27 Nisan , 2024, 20:10:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


HERKESE MERHABA :))

Başlatan MELODI, 20 Ocak , 2009, 09:38:05

« önceki - sonraki »

gülay t.

Edacım ben de iyim çok şükür. Göğüsler hamile kalındığı ilk günlerden itibaren ağrıyabiliyormuş daha çok da göğüs uçları. Ama bu belirtiler adet belirtilerine de benziyor. Çok ümitlenme olursa sürpriz olsun.

Bende hamileliğe dair ilk belirti yorgunluk hali ve uyku isteğiydi. Bu duygu başka hiçbir zaman bu kadar net yaşanmıyor. Dikkat ettim, sadece hamile olduğum ö dönem hissetmiştim. Benim öyle hoşuma gitmişti ki o bebekten kaynaklanan yorgunluk hissi  şimdi en çok da o hisleri yeniden yaşamak için istiyorum hamile kalmayı. İçinde bir canlı büyüyor ve sen onu bazı belirtilerinden hissediyorsun. Bu çok hoş, mevlam isteyen herkese yaşatsın inş.

MELODI

merhaba gülaycim sende bebisini kaybetmissin allah sabirlar versin kardesim insallah ayni hisleri en kisa zamanda hissedersin yine insallah bu sefer saglikli bi sekilde bebisini kucagina alirsin benim belirtiler gögüs uclaari diil gögüslerde hassalik zaten canim cikolatada cekiyor regl inin verdigi hircinlikta var azicik bu ayda olmadi heralde benim  :honk: neyse ümidim sizlerde artik aaranizdan birini görsem hamileyim  :amin: diye kendim kadar sevincem walla

bebeşimm

SLM ARKADAŞLAR BEN BÜGÜN ÜYE OLDUM BENDE TAM 1,5 YILDIR BEBEK İSTİYORUM AMA OLMUYOR İNŞ BURASI BANA UGUR GETİRRİ :flowers: :flowers:
:love9: :love9:  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9::love9: :love9: :love9::love9: :love9:seni yollunu gözlemekteyim bebegim:love9: :love9: :love9: :love9: :love9::love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

DİLVİN

hoş geldın bebeşim
inş.bu ay hamiş kalırsın sende
ben 6 aylık evliyim
benımde olmadı malesef
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

gülay t.

Edacım güzel dileklrin için sağol. Ben de bu siteden çıkacak hamileleri büyük bir  merakla bekliyorum.

gülay t.

Aramıza hoş geldin bebeşim. İnşallah uğur getirir burası sana  ve paylaşırsın güzel haberlerini. Nerede oturuyorsun, kaç yaşındasın??

DİLVİN

gülaycığım inş. allahın izniyle hepimizde hamiş kalacağız
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

bebeşimm

sizlere ne kadar oldu bebk beklemenız doktora gittinizmi
:love9: :love9:  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9::love9: :love9: :love9::love9: :love9:seni yollunu gözlemekteyim bebegim:love9: :love9: :love9: :love9: :love9::love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

gülay t.

AMİİİN Selcancım,

Bebeşim ben  Bayburtluyum komşu sayılırız ;) Gerçi İstanbulda oturuyorum ama insanın memleketi gibisi yok dermişim.
Ben 4 buçuk yıllık evliyim. Daha önce düşük yaptım, şimdi bekliyoruz hayırlısıyla. Bir problem yok çok şükür. Bakalım vakti ne zamansa gelecek  inşallah.

destina

eda bahar bebeişim hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız kızlar. bende 2.5 yıllık evliyim ve 9 aydır çocuk istiyoruz
anne olmak istiyorum

MELODI

selcan gülay destina hosgeldiniz hepiniz bebisim sende hos geldin  :flowers: bende bu sitenin sana ve hepimize ugurlu gelmesini diliyorum insallah sende en kiza zamanda anneligi tadarsin bende 1 yildir deniyorum olmuyor  :dontknow: kizlar hamilelik icin hangi hormon testleri lazim neye bakiyorlar normal degerler ne olmali bilgi verirseniz sevinirim

gülay t.

Edacım hamile kalamayıp doktora gittiğinde öncelikle yumurtlama var mı ya ada varsa büyüyor mu, çatlıyor mu bunlara bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Bir de eşinin spermleriyle ilgili bir test yapıyorlar.  Bunlar normalse ve yine de olmuyorsa daha sonra hormon testleri yapılıyor galiba. Çünkü bugüne kadar bana hiç yapılmadı. Ama troid hormonuyla ilgili bazı anormallikler hamile kalmayı engelleyebiliyormuş. Ya da düşüklere sebep olabiliyormuş. Sen doktoruna söylersin isteğe bağlı mı bilmiyorum ama en azından troid hormonuyla ilgili bir test yaptırmak istediğini belirtirsin.

MELODI

27 Ocak , 2009, 17:06:26 #27 Son düzenlenme: 28 Ocak , 2009, 09:56:23 MELODI
gülaycim cok tesekkür ederim söylediklerinin hepsini sorucam gittigimde.  sende bir gelisme varmi bu aralar bebege dair

BEYAZ_KELEBEK

selam melodi hoşgeldin aramıza.gerçi bende yeni sayılırım ama olsun :suclu:

MELODI

27 Ocak , 2009, 17:58:44 #29 Son düzenlenme: 27 Ocak , 2009, 18:19:11 MELODI
önemli degil canim hosgeldik beraber ama hosda bulduk seni  :D  simdi sen kocisine güzel haberi vermek icinde heyecanla evde bekliyorsundur ayy ne güzell, karninda senin bir parcanin ,canlinin  oldugunu bilmek benimde esim su anda doktorda bebek icin bi problem varmi yokmu ögrencez bugun insallah allahim bi problem olmasin kizlar dua edin bizim icin bende dualarimda sizler icinde bebisler saglikli dogumlar diliyorum  :amin: :amin: :amin: