yardim istiyorum

Başlatan borisim, 30 Haziran , 2007, 15:33:21

« önceki - sonraki »

borisim

merhaba arkadaslar
:honk:3 aylik bebegimin3 - 4 gündür bezinde böyle pembe/ turuncu renkli lekeler var ama her bezinde olmuyor bu ciddi birseymi henüz doktora gitmedim.
bugün birde kakasi koyu yesil renkdeydi cok korktum bana yardim edin arkadaslar tecrübelli anneler  :honk:
antalyadayiz ve havalar cok sicak acaba ondan olmus olabilirmi

simdiden tesekkürler :love7:

Tebessüm :)

merhaba, bebeğinizin idrarındaki pembelik vücudun susuz kalmasından kaynaklıdır, emziriyorsanız sık sık emzirin, arada su da verebilirsiniz,dr lar bu sıcaklarda su vermeyi öneriyo. yeşil kaka ise emiziriyosanız sizin yediğiniz gıdalardan kaynaklanıyo olabilir.

estim

ayşegüle katılıyorum canım, yalnız yeşil kaka üşüdüğünden oluyor  :k06:

Almiş'inAnniş'i

bence dr.unuz varsa hemen bir telefon açıp durumu bildirsen iyi olur  :-\

Tebessüm :)

esincim, yağız aylardır kakasını çoğunlukla yeşil yapıyo. ilk zamanlar defalarca aradık dr u bu yüzden, normal dedi hep, anne sütü alıyodu o zamanlar, sizin yediklerinizden olur dedi. içim rahat etmedi, tahlil yaptırdık temiz çıktı.bir dr da üştmeyle alakası yok, o eskilerin lafı demişti.
borisim( adın neydi?) sen de dr unu haberdar et tabii bu durumdan, için rahat etmezse gaita tahlili de yaptırırsın.

borisim

yanitlariniz icin tsk ederim
dedigim gibi bu idrar lekeleri ile ilgili sorunum vardi birde tam bugün kakasi koyu yesil olunca endiselendim acikcasi daha sonraki kakasi normaldi ama bilemiyorum tekrarlarmi. Eger tekrarlar ise mutlaka doktor giderim tabii. simdilik bir sorun yok 2 defa daha kaka yapti ve normaldi.Iste ilk bebek olunca insan böyle her seyi kafaya takiyor  :y25:

bu ara benim adim füsun :love9: :love7:

jbdun

füsun sen ve bebişin hoşgeldiniz,

tamamen ayşegülün dediklerine katılıyorum :icon_thumright:

borisim

hosbulduk arkadaslar  ;D

ben genellikle öglenleri ve aksamlari buradayim yani bakiyorumda kimsecikler yok yazip yazip kapatiyorlar

benim oglusumunda bugünlerde huysuzlugu üstünde hic böyle yapmazdi ama huy degistiriyor galiba :D olsun saglikli oldugu sürece hic problem degil  :-[

Tebessüm :)

füsuncum idrar ve kaka durmunu dr unuza bildirdin mi? bir de huysuz olduğunu yazmışsın da, Allah korusun idrar yolları enf. filan olmasın. niyetim seni endişeye sevketmek değil, biz çok çekiyoruz idr.yoll.enf. dan, onun için yazıyım sana da dedim. belki dr idrar tahlili isteyebilir.

şerife Berat

 füsuncum merhaba sen ve oğluşun aramıza hoşgeldınız,ayşegül vedeeeeee onu onaylayan jbuduna tamamen katılıyoum  :icon_thumright:

borisim

aysegül tsk ederim ama huysuzlugu beni yormak istemesinden yani aslinda genellikle sesi cikmayan ve bol uyuyan bir bebekdir boran ama dede nine ziyaretinde biraz fazla gezdirildi agladikca kucaga alindi yani emrine oynayan coktu da  :icon_pale: sanirim huysuzlugu ondan  :honk

napalim bu kadarinida cekicez artik :-[

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sevda

:nazar:Füsuncum merhaba bende antalyadan burdura geldim yani hemen hemen yakın sayılırız demek istedim benimde ilk bebeğim ve 15 aylık olucak ağustosun 6'sında ben her sorunda yada herhangi bir problemle karşılaşsam hemen dok, arıyorum çünki içimin rahat etmesini istiyorum  dok iletişim o yüzden çok önemli ben önce soruyorum sonra beni tatmin edtmiyorsa hemen tahlil yaptırıyorum bende oğlumu 1 yıl boyunca emdirdim ve kakasındaki farklılıklar hep vardı o dönemlerde bunu hep normal kabul etti doktorumuz ama bende biraz endişe duyunca 2 defa tahlil yaptırdık ve gerçektende normaldi şimdide kabızlıkla uğraşıyoruz yani her evresi biraz sorunlu daha sonra yeme bozukluğu dişleri yürümesi derken zaman şu ana kadar su gibi geçti kah güzel kah dertli ama herşeyiyle çok güzel.Ben'den şimdilik bu kadar hoşçakal bitanem bebişini öp benim için by.

ARMAĞAN

SEN VE BEBEĞİN HOŞGELDİNİZ FÜSUNCUM. BENDE AYŞEGÜLÜN DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM. ANNE SÜTÜ ALAN BEBEKLERDE OLUYOR KAKANIN RENGİNİN FARKLILIĞI. YEŞİL SEBZELERDEN OLUYOR. KESİNLİKLE ÜŞÜTMEKLE ALAKASI YOK. BENCE KORKULACAK BİŞEY YOK. FÜSUNCUM BU KADAR EVHAMLANMA. ÇABUK YAŞLANIRSIZ SONRA.  :nazar:   

selma can

merhaba bende yeni üyeyim
kimse varmı ?