TÜP BEBEK FİYATINI BİLEN VARSA BANA BİLGİ VEREBİLİRMİ

Başlatan handan16, 21 Ocak , 2009, 16:57:35

« önceki - sonraki »

sibel28

Alıntı yapılan: servem - 22 Ocak , 2009, 21:02:29
handancım mrb ben denedim tüp bebeği istanbulda oturuyorum ünv hastanesinde yaptırdım transfere 3500 lira verdim ilaçlara da 3000 küsür yaklaşık 7000 lira tuttu ama negatif sonuc aldım dr um 2 ay sonra yani şubatta tekrar deniycez dedi ama bende para kalmadı.. benm sorunumda senle aynı fsh ım 12.27idi transfer zamanı da 9 küsüre düşmüştü ama olmadı işte...
canım devlet yardımını araştırsana..bu senin hakkın bence başka bir üniversiteye git..neden bu hakdan yararlanamıyorsun..


servem

cnm en az 3 yıllık evli olma şartı var ben daha 1 bucuk yıllık evliyim...

handan16

ya sanırım gecerli bir sebep olunca 3 yılı beklemezler sanırım henüz gidip konuşamadım ama benimde erken menapoz olma gibi bir sorunum var nasıl olurdaa 3 sene beklerim ben bu 3 seneyi beklerken menapoza girersem ne olacak peki.
benimde güzel kokan bir melegim olsun

sibel28

canım biz tüp bebek merkzezine gittik..ve bize dedikleri tedaviniz ameliyatla yada tedaviyle düzelcek ise devlet 1 yıl bekletiyor..eger raporlarla rahatsızlıgınızın tedavisi yoksa hemen başlayabiliyoruz dediler..evlilik yıl şartı yok sadece şart sosyal güvence için belirli gün var o önemli..

handan16

aceba bu rapor nekadar zamanda çıkartılıyor ben bunuda merak ediyorum.
benimde güzel kokan bir melegim olsun

serpil_79

canım ben izmir ege ünv. tüp bebek merkezinde tüp bebek uyguladık ve şuan ikiz bebek sahibiyiz.doktorumun adı prof.ege nazan tavmergen göker  biz çok memnunuz. 3-4 bin lira  arası masrafımız oldu ilaçlar dahil.inşallah sende hayırlısıyla çocuklarını kucağına alırsın.

handan16

bizde allah izin verirse önümüzdeki ay tedaviye başlayacagız bu ay başlayacaktık ama dok uygun bulmadı sanırım hormon hapı verdi bana bunu kullan adetinin 2 günü görüşelim dedi bende sabırsızlıkla o günü belkiyorum.bizimde ilaçlar tedavi 5000 bulacak ben bursa acıbadem de tedavi görecegim rabbim herşeyin hayırlısını bizlere nasip etsin.
benimde güzel kokan bir melegim olsun

ozdemir

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.

sibel28

zaten bütün tüp bebek merkezlerinde ilk muayne ve ilk görüşme ücretsiz...