sadece kimyon ve rezene kaynatıp veriyorum allah yardımcın olsun
BEBİŞİM BENİM HERŞEYİM

handan

bennem merhaba
ne yediriyorsun akşamları ve yatmadan?
ben seninkinin yediklerinden gazı olacağına inanıyorum.
yedirme şeklin falan nasıl?

bilgideposu1982

bennem yeni bişey ögrendim gaz sancısı ceken cocukların cogu makat darlıgından böyle imiş 1 yaşından sonra düzeliyorlarmış
BEBİŞİM BENİM HERŞEYİM

bennem

bebeğime geceleri hiç birşey yedirmiyodum ama artık yediriyorum yatmadan önce gogly pirinç unu yediriyorum biraz azalır gibi oldu son bir kaç gündür...galiba 1 yaşında tamamen geçicek... bende çok oturup ağladım geceleri ama ağlamak çare olmuyo sabaha kadar kucağımda gezdiriyodum aman ağlamasın diye uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan ama çok şükür geçmeye başladı...bakalım takipteyim inşallah daha olmaz..
n.nihan

handan

canım yatmadan bişey yedirmediğini söylemişsin önceleri.
çocuğun gazı olduğuna eminmisin? açlıktan ağlıyo olmasın  :dontknow:
benim kızım 14 aylık. geceleri bazen poposunu gere gere ağlıyor. gazı var sanıyordum. biberonla süt içirince susup uyuyordu.
bence gece beslemeyi dene bi.
pirinç unlu mama acayip susatır. unutma mutlaka gece her uyandığında su ver.
sinirlenince de bebekler gazı varmış gibi ağlar, dikatli incele bence  :icon_thumright:

bennem

yok açlıktan ağladığını sanmıyorum çünkü ilk başlarda yediriyodum gece yatmadan önce bide iştahlı bebek yiyoduda yani ama ona rağmen ağlıyodu..emiyoda zaten öyle olsa emip uyurdu gaz olduğu belliydi..sabaha karşı yatıp uyuyodu rahatlıyodu galiba..ama şimdi baya düzeldi bi ara bırakmıştım pirinç ununu oda gaz yapıyo diye şimdi yine başladık yiyo akşam 11de sabah 6ya kadr uyuyo çok şükür eğer bozulmazsa çok iyi..
n.nihan

EKİNNAZ

KIZIM 13 AYLIK BİZİM ÇOK GAZ SORUNU OLMADI GENELDE ÇIKARDI AMA GAZ İLAÇLARI VAR KULLANABİLİRSİNİZ.TABİ DOKTORUNUZA DANIŞARAK
BİTANE ALMANYADAN GELEN GAZ İLACI VAR HER ECZANADE OLMUYO ADINI UNUTTUM ÇOK İYİ SORUP ALIN DENEYİN..SEVGİLER  :icon_flower: :love1: :wav:


handan

sab simplex
eczanelerde satılıyor, ssk ödemiyor. 24 lira falan olması lazım.
en etkili ilaç odur  :icon_thumright:
gerçi bize o bile vız gelmişti  :-\
dene bakalım  :icon_thumright:

macirema

merhaba ,erkek bebeklerin bağırsak uzunlukları kız bebeklere oranla daha uzun olurmuş buda gaz sorunlarının erkeklerde daha fazla olmasının nedeniymiş arkadaşlar.Bu arada gaz için kobalak yada muskatta deniliyor verebilirsin hem çok besleyici muhallebi yediriyorsa özellikle bir iki çentik muhallebinin içine at bence.büyüklere bile sütlü tatlılara koyun diyorlar.ben kızıma aklıma geldikçe verdim çok şükür hiç gazsancısı falan çekmedik. benim görev aldığım okulda gıda öğretmeni arkadaş muskatın çok besleyizi ve hemen hemen sütlü tatlıların hepsine konulduğunu soyledi.hazımsılık ve gaz problemlerini engellermiş.

çok sabırlı geceler tüm annelere