2009 Haziran-Temmuz- Ağustos Anneleri

Başlatan tılsım, 10 Şubat , 2009, 17:10:13

« önceki - sonraki »

burcum

gülşen kusura bakma canım valla yakın olsanız getireyim ama bende bugün eşimin işyerindeyim akşam eve gidince yapıcam sizde yaparsınız eve gidince ne olucak buarada ben şeker testini yaptırdım ve her gebeye yapılması zorunlu çünkü gizli şeker çıkabiliyormuş hamilelikte o yüzden birden kafaya dikmenize de izin vermiyorlar içmeden önce kan alıyorlar o bir bardağı 5 dakika da içiceksiniz 1 saat yürümeyeceksiniz sonra tekrar kan alınacak ALLAH  a çok şükür ben atlattım

Ada-beste-banu

Alıntı yapılan: burcum - 16 Nisan , 2009, 11:58:18
kızlar ya bi bölüm açalım şeyi merak ediyorum hamileyken bebeğin ağırlıklarını söylüyor ya doktorlar doğunca tutuyor mu mesela 3500 kilo dediğine son hafta doğuma yakın çocuk gerçekten ne kadar doğuyor fark ediyor mu doktor hesaplamalarından mesela boy konusu da benim doktor salladı gibi geldi en azından eskiden doğum yapmış ya da 2 . hamileliğini yaşayan ya da ilk hamileliği olup doğumu yakın olan arkadaşlarda bize yardımcı olsun nasıl fikir??

canım benim farkediyor tabi. Mesela benim meleğime dün 3.358 gr dedi doktorumuz. Doğuma kadar anne karnında 4.250 gr olsa ancak ve ancak 3.800 gr felan doğar yani. ultrasyon yanıltıyor tatlım.

burcum

anladım canım sağolun bakalım sağlıklı olsunlarda :amin:

tılsım

canım ister doktorun istemese bile sen söyle bence yaptır bi bakılsın zararı yok

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

burcum

kızlar nereye kayboldunuz yaa  :caca: :caca: kaldım ben burada yanlız

Ada-beste-banu


tılsım


Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

burcum


Ada-beste-banu

nereye gitcez gülüm, bizim başka işimiz var mı? Kızım valla bilgisayar karşısında doğuracağız bir gün  :ehi: :ehi: :ehi:

burcum

sorma ben akşamları da giriyorum eşim akşamları bile bilgisayarın başındasın çatır çatır yazışıyorsun diyo  :ehi: ama ne yapayım hem o da eve gelir yemek yerken bile konuşmaz yorgunluktan sonra atar kendini yere tv seyrederdi hala aynı ee bende haliyle bilgisay :ehi:ın başına geçiyorum  :ehi: :ehi: zaten eğer dışarıdan eve birlikte giriyorsak ben işlerimi halledesiye kadar bilgisayarı açıyor bana  :ehi: kendi açıyor tv yi  alıştı artık  :ehi: :ehi:

tılsım

ben akşamları giremiyorum evde internet yok koviş oyun oynuyo habire sinir ediyo beni ilgisiz kaldım  :y25: :y25:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

burcum

ay sormayın buarada kızlar özel olmazsa tık tık yapıyormusunuz biz haftada bir yapıyoruz eve gidiyorum 15 dk sonra görüşürüz

Ada-beste-banu


tılsım

canım benim kpciş korkuyo bebeğe bişi olur diye bizdede tık yok  :ehi: :ehi: :ehi:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Ada-beste-banu

valla doğuracağız diye kocişleri boşladık dikkat edelim elimizden kayıp gitmesinler  :toothy10: :toothy10: :toothy10: