HAMİLEYİMMMMM

Başlatan pinar79, 30 Ocak , 2009, 15:55:09

« önceki - sonraki »

BEYAZ_KELEBEK

Alıntı yapılan: pinar79 - 02 Şubat , 2009, 14:12:38
inşallah canım Rabbim sağlıklı sıhatli bir bebiş nasip eder tez zamanda.beklemek çok zor bilirim .kaç yaşındasın  nekadardır bebiş istiyosun.

yaa pınar kız ne evhamlı birisin sen.hamilesin iştee ne test yapıp duruyon.oebe de enteresanmış.bir kere o testler olduğu halde negatif diyebiliyor ama  hamile olmayan birinde pozitif göstermezler.bak bende yaptım mesela  negatif çıktı bikaç gün sonra kanda yapınca pozitifti yanii dediğin gibi ilk kanda bellli oluyor.neden kendien stres yapıyorsun anlamıyorum.illa rahatlamak istiyorsan dr.git hem normaldede zaten gitmen gerekiyor sana folik asit falan verilicek çünkü.ayrıcaa kasıklarımda sancı vardı sıcak su koydum falan demişsin sakın bir daha yapma.sıcaklık kanalların açılmasını sağlar ve ALLAH  korusun bebeğin düşmesine neden olur.

pinar79

canım zaten 1 aydan fazla folikasit içiyorum evham konusunda haklısın.dr şimdi gitmek istemiyorum adet tarihim 3 ocaktı yani şuanda 4 haftalık falan.yani ultrasonda belli olmaz bende 6. yada 7. haftada gideyim diyorum.sıcak suyu koyduğumda daha hamiş olduğmu bilmiyodum.zaten bu kadar evhamlı olmamın nedenine negatif görmeye o kadar çok alıştımki pozitif beni şok etti.

BEYAZ_KELEBEK

canım ben bugün dr.gidicem.geçen gittiğimde  keseyi görememişti hatta tekrardan tahlil istemişti ama haftaya gel demişti.ki tahminen ozaman 3 haftalık faalndı.bugün gidince tam anlıycam ne kadarlık görünüyomu falan ona göre sölerim sana. ;)
ama stres yapma   1 test olsa anlarımda hepsimi yalnış çıkıcak  :cussing:

CİĞERİM

PINARCIM KUSURA BAKMA Bİ ARA BAĞLANTI GİTTİ. YENİ GÖRDÜM MESAJINI 29 YAŞINDAYIM 7 AYLIK EVLİYİM. 7 AYDIR HİÇ KORUNMADIK AMA BİR TÜRLÜ OLMUYOR. SABAH OKUDUM GAZETEDE SEDA SAYAN HAMİLEYMİŞ KADIN 50 SİNE GELMİŞ BİZDE DAHA TIK YOK BİRZ İÇİM BURULDU. ASLIMDA BİRKAÇ AYDIR TAKMIYORDUM AMA YENİDEN BAŞLADI ENDİŞEM BU AYIN 13 İLE 16 ARASI ADET OLMAM LAZIM AMA ÜMİTSİZİM ALLAHIM NE OLR HAMİLE OLMAK İSTİYORUM ARTIK  :amin: :amin: :amin:

pinar79

canım daha yeni evlisin bende 29 yaşındayım 3 buçuk yıllık evliyim ama 7 aydır düşünüyoruz.şükür 7. ayda oldu.inşallah darısı senin başına.bi de herkes diyorya stres yapmamak lazımmış diye bu çook doğru. çünkü şimdiye kadar çok stres yaptım hormon tahlleri muayene derken eşimin sperm tahlleri vs..  çok kasıldım ama bu ay okadar boş verdimki anlatamam çevrenin baskısıda vardı malum.aslında hiç takmıyodum ancak gerçekten bebek istemeye başladıktan sonra çok fazla takmaya başladım.bu ay yeter dedim. olursa olur olmazssada tüp bebek yaptırırım yaza dedim.hem çok rahatladım hemde eşimide rahatlatmış oldum sonrada elimizden geldiğince güzel vakit geçirmeye başladık eşimle.doktor doktor gezerken romantizmi unutmuştuk.bu yeniden canlandı.inanki bu ay hiiiççç beklemiyodum ve oldu.gerçekten rahat olmak gerekiyomuş.ama insanın elinde değil heleki benim gibi sabırsızssan eyvah..  buı ay adetime 3-4 gün kala geldi aklıma bebiş.daha önce gelseydi yine olmazdı.Rabbim isteyen herkese versin.yinede içini rahatlatmak için adetin 3. günü hormon tahlilleri verebilirsin.ama 1 yıl olmamış bile sizin.bekle derim.rahim gerçekten öğreniyo henüz.alışlması lazım.

pinar79

beyaz kelebek çok sağol canım evet artık hamile olduğuma inanmam gerekiyo  :k06: 6-7 test yaptım hepsi 2 çizgi  :ehi:  senin kaç hftalık bebiş 4 mü

CİĞERİM

PINAR BEN ŞİMDİ KİSTTEN ŞÜPHELENİYORUMYA SENDE VARMIYDI BÖYLE ÖNCEDEN KASIK AĞRILARI ADET SANCILARIM FELAKET OLUYOR. ADETİMDE FALAN AŞ ERİYOMUŞUM GİBİ MİDEM BULANIYOR KASI BATMALARI FALAN BİR KAÇ AYDIR DÜZENSİZLİKTE BAŞLADI BEN KESİN KİST VAR DİYORUM SENCE BUNLAR NORMALMİ YOKSA KİST OLABİLİRMİ.

pinar79

adet düzensizliği varsa bence hiç vakit kaybetmeden bi doktora git çünkü ciddi bişeyde olabilir sadece strestende kaynaklanabilirde onun için kafanı daha fazla yormadan mutlaka en kısa zamanda doktora git canım

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

Alıntı yapılan: CİĞERİM - 02 Şubat , 2009, 14:10:24
AY SAĞOL CANIM GİTMEDEN ŞU KÜRÜ UYGULAYACAĞIM EN AZINDAN İLTİHAP VARSA DOKTORA GİTMEDEN BİRAZ AZLSIN. BİR EVLADIMIN OLMASINI ÇOK İSTİYORUM. RABBİM HAYIRLISINI İHSAN EYLESİN.

kızlar bu kürleri yalnız gebelik şüpheniz olduğunda kullanmayın soğan kürünün söktürücü etkisi olduğundan düşüğe neden olabiliyo bilmiş olun
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

pinar79

şekercim doğru söylüyo aman gebelik şüpheniz varsa sakın kullanmayın

çikolatalı

kıslar ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz misafirim vardı yolcu edene kadar bakamadım hiç foruma
görüşemesdik  bugün doğru dürüst

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

çikolatalım yaaa ben açtım sen kaçtın...  :ehi: :ehi:
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

pinar79

kızlar nihayet doktora gittim bugün ben 6 haftalık hesaplıyodum bebişim 5 haftalıkmış. kan tahlilleri,idrar tahlili verdim pazartesi alcam ve ultrasona gircem. bugün vajinal ultrasonla bakıldı. ayrıca 3 cm myomum varmış bi de dr bi sorun olmaz küçük dedi. sadece takip edecez. bilmiyorum artık hayırlısı.

tılsım

Pınarcım merhaba canım yeşim ben  :opucuk: nasılsın

Hamişsin demek çok sevindim canım bende 19 haftalık hamişim hayırlısı olsun hakkındainş.. :amin: şafak sayfasına ekleyelim seni tatlımmmm 5 haftalık demek yavrum minicik fasulye kadar bile değil daa yavrumm  :muzz:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

mavis.deryam

slm pinarcim benim 5 hafta 1 gunluk oldu melegim  benimkide fazla buyuk degildir martin 6 sinda gitcem doktora bende