2009 Haziran-Temmuz- Ağustos Anneleri

Başlatan tılsım, 10 Şubat , 2009, 17:10:13

« önceki - sonraki »

Angel

gulsenim ye bitanem  yarasin prensesime ve annisine loplop et ve yag  olsun    :k06:   :love3:

neslihan

Merhaba kızlar.Hatır sormama gerek kalmadı Allah a şükür hepiniz iyisiniz maşallah.Ben sıcaktan bir oraya bir buraya atıyorum kendimi.

Benim hastane çantam 7.aydan beri hazır dün emzirme sütyeni aldım yıkayıp onu da çantama koyucam.
Bide ben size biberon olayını soracaktım.Ya şimdi sıvı geliyor göğsümden ya doğumdan sonra birkaç gün kesilme ihtimalimi mi var,Bu yüzden mi biberon koyucaz bide.Bir forumda da mama alın demişler.
Benim bildiğim süt gelene kadar şekerli su felan verirler kaşıkla.

Bide kramplar için magnezyum kullanıyoruz ya,onu kesmek mi gerekiyordu.Kasılmaları geciktiriyor muş.

Burcucum bende senin gibi hiçbir alışverişime kocamla gitmedim.Hep annemle yada tek başıma.Benim kocamın asıl eşi işi,ben kuma oluyorum.Ama yapacak bişey yok eli mecbur aynı yerde çalışıyoruz müdürünü felan tanıyorum.Sosyal hayatı felan yok.Çalışanların da öyle olmasını istiyolar.

Şartlarımıza razı olucaz artık hayırlısı olsun.

burcum

gülşencim maşallahhh prensese canım benim benim kelebek (dana) canıma okuyor  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: acayip canımı acıtıyor hele oturmamı hiç sevmiyor gürültüyü hiç sevmiyor
neslihancım zaten şartları kabul etmeseydim evlenmezdim kızıyla görüşmesine de ön ayak olan benim çok üzülüyordum ama bunları beklemiyordum ben eşime de üzülüyorum bazen ikimizin arasında kalıyor ama arada kalma benim yüzümden olmuyor ben sinirimi başka nasıl belli edebilirim ki kendi kendimi yiyerek mi? çok taviz veriyor kızına çok ama yakında patlayacağım işine gelse de gelmese de hoşuna gitse de gitmese de

neslihan

Burcum çok zor ya ne diyim?
Dedim ya bizde benzer şeyler yaşıyoruz .Bizimde derdimiz kızını nerdeyse yok sayması.16 yaşında okuluyla bile annem ilgileniyor 2 dersten kalmış annem sınava girmesi için dilekçe verdi pazartesi günü.
Kız abimle ve yengemle yaşıyor.2 tane de yengemden oğlu var abimin.Adana kültürünü az çok biliyorsunuzdur.Erkek çocukları baş tacıdır zaten.
Ya ne diyim bizim içimiz yanmış Allah başka kimseyi yakmasın.Arada kalanlar için zor,binbir umutla evlenen kadın için zor,çocuklar içinde zor.Erkeğe çok büyük görev düşüyor dengeyi çok iyi kurmalı.

Ama sen biraz daha sakin davran şuaralar hamilesin aklını bunlarla yorma.Hayırlısıyla bebeğin gelsin,etraflıca oturur konuşur halledersiniz inşallah



Angel

hosgeldin neslihancim .

canim biberon olayini bende anliyamadim bak burcuya sormaya unuttum niye koyucak cantasina diye burcu duy sesimi  :director:

dogumdan hemen sonra sutun geliyor canim o yuzden hemen bebegini emzirirsin     :icon_thumright: sutun gelmediyse bile   bebek emdik surece sutun gelir  hic merak etmeyin,

hazir mamayi kim tavsiye etmiski ben hicccc tavsiye etmiyorum hazir mamayi kesinlikle  :nono:

canim birde iki tane emzirme sutyeni koy  biri kirlene bilir buyuk ihtimal kirlenirde sutun surekli akar cunku.bir pakettte gogus pedi koy

emzik koydunmu canim



bakin kizlar ben size  kisa bir sey anlatayim.  :k06:  benim kiz dogduktan bir gun sonra butun hastehaneyi aya kaldirmisti gece saat 2 de

alti temizdi ,karni toktu,gaz sancisi degildi eee bu cocukta ne varda boyle agliyordu diyorduk  butun hemsireler  nobet tutuyordu bizimle aleynayi susturmak icin.

neyse anneme telefon actim ve dedimki anne gel aleyna agliyor 3 saattir kimseler susturamadi neolur gelllllll   !!!!!!!!!

Allah razi olsun annem geldin elinde yalanci meme   :ehi:  memeyi agzina bir verdi kizim sapppp diye sustuuuuu   :toothy10: :toothy10: :toothy10:  annaaaaaa  demek yalanci meme istiyormus sipaam dedikkk    :ehi: :ehi: :ehi:

neslihan

Canım emzik aldım ama koymadım.Zaten Allah izin verirse normal olacağı için çok fazla hastanede kalmayız inşallah

neslihan


fıstık

16 Haziran , 2009, 20:04:08 #6007 Son düzenlenme: 16 Haziran , 2009, 20:09:36 fıstık
bi bakayım dedim gelemedim

emzirirken ikimizde uyumuş kalmışız :k06:  ama 3 saat uğraşmıştım uyutmak için atılıp gitmişim

ah ah benim kız tam bi cadı valla

ben biberon falan götürmedim hatta hemşireler mama verin sarılık olmasın dedi ama yinede emzirdim vermedim

tam 1 gece o ağrımın arasında sabaha kadar uyumadım ve emzirdim sezeryan olmasına rağmen sütümde hemen geldi

zaten emzirdikçe geliyo hiç telaş yapmayın,ben kesinlikle su falan verdirmedim.

hem isteyene hastanede mama veriyolar extra almanıza gerek yok

nazan


neslihan

Günaydın bütün hamişler.İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Burcum senden haber bekliyorum.Doktor randevun vardı hani

su

günaydın neslihancım nasılsın ben iyiyim bugün doktora gidicez rapor alıcam ogluşumu görücem çok heyecanlıyım randevum 16 00 da

evet ya burcu nerdesin merak ediyoz
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

neslihan

Günaydın canım benim oh raporda alıyorsun ne güzel oğluşunda iyidir inşallah.Hayırlı haberlerle gel inşallah

neslihan


su

İNŞALLAH İYİDİR CANIM AMA BEN 1 DEN SONRA İŞİ BIRAKICAM YARIN YİNE İŞE GELİCEM YAZARIM SİZE
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

Angel

selam kislar nasilsiniz

su canim yarin bitiriyormusun canim hadi hayirlisi  cok sevindim   :occasion5:   yine gelip yazarsin bize  :opucuk:  merakta birakma bizi canim .
pasayida goruceksin bugun  :love3:  guzel haberlerinle gel canim

nesli iki hafta kaldi canim yaaaa     :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:  rabbim hayirli ve kolay dogumlar versin sana ve bizlerede yarabbim   :amin: :amin: