28 Nisan , 2024, 16:59:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


kürtajdan sonra hemen hamile kalan varsa yazın neolur

Başlatan >>nazlım<<, 08 Şubat , 2009, 16:21:38

« önceki - sonraki »

>>nazlım<<

destinacım ay ben şu an nası kötü oldum anlatamam çok geçmiş olsun evet beklemek lazım heralde
ALLAHIM KOLAYLAŞTIR
ZORLAŞTIRMA YA RABBİM
HAYIRLA SONUÇLANDIR

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

Alıntı yapılan: nazlım - 11 Şubat , 2009, 18:50:24
destinacım ay ben şu an nası kötü oldum anlatamam çok geçmiş olsun evet beklemek lazım heralde

bencede bekle canım doktorun verdiği süreyi allah korusun sonra üzülmektense 2-3 ay geç olsun o kadar bekliyoruz 2-3 ay daha beklemekten ne çıkar. Önemli olan sağlıklı bir gebelik yaşayıp bebeği dünyaya sağlıklı şekilde getirebilmek.
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

destina

ya canım üzülme seker haklı. yani oda sabretseydi 3 ay belkide böyle bişi olmazdı.tedbiride elden bırakmamak lazım bile bile lades dememek lazım canım.
anne olmak istiyorum

>>nazlım<<

yaa kızlar çok iyisiniz geçekten büyük moral oluyosunuz insana..
ALLAHIM KOLAYLAŞTIR
ZORLAŞTIRMA YA RABBİM
HAYIRLA SONUÇLANDIR

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

Alıntı yapılan: nazlım - 11 Şubat , 2009, 18:58:12
yaa kızlar çok iyisiniz geçekten büyük moral oluyosunuz insana..

ne demek canım diğer sayfada sohbet ediyoruz kızlarla orayada bekleriz. listenin olduğu sayfadayız canım.
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

Dilek&Yusuf

mrb ben dilek okudumda sizler için gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin hepinize bende 6 aydır bebiş istiyorum ama olmuyo günüm geçiyo iki üç aydır seviniyorum ama sonunda hüsrana uğruyorum moralim çok bozuluyor üye oldum derdimden anlayacak birileri olur diye.

gülay t.

Dilekcim hoşgeldin aramıza. Merak etme senin derdinden anlayacak pekçok insan var burada. Her ay umutlanıp, adet gününü dört gözle bekleyip sonra da hayal kırıklığına uğrayan pek çok insan. Hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberleri.

efsane

kurtajdan sonra hemen halile kalmak dogru degil dr seker hanima siddetle katiliuom bende ekimde kurtaj oldum 6 haftalikti bilinmeyen nedenle gelismiomus guya nese dr 6 ay korun dedi biz hala korunuoz yani rahimin toparlanmsi lazim

betüs26

merhaba nazlım bende 7aylıkken bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başladım onu kaybettim ağustos ayında sonra yara falan vardı onu tedavi ettirdim eimde ve doktorumbana hiç ara verme dedi normal yolla doğum yaptırdilar ölü fetus olarak ama hiç dikiş falan yoktu ve ben en son aralık 25 te adet görmüştüm canım yani aradan 4 ay geçmişti ama boş keseymiş bence kesinlikle dinlenmeli belki bu yara yakmada bir işlem bunun için bile beklemeliydim diye düşünüyorum ben 4 geçmesine rağmen gerçi boş kese bununla alakası varmıdır bilmiyorum ama hemen hamilelik düşün diyen doktorumdu şimdi yine kürtaj oldum ama bu sefer doktoruma ara vermek istiyoruz biz 6 ay çok yıprandık biraz tatile falan çıkalım yaz sonu düşünüyoruz dedim oda anlıyorum evet birazdinlenin kafanızı dağıtın sonra yumurta takibi yaparız daha iyi olur dedi her işlem rahmi yıpratıyor sonuçta belki benim normal doğum diye hemen yap dedi ama bizde çok istediğimiz içim bebek hemen düşünüyoruz zaten demiştik şimdi ise ara vermek bence en iyisi zaten en az 3 ay diyor doktorlar

>>nazlım<<

merhaba betüş saol canım yazdığın için .sanada çok geçmiş olsun bana dr 3 ay korun demişti ben bekledim korundum
şimdi çok istiyorum ama hayırlısı tabikide.ikinci boş kese olan hamileliğin kürtaj olduğunda  kaç haftalıktı canım.inşallah rabbim enkısa zamanda isteyen herkesi sevindirir. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
ALLAHIM KOLAYLAŞTIR
ZORLAŞTIRMA YA RABBİM
HAYIRLA SONUÇLANDIR

betüs26

canım 8 haftalık olasıya kadar bekledi doktorum belki geç görünür diye ama zaten başından beri bu olasılığı söyledi bize 2 aylıktı yani

ceemremm

ben eylülün 3ünde kürtaj oldum ve gene hamileyim sanırım bi 12 günlük falan

doruk38

kızlar bende hemileyim ve bebeğimin kalbi duracak diye çok korkuyorum çevremde kürtaj olan o kadar fazlakiii  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:   öyle bişey olsa nasıl hissedeceğim kızlar ((Allah korusun  aminnn :amin: :amin:)



hümeyra_t_e

Canim ben agustosta dusuk yaptim 4 haftalikti bir kere adet gordum gecen ay hamile kaldim olur canim seninde stres yapma

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

afra en son sen yazmışsın ya dalgınlık konuyu sen açtın sandım kalbim nasıl attı gümgüm.. yeni hamileydi diyorum..ayy nası kötü oldum şükür yanlışlık olmuş :k06: