2006 Aralık- 2007 Ocak-Şubat doğumlular

Başlatan utku sahan, 08 Haziran , 2007, 22:28:52

« önceki - sonraki »

adalet


inci bhr

buradayım,  geldiim..

sen de hoşgeldin sevim.. bebişin ne kadarlık, neredensin?

benim kız 8 aylık oldu teyzeleri, biraz daha büyüdük  :D
ben istanbul avrupa yakasındayım.

evet arkadaşlar ben kendimi pek tanıtmamıştım.
ben bahar, kızım ise inci
30 yaşındayım. şu an çalışmadığım için evde kızımla birlikteyim. eğer gün içinde kızımdan fırsat bulup da kendimi geliştirebilirsem seneye grafikerliğe başlayacağım.

genelde alıngan biri değilimdir zaten ve aldırmazlığım pek meşhurdur, hele ki forum ortamlarında bu özelliğimi daha da abartılı kullanırım, sonuçta burada kimse kimseyi çok iyi tanımıyor, ve sözler vurgular, mimikler, yüz ifadesi bilenemediği için yanlış anlaşılmalar çok oluyor.

deneme deneme: daktilo tarsı yazı imiş: dırrt dııırtt tırt tırt birden dikkatimi çekti

az sonra devam edeceğim



**sevim**

bahar merhaba
hemen kendimi tanitiyorum.
ismim sevim.luleburgaz`liyim ama ingiltere`de yasiyorum.
iki tane cocugum var.
kizim irem sevgi 3 bucuk yasinda
oglum boran alp 9 bucuk aylik olacak
diger forumdaki iremsev`im ben :k06:
saka bi yana bahar`cim sanirim gozunden kacti.beni taniyosun demi :icon_scratch:
opuyorum inci prensesle seni :flowers: :opucuk:



ღ°cerenay.♥.


inci bhr

aman sevim yaa.. aklımdan da geçti yani, acaba demiştim de  :D , hoşgeldin canım
eh ben zaten kendimi tüm arkadaşlara tanıtmış oldum, burada tanımayanlar illa ki vardır, (çok meşhur biriymişim gibi bir ifade oldu bu da  :tongue3: )

canım ya, çocuklar nasıl.. çok yoruyorlar, di mi. ben de bazen çıldıracak gibi oluyorum, bazen inci ne oturuyor, ne oynuyor, ne yiyor, ne ..... işte o zaman yeteeeerr dite içimden bağırıyoru, sonra da kendi kendime ben kızımı kızmak için doğurmadım deyip sarılıyorum yavruma. normal mi acaba bu durum, sen de böyle hissediyor musun?




**sevim**

canim benim
tabii ki ayni duygulari ben de yasiyorum.cok yoruluyorum ama onlar icin deger :love7:
ya benim oldugumu tahmin ettigini tahmin ettim ben de :ehi:cumleye bak :k06:
canim sen uyumuyor musun bu saatte? :icon_scratch:
bizim 12 ye geliyor saat.ben ne zamandir ilk defa kaldim boyle.dun gece de gec yattim bi arkadastaydik.
neyse canim iyi geceler.opuyorum  :wave:


st9tr

  Slm  ;D Nasılsınız hatunlar, pek sesiz gördüm sizi . Herkes birbirini tanıdığına göre ben zahmet edip kendimi tanıtmıyorum :tongue3: ( Çok ısrar gelirse olur ama)
  Ya nete girecek fırsat bulamadım bu hafta ya ben iftara gittim , ya arkadaşlar geldi. Güç bela az önce eşim bana bıraktı pc.yi. Biz iyiyiz bakıcıya alışma çalışmalarımız devam ediyor . Ablamızı küçük bir denetimden geçirdik başarıyla geçti ( bebefonu komşuya bıraktım 1 gün boyunca dinledi çok şükür bi vukuat çıkmadı :laughing7:)
   Biz artık kendimize yaptığımız yemeklerin tuzsuz versiyonundan yiyoruz. Kesinlikle böyle çorbaları daha çok sevdi. Üsten 2 diş daha çıktı 6 dişimiz var artık. Çok şükür şimdilik sorunsuz çıkardık dişerimizi gerisi kalanların başına.
   Bahar sen ayarla ben gelirim canım ama 1 şartım var İlke-er..... adlı değerli zat gelmesin :ehi: çok severim kendisini uzaktan uzağa :tongue3:

**sevim**

sezen hosgeldin canim
oy oy yerim ben bu yakisikliyi.saclarina bitiyorum zaten :nazar:
valla ne kadar akillica.megafonu komsuya biraktiniz ha :alkış:neyse ki bi sorun cikmamis sevindim.
ya benim oglan daha buyuk ama sadece iki disimiz var ???
ustler bayagi zorluyor ama bakalim ne zaman gelecekler :dontknow:
ben de bazen bize pisirdigimiz yemege tuz koymuyorum.boran`a ayirdiktan sonra ekliyorum tuzunu ya da yerken atiyoruz.ama kavanoz mamasi da yiyor cogunlukla.eline biseyler veriyorum.hatta kizartilmis ekmek bile yiyor.uzerine az tereyagi ile yumusuyor biraz.veya kucuk kucuk parcaciklar halinde veriyorum.
neyse bahar`cigim da gelir insallah bu aksam.
gorusmek uzere :wave:


inci bhr

kızlar merhaba
dün davetteydik, erken gidip geç döndük. yeni fırsat bulabiliyorum bugün de nete.

bizde daha hiiiç diş yok. ben de inciye bizimkiler gibi yapıyortum ya da, bize az tuzlu yapıp, ortak tüketiyoruz yemekleri  :D

inşallah nezih bir ortamımız olur bu forumda, cümleden hayrlı olsuuunn, yavaş yavaş çoğalırız da inşallah

kuzu kucağımda, onunla biraz oynaşayım, biraz da evle ilgileneyim, yine uğrarım. olmazsa gece görüşürüz artık  ;)

iremi, bilgehanı ve boranı çoook öptüüümm  :D



st9tr

 Sağol sevim teyzesi ;D Bizde Boran'ın diğer forumdaki el salllayan resilerine bayıldık, mimiki çoook öptük. Prenses kızınıda çok öptüm okul hayatında başarılar diliyorum inş. sever.
  Bahar gezmelere dalmışız bakıyorumda. 8)
  Esraaaaa nerelerdesin düzelmişsinizde  :icon_thumright: gel bakim buraya.
  Biz bugün balık yadik hemde yalana yalana arada ekmeği salata suyuna banıpta verdim bayıldı benimki. :hieyt: böcüküm. Tek sorun ona yedirmekten ben balığın tadını doğru dürüst alamadım :(  ne yapalım annelik zor idare edeceğiz. Gece uyanmalarımız azalmaya başladı çok şükür.

inci bhr

ooohh afiyet olsun bilgehan kuzuma, ben daha yediremedim sezenciğim ya şu balığı. 1 kez yapma fırsatımız oldu, onda da kızım uyuyordu biz yerken.

inci de çok uyanıyor geceleri, belki 10 kez, sayamıyorum, uyku halinde memeyi dayıyorum ağzına, cuk cuk cuk yapıyor, bazı seferlerinde güzel emiyor, sonra dönüyor sırtını devam ediyor uyumaya. ama sanırım karnı yeterince doymadığı için sık sık uyanıyor ağlayarak

sen nasıl azalttın uyanmalarını.

acaa gece 12 gibi kaldırıp muhalelbi mi yedirmeye çalışsam.
benim ki çok ilginç ama, milupanın akşam muhallebilerini yiyor, sevdi, maşallah süphanallah.

bir de artık kahvaltıları hiç yemiyor. sanırı aynı taddan sıkıldı, beni de baydı zaten aynı şeyi yapmak, tadına bakmak dahi baydı yani.

ne yedirsem kuzuma. sen ne veriyorsun kahvaltı da

şu kemirme torbasını da fırsat bulup alamadım. işimize yarayacağına inanıyorum.



**sevim**

sagol sezen`cim.tesekkur ederiz :opucuk:
senin oglus balik yemis.ohhh yarasin kuzucuga :Dnasil yaptin baligi veya hangi baliktan almistin?
siz oglana bilgehan`i mi yoksa kayra ismini mi kullaniyorsunuz?ikisi de cok guzel :icon_thumright:
bahar`cim nasilsin?yoksun yine bu gece :'(veya ben size rastlayamiyorum :crybaby2:
inci prensesimiz nasil bakalim?uzuyor mu seni?
canim 12`de muhallebiyi nasil yedirceksin uykulu uykulu :-\sen mama kullanmiyorsun sanirim :icon_scratch:eger emmeyi birakmayacagini dusunursen biberondan vermen daha iyi olur.hem o kadar cok ta uyanmaz belki gece.
biz anne sutunu biraktik artik :( :crybaby2:
sabah kahvaltisi ne veriyorsun normalde?
opuyorum. :opucuk: :wave:


inci bhr

25 Eylül , 2007, 02:16:00 #27 Son düzenlenme: 25 Eylül , 2007, 02:19:40 inci bhr
saat 01:43 ve ben yeni geldim. inci hanım gece yarısına doğru uyanıp kalkmaya karar verdi, saatlerdir uyutmaya çalışıyorum, milupa muhallebisinden yaptım tedirdik babasıyla ama çok uykusu olduğu halde bu saate kadar uyutamadık, az önce sızdı. sbaha kadar uyanmaz inşallah, çok yoruldum çünkü

sevimciğim yarı uyanık halde ağlıyor gece defalarca, ben de her seferinde hemen emziriyorum, uyuyor yine. bu nedenle yanımda yatırıyorum.
bazen tekrar uyuması zaman alıyor, tahminim açlıktan, emdiği süt yetmedğinden zorlanıyor. bu tarı uyanışlarından birinde kaldırıp muhallebi yedirebilirim diye düşünmüştüm. ama bugünkü tecrübeden sonra gözüm korktu.

ben kahvaltısını, berker carmokid organik karışık tahıllı kaşık mamasının içine 3-4 bebe bisküvisi, 1 minik paket labne, 1-2 tatlı kaşığı dut pekmezi şeklinde hazırlıyorum, vaktim varsa yumurta da haşlayıp sarısından biraz ekliyorum. en iyi tutturduğumuz formül buydu ama artık bunu yemek istemiyor. ya pekmezi fazla geliyor ya da sıkıldı, ki bence her ikisi de etkili oldu yememesinde.

ne yapsam acaba.

bir gün domates suyuna ekmek banıp ağzına minik minik lokmalar halinde verdim, sevdi, istedi, ağzını falan açtı ama çok az yedi. toplasam 1 fındık kadar ancak eder ekmekler, minik veriyorum ya. e o kadarla doymuş gibi başladı ağlamaya, çok vakit hacadı tabi, emmesi geliyor o kadar çok oyalanınca, uykusu geliyor, yediremiyorum daha fazla.

bir de günde tek çeşit yemek de istemiyor sanırım. mesela öğlen tel şehriye çorbası yemişse, akşam aynısında yemek istemiyor aç da olsa. 2 çeşit yemek yapmalıyım en az. oooyyy, annem beni emzirir, koyarmış yanına, ek gıdaları severek yermişim, herşeyi rahatlıkla tüketirmişim. anneciğim çok dua etti benim gibi uslu olması için hamişliğimde ama, nasib işte. benim prensesim nazlı, tafralı, kaprisli ve şımarık :D

daha çook işim var şimdi, sabaha kadar ancak biter. içimi döktüğüme göre, gidip yapayım.

hıım, bir de benim kız dün 7 yaşındaki oğlan yeğenimi tüm akşam öpücüklere boğdu, abisi kaçmak zorunda kaldı, yanına gelince yakasından tutup kendine çekiyor ve yüzünden öpüveriyor. inanamadık, biraz yaşı kendine en yakın o olduğu için, biraz da kız milleti işte ;) :opucuk: :k06: :D

iyi geceleri tatlı rüyalar herkese..



st9tr

Alıntı yapılan: inci bhr - 24 Eylül , 2007, 22:27:02
sen nasıl azalttın uyanmalarını.
Bahar azalmamış oğlum bana 1-2 gün kıyak geçmiş :( Bence olayın açlıkla ilgisi yok benimki bir kase mamayı yiyip 2 saat sonra uyanıyo. :BangHead:

st9tr

Alıntı yapılan: **sevim** - 25 Eylül , 2007, 00:32:30
sagol sezen`cim.tesekkur ederiz :opucuk:
senin oglus balik yemis.ohhh yarasin kuzucuga :Dnasil yaptin baligi veya hangi baliktan almistin?
siz oglana bilgehan`i mi yoksa kayra ismini mi kullaniyorsunuz?ikisi de cok guzel :icon_thumright:

  Balığı kızarttım (daha doğrusu eşim kızarttı - ben elimi sürmem) ne balığı valla kırmızı bi balıktı akşam eşime bi sorayım. İsim olayı  karışık daha çok Kayrayı kullunıyoruz umu diğeride kullanılıyor.