29 Mart , 2024, 02:38:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BEBEK BURÇLARI

Başlatan Almiş'inAnniş'i, 04 Haziran , 2007, 12:03:35

« önceki - sonraki »

ceyber




İKİZLER BURCU ÇOCUĞU (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

мiŁenα.

KOÇ BURCU ÇOCUĞU (21 Mart - 19 Nisan)

Koç'ta yeralan Güneş, enerjinin en canlı ve yapıcı halindedir. Koç burcu bebekleri diğerlerine göre daha aceleci olacak ve genellikle diğerlerine göre daha çabuk konuşup, yürüyecektir. Koç burcu bebeği ayağa kalar kalkmaz dikkatleri üzerine çekmek isteyecek, çığlıklar, enerji, hareketlilik, telaş, acelecilik ve sabırsızlık içinde koşturup duracaktır, fakat bu koşturma boş değildir, devamlı bir amaca ihtiyaç duyacaklardır. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, girişken ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır.

İnatçı kişiliğinin ön plana çıkması çok doğal olan koç çocuklarını idare etmek zor olacaktır. İnatçılığı ve bağımsızlığı ön plana çıkaran Koç çocuğu her şeyi kendi yapmak ve öğrenmek isteyecektir. Kişiliğini, yeteneklerini ve becerilerini ispatlamak, tipik Koç karakteristiklerindendir. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler, çok sık kavga ederler, buna rağmen sevgi gösterilerini çok severler, övüldüklerinde çok başarılı olurlar, paylaşmayı severler, hayal gücü kuvvetlidir, sabırsız ve inatçıdır. Sabırsızlıkları ve çabuk sıkılmaları nedeniyle, Koç çocuklarının her hangi bir şeyi daha iyi yapmak için üzerinde çalışmaları imkansız gibidir. Koç çocukları anne ve baba desteği ile enerjisini doğru kullanıp çok mutlu olabilir.

Koç çocuklarının kişiliklerinin bastırılması durumlarında, baskı ve sertlik, ceza veya yaptırımlar uygulanması onlara hayatı çok zor hale getirecek ve ilerleyen yaşlarında bu tutumlar onları çok negatif yönde etkileyecek hatta ciddi kişilik sorunları ortaya çıkacaktır. Onlara ceza vermek hiç işe yaramayacaktır, aksine hırçınlaşabilirler. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili olacaktır


:love9: :love7: :love9:


°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

anam benim bebeğimde oğlak olacak inatçı keçi olacak hayırlısı rabbimden :amin:

demoşşş

ASLAN BURCU ÇOCUĞU(23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan burcunun kendini göstermeye her zaman önde olmaya ve parıldamaya ihtiyacı vardır, kendilerini çok beğenirler, ilgi çekmeyi ve kendilerini göstermeyi çok severler. Çok hareketli neşeli ve keyifli, özgürlüğüne düşkün bebeklerdir. Emir almayı ve engellenmeyi hiç sevmezler, enerji yüklüdürler ve evin neşesidirler. Baskı altında tutulmaktan ve ne yapacağının söylenmesinden hiç hoşlanmazlar. Hayak güçleri çok zengindir, zekidirler, çabuk öğrenirler. Küçük yaşlardan itibaren Aslan çocuğunun kişilik ve özgüvenini geliştirebilmesi için yeterince özgür bırakılması önemlidir. Kısıtlanmayı ve engellenmeyi reddederler.

Herşeyin merkezinde olmayı ve kendilerini göstermeyi çok severler, insanları yönetmeyi severler, anne ve babasını etkisi altına alıp
yönetebilir. Sevimli ve çekicilikleri ile etrafındaki insanların ilgisini her zaman için toplarlar. Lider olamayı seven Aslan burcu çocukları, etrafındaki insanlardan kendini farketmelerini, liderliğini kabullenmelerini, ayrıcalıklarını farketmelerini ve kendine saygı duyulmasını bekler. Sevecen ve sıcak yapısıyla mutlu olmayı ve etrafındaki insanları mutlu etmesini bilir. Harcamayı çok severler, cömert ve eli açıktırlar.
aynı oğlumu anlatmış :) :) :)

βαlκιz

 :k06:benim paşalarda oğlak ben balık olsunlar diye çok uğraştım ama olmadı :ehi: :ehi:ama oğlak burcunu severimmm :muzz: :muzz:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

мiŁenα.

kız balık burcunun erkegı ıyı deıldır....ıyı ıste oglak :ehi:


:love9: :love7: :love9:


can yine cannnn

02 Eylül , 2009, 23:10:42 #21 Son düzenlenme: 05 Ağustos , 2010, 01:18:00 ♫♥♪NeRmİn♫♥♪
ASLAN BURCU ÇOCUĞU(23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan burcunun kendini göstermeye her zaman önde olmaya ve parıldamaya ihtiyacı vardır, kendilerini çok beğenirler, ilgi çekmeyi ve kendilerini göstermeyi çok severler. Çok hareketli neşeli ve keyifli, özgürlüğüne düşkün bebeklerdir. Emir almayı ve engellenmeyi hiç sevmezler, enerji yüklüdürler ve evin neşesidirler. Baskı altında tutulmaktan ve ne yapacağının söylenmesinden hiç hoşlanmazlar. Hayak güçleri çok zengindir, zekidirler, çabuk öğrenirler. Küçük yaşlardan itibaren Aslan çocuğunun kişilik ve özgüvenini geliştirebilmesi için yeterince özgür bırakılması önemlidir. Kısıtlanmayı ve engellenmeyi reddederler.

Herşeyin merkezinde olmayı ve kendilerini göstermeyi çok severler, insanları yönetmeyi severler, anne ve babasını etkisi altına alıp yönetebilir. Sevimli ve çekicilikleri ile etrafındaki insanların ilgisini her zaman için toplarlar. Lider olamayı seven Aslan burcu çocukları, etrafındaki insanlardan kendini farketmelerini, liderliğini kabullenmelerini, ayrıcalıklarını farketmelerini ve kendine saygı duyulmasını bekler. Sevecen ve sıcak yapısıyla mutlu olmayı ve etrafındaki insanları mutlu etmesini bilir. Harcamayı çok severler, cömert ve eli açıktırlar.

2 oğlumda aslan burcu mert tamamen uyuyoda onur eymen için bişey diyemeyeceğim henüz beni yönetmeye başlamadı :ehi: :ehi: :ehi:
can dediklerim....

miray

YENGEÇ BURCU ÇOCUĞU (21 Haziran - 22 Temmuz)

İyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir, oldukça şakacı ve espirilidirler. Bir günde pek çok duyguyu birden hissederler. Çok sevimlidirler, komik mimikler yaparlar. Huyu sıkça değişen Yengeç burcu bebeğinin bir dakikası öbürüne uymaz, bir dakika önce gülücükler dağıtırken bir dakika sonra ağlamaya başlarlar. Sevdikleri insanlara karşı daha bebekliğinden itibaren iyi davranırlar. Çekingen olmasına rağmen, sevdiklerinin kucağında oturmaya veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insana tahammülleri yoktur.

Yengeç oldukça farklılıklar gösteren bir ruh yapısına sahiptir. Kimi zaman insanlarla rahatlıkla ilişki kurarken görülebilir. Kimi zaman ise, tamamıyla dış dünyaya kapanırlar. Sert tavırlar ve şiddet Yengeç çocuğunun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Yengeç çocukları sevgi ve şevkat isterler böylece daha güvenli ve dış dünya ile daha barışık olurlar. Onunla birlikte olmanıza ihtiyaçları vardır.
:k06:  :k06:  :k06:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

  YAY BURCU ÇOCUĞU (22 Kasım - 21 Aralık)

İyimser, pozitif, neşeli, arkadaş canlısı, sakin çocuklardır. Bu iyimserlikleri ile her şeyi iyi görmeyi ve olumlu olmayı isterler. Bu özellikleri ile insanlarla kolayca birliktelik kurar ve karşısındakileride rahatlatırlar. Mutlaka iyimselikle problemleri aşacaklarını düşünürler. Hayatı çok severler, rahatlarına ve keyiflerine düşkündürler, meraklıdırlar, para konusunda ise savurgandırlar.

Yay burcu çocuğunuzun hayatında başarılı olmasını sağlamak için ona destek vermeniz ve takdir etmeniz gerekir. Haytlarının anlam ve güzellik kazanması için mutlak bir amaç içersinde olmaları gerekir.
--------------------------------------------------------------------------------       

Aytii

benim oglum ya yengeç olacak yada aslan

ama normal sartlarda aslan olmasi lazim

AyNi

benim kızımın burcu balık ama hiiiç uymuyor... yükseleni koç, galiba o yüzden daha çok koç burcu uyuyor... inatçı, hareketli, biraz sinirli, neşeli bir bebeğim var  :k06: :k06:

Aytii

benim esim aslan burcu oglumda aslan olursa  :-ooo

<<AyBüKe>>

  Benim meleğimde ikizler  :k06:  Babamızda ikizler, evde 2 tane ikizler oldu bakalım nasıl başedicem  :k06: :k06:   :love9:

Aytii

ikizler kadinlari çok pratik ve becerikli olurlar :) benim tanidigim bütün ikizler burcundaki kadinlar çok marifetli masallah  :nazar: kayinvalidem de öyle oda ikizler

<<AyBüKe>>

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 30 Haziran , 2011, 16:20:33
ikizler kadinlari çok pratik ve becerikli olurlar :) benim tanidigim bütün ikizler burcundaki kadinlar çok marifetli masallah  :nazar: kayinvalidem de öyle oda ikizler

   Ayy hadi bakalım inş.  :D  Annesine yardım etsin büyüyünce  :k06: