27 Nisan , 2024, 23:23:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


TELSİZ KULLANAN VAAAR MI?

Başlatan rannac, 05 Haziran , 2007, 12:52:23

« önceki - sonraki »

jbdun

öyle diycen demi, ben tanıyom seniii :toothy10: :ehi:

borisim

bende dublex evde oturuyorum ve inan telsiz olmadan olmuyor biz cok kullaniyoruz bizimkiside görüntülü cokta memnunum

bence sende al ama görüntülü olmasi sart degil  :icon_thumright:

gülşah39

bizim evimiz küçük olduğu için gerek yok çocuk mık dese duyuluyordu artık büyüdü zaten... ama arkadaşımda var... telsizden başkalarının  seside geliyormuş galiba yakınlarda olanlardan çekiyor... onun için arkadaşı kullanamıyor şimdi...

sevda

 :icon_thumright:Merhabalar ben chicco'nun telsizini aldım ve halen kullanıyorum oğluşum 15 aylık bu arada bence alınması lazım çok yakınında olmadıktan sonra bir sakıncası yok mesela biz yazın dışarda balkonda oturuyoruz ve yatak odası çok geride kalıyor hemen telsiz devreye giriyor ve bizde rahat rahat sıcakta evde bunalmadan balkonda otura biliyoruz yada misafir geliyor odasını kapatıyorum içerde televizyon açık birde çocukların sesi o zaman yine telsiz giriyor devreye yani eğer istenilirse her daim kullanılabilecek şey sadece nerde nasıl faydalanılmasını istersen ondan çok iyi sonuç alabilirsin umarım bilgilerim faydalı olur senin için sevgilerle hoşçakal.

-Butterfly-

orada varmidir bilmiyorum ama  FISHER PRICE ve ses kalitesi inanilmaz iyi evin disinda bahcede her yerde kullaniyorum ve seste hic bir titreme olmuyor eger orada varsa  cok memnun kalabilirsin dusunki bebegimin emzik emme sesini bile aliyor( bu telsizi cikartan cenettlik elim ayagim benim )..



sema_aksu

22 Eylül , 2007, 14:20:17 #20 Son düzenlenme: 22 Eylül , 2007, 14:21:48 sema_aksu
Ben de, 'alırım işe yaramaz,' korkusuyla e-bebek'ten en ucuz bulduğum markayı aldım, Kraft'ın o zamanlar indirimi de vardı. Valla elim ayağım oldu o alet. Barış uyuyunca bütün odaların kapısını kapatsam da nefes alış verişinden, 'Şimdi döndü,' 'aman uyanmak üzere yemeğini ısıtayım,' 'çok zor nefes alıyor hasta mı ki acaba?' diye her şeyi anlayabiliyorum. Hem onu bu kadar uzağımdayken bile yanımda hissetmek beni acayip rahatlatıyor, aklım onda kalmadan yapacaklarımı yapabiliyorum.

Telsiz ilk başlarda çok cızırtılıydı, yerini değiştirip bir de odasındaki bazı fişleri prizden çekince gürültü kalmadı. Etkileniyormuş başka pirizlerden. Kullanamama ihtimalin olduğunu düşünüyorsan önce ucuz basit bir şey al, ziyan olmasın. Baktın çok işini görüyor daha iyisini alırsın. Ben bu bozulursa yine de yenisini alacağım. Çünkü bu çocuklar büyüyecekler, odalarında arkadaşlarıyla falan oynamaya başlayacaklar, ben de misafirimle gönül rahatlığıyla mutfağa geçip, kapıyı kapayıp kahvemi içebileceğim, çocuklar odalarındalar mı, ne yapıyorlar diye düşünmeyeceğim, kulağım yine hep onlarda olacak.

Öhöm, şey, bir sorun var, ben gece de sesini çok fazla kısmadığım için Barış her ağladığında bütün apartman uyanıyor.  :k06: (sanırım)

sevda

Semacım fikrin hoşuma gitti bak ben bunu hiç düşünmemeiştim büyüncede kullanabileceğim düşüncesi hoş sağol çok iyi bede acaba ileride nasıl kulalanabilirim diyordum  ;) birde cızırtılar eğer apatmanınızda bebek varsa frekanlar karışıyor olabilir bizde öyle oluyo ozaman a daysa b ye yada tam tersi yapıyorum güzelim. :opucuk:

Almiş'inAnniş'i