29 Nisan , 2024, 02:12:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bebek Haberini Nasıl Bir Sürprizle Söylersiniz

Başlatan elaa, 01 Şubat , 2009, 15:26:09

« önceki - sonraki »

destina06

Alıntı yapılan: burcum - 16 Kasım , 2011, 18:49:25
ben de mağazada yaptım idrar testimi belli belirsiz silik çıktı gittim kan tahlili yaptırdım ALLAH ıma çok şükür çıktı  :amin: eve gittim eşimin sevdiği yemekleri hazırladım kendim süslendim masaya 3 tane tabak koydum eşim işten geldi salona girdi masa da 3 tane tabaği gördü hayırdır dedi misafirimiz var dedim ben mutfakta ocağın başındayım geldi arkamdan kim dedi ben ocağın altındaki çekmeceden kardeşimin bebeklik çıngırağını çıkardım ona doğru döndüm ve salladım :y25: ay gözlerim doldu yüzünü görmeliydiniz hadi canım dedi :ehi: sarıldık böyle işte ALLAH ı hepinize nasip etsin tez zamanda :amin:


:icon_thumright: Bunu da tuttum iyiymiş.Allahım bizlere de bu günleri görmeyi nasip et lütfennnnnnnnnnnnnn :amin:

GülnurARSLAN

 :y25: offfff offfffffffff biz ne zaman yaşıcaz bakalım bu duyguları.. aman ben öyle süprizler yapamam heralde nere gitsem eşim peşimde doktora bile beraber gidiyoz tek gitmemi istemiyo adam kıskanç napim :k06: :k06: :k06:

kebuter

ben banyodaki aynaya rujla hamileyim yazmayı düşünüyorum sabah yüzünü yıkarken görsün diye:)) tabi eğer hamile olursam :hieyt:

kuzucuk

güzel fikir aslında... ;) bu durum benim ve eşimin alabileceği en güzel haber olurdu heralde...benim yapacağım ilk şey sevinçten ağlamak olurdu.  :crybaby2:  :hieyt:  eşime de hamile olduğumu gösteren test sonucunu görebileceği bir yere koyup o görünce sevinçten boynuna atlardım heralde...   :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:

ƓĤ♡SƬ

Alıntı yapılan: kuzucuk - 16 Kasım , 2011, 22:16:06
güzel fikir aslında... ;) bu durum benim ve eşimin alabileceği en güzel haber olurdu heralde...benim yapacağım ilk şey sevinçten ağlamak olurdu.  :crybaby2:  :hieyt:  eşime de hamile olduğumu gösteren test sonucunu görebileceği bir yere koyup o görünce sevinçten boynuna atlardım heralde...   :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:
İŞALLAH CNBMMM BENİM NE HAYALLERİM VARDI SONUCU GÖRÜNCE TEK YAPTIÜĞIM BAĞIRA BAĞIRA BEN HAMİLEYİM DİYE SÖYLEMEK:))
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

Sır_Çiçegi

Rabbim herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin  :amin:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

kuzucuk

AMİİİİİİİİİN CANIM  :amin:  :amin:   :amin: evet ilkaycım  telde  hamiş olduğunu söylediğinde sevinçten ağlıyodun ve o kadar duygulu ve güzel geliyodu ki sesin hiç unutamıyorum ve ben de çok duygulanmıştım.teyze oluyodummmmmm  :hello2:   :muzz:  :hieyt: ne güzel senin duaların gerçek oldu ve beklediğimiz müjdeli haberini bizlerle paylaşmak nasip oldu.. inşallah canım ben de eşime, sana ve buradaki arkadaşlara bu güzel haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki... Rabbim burada bebiş isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah... :amin:  :amin:  :amin:

aleyna635

ayakkabı hikayesi güzel süpriz.kızlar öle çok hayallerim var ki bu konuda.hangisini yapsam diye düşünüyorum.ama bunları yapmam için önce hamile kalmam gerek :(
mesela bende kapıya kağır asarak hoşgeldin babacım yazmak isterim.tabi patikler emzikler kıyafetler her tarafa koyacam baktığı her köşede baba olacağını anlatan birşeyle yaparım.ALLAH ım ne olursun nasip et bize bu duyguları  :amin: :amin: :amin: :amin:

kuzucuk

17 Kasım , 2011, 01:01:32 #308 Son düzenlenme: 17 Kasım , 2011, 01:04:30 kuzucuk
çok güzel bir süpriz :icon_thumright: inşallah canım DUALARIMIZ KADERİMİZ OLUR.... :amin:  :amin:  :amin:

aleyna635

inşallah dualarımız kabul olur.benden sonra evlenip ikinci çocuğuna hamıle kalan insanlar var hepsinin yaşı bile benden küçük artık bende hamile olduğumu duyurmak istiyorum.ve en çokta ne zaman test alıp şu kırmızı çift çizgiyi görecem diye merak ediyorum.daha bir yıllık evliydim 2 defa hamıle kaldım.o testleri yapmak bana çok basit geliyordu.yani işte hamile kalabiliyom.hiç anne olamayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.rabbim çift çizgi ne olursun.artık milletinkinde o çizgileri gördümmü.dayanamıyorum ağlıyorum :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

ruyam616

Alıntı yapılan: derbeder - 16 Kasım , 2011, 11:55:26
Alıntı yapılan: happines - 16 Kasım , 2011, 11:30:24
Alıntı yapılan: derbeder - 16 Kasım , 2011, 11:18:52
bu oyle bir hayal geliyorki, esime nasil soyleyecegimin cokta bi onemi yok gibi  :'( belkide suanda oyle dusunuyorum ama sanirim bir cift patik alarak anlatmaya calisirim. gerci 1  cift pembe patigim var evde bekarken almistim, ama nerden bileyim evlendikten sonra her gordugumde beni bu kadar yaralayacagini?   :y25:

Canım benim inşallah o patikleri en kısa zamanda bebeğine giydirirsin. bir arkadaşım daha hamile bile değilken bir sürü kız elbiseleri ve bebek kıyafeti almıştı bazılarını bebeği olmayınca hediye olarak götürmüştü sonunda bir kızı oldu..
annem de oğluma yelek örmüştü artan yünle de bebek yeleği ördü hediye olarak götürüm diye, ben de onu gördükce üzülüyorum
evet anliyorum seni  :y25: bana kalsa hosuma giden hamilelik kiyafetlerini bile alacaktim, hani hemen cocuk isteyince cocuk oluyormus gibi. iyiki almamisim, onlara bakip bakip dahada uzulurdum. hatta almama sebebimde buydu, hani cok beklersek uzulmeyelim diye. bi arkadas daha 1 sene bile olmadi evleneli ve 7 haftalik hamileymis, Allahim fesatlik degil ama bende istiyorum artik  :'(
sakin hamile kalmadan hamile kiyafetleri almayin arkadaslar bende gecen sene almistim bitane hamis olurum diye ama malesef baska sorunlarim cikti ve o elbiseyi giymek icin cok beklicem  malesef :y25: :y25: :y25: :y25:
*******SAHSIYET CEMAAT ICINDE YETISIR*******

RuHGuZeLi

üzülmeyin kızlar umutsuzluğa kapılmak yok  :caca:

inş Yarabbim bize de küçük bir melek gönderir. SAdece zamanını bekliyordur.





dilara ışık

KIZLAR RABBİM O ÇİFT ÇİZGİLERİ GÖRMEYİ TABİ NASİP ETSİN.... AMA HAYIRLISI İLE ÇÜNKÜ BEN 4 DEFADIR GÖRÜYORUM AMA RABBİM NASİP ETMEDİ... O DAHA ÇOK KOYUYO... RABBİM ELİMİZE ALACAĞIMIZ HAYIRLI EVLATLAR VERSİN... TEK İSTEĞİM O..... İNŞALLAH NASİP OLUR NE DİYEYİM.... ALLAH BÜYÜK...  :y25: :y25: :y25: :y25:

Sır_Çiçegi

inşallah kızlar ama ne olursa olsun umudumuzu kaybetmek yok  :love9:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

GülnurARSLAN

yola devam kızlar bebeiş çalışmalarına devam  :ehi: :ehi: