Ne kadar süredir deniyorsunuz?

Başlatan Elanaz, 08 Ocak , 2009, 18:22:31

« önceki - sonraki »

..eLif..

Rabbim sizlerede Gönlünüze Göre evlat nasip eder inşallah...  :amin:
Annesinin poaçası İDİL'im! :)

..BahaR●●

ben 3 senelik evliym 15 ay askerliği saymasak evliliğim süresince hep denedik ama olmadı ümidini yitirme canım 6 ay kadar sabret sonra doktora gidersin korunurkende doktor tavsiyesi alsaydın keşke....ALLAH IM isteyen herkese nasip eder inşş.... :amin:

destina

elifcim hoşgeldin canım.bende 2.5 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz allah sanada bizlere de nasip eder inşallah.
anne olmak istiyorum

myhope

Merhabalar Elanaz ben de 1.5 senelik evliyim.6 aydır bebek istiyoruz.Bu 6 ayda bir düşük yaşadım.Rabbim cümlemize ve bana nasip eder anneliği inşallah! :amin:

Elanaz

Arkadaslar bugün reglimin 31.günü, henüz adetim gelmedi ama dün yine test yaptim - yine negatif cikti.
Hic 28 günü gecmezdi, ne oluyor anlamiyorum.

aslım

ben de 6-7 aydır deniyorum ama sonuç yok dr a gittiğimde yumurtalıklarımda problem varmış ve ilaç kullanıyorum hala denemekteyiz inşallah bizi fazla bekletmez çok nazlı bebek olcak bunlar sanırım !!! :cildir:

zola

Bende 6.5 yıllık evliyim ama 7 aydır bebek düşünüyoruz.Korunmayı bırakmadan önce doktora gitmiştim.Genel kontrol için.Uzun süreli korunmalarda vakit alabileceğini söylemişti.Bekliyoruz bakalım hayırlısı.

sabr

Bende 7 alık evliyim. Evlenmeden önce 8,9 ayda bir regl gördüğümden evlenir evlenemz doktora başvurduk ve 6 aydır tedavi görüyorum hala olmadı:)

myhope

Allah cümlemize sabır versin arkadaşlar...

sibel28


zelis

amin arkadaslar...
elanaz seninkide baya bi gecikmis canim ya , bi doktora gitsen diyorum , iyi beklemissin  ...
ben 3 gun gecse 4. gun doktorda alirim solugu:)


melek_83

merhaba kıslar ben geçenlerde bi doktorla görüştüm.. koruma haplarını 1 yıldan az kullananlar için bıraktıktan 6 ay sonra gebelik olabilirmiş...ben ortalama 2,5 ay kullandım şu an 7,5 aylık evliyim ve son 2 aydır korunmuyoruz  fakat çok da dikkat etmiyoruz takvim yöntemi vs. gibi... eğer hiç korunmayan bir çift içinde ortalama 1 yıl denemeleri gerekiyor dedi... canınızı sıkıp sorun yapmayın rahat olun ve kafanızda bunu stres haline getirmeyin işallah rabbim herkesin gönlüne göre verir ;) :amin:

sibel28

canım korunma hapları kişiden kişiye degişiyor..kimisi içmeyi unutunca kalıyor..kimisi içince kimiside hapı bırakır bırakmaz kalıyor..çevremde çok ama çok insan bırakır bırakmaz ilk ay kaldı.nasip..RABBİM ne zaman yazarsa o zaman oluyor.bol dua edecegiz..

zelis

haklisin aysun kismet meselesi , ben biraktim 6  ay olmadi benim arkadasimda  , beni korudu ya kendisnide korur sandi birakti hapi  , birakir birakmaz hamile kaldi hic adet olmadan ,,
sonra soranlara arkadas kurbani oldum diyor:)
adam ceketini assa ustune kadin hamile kaliyor :)

ben hala ugrasiyorum tutturacam diye::)


Elanaz

Arkadaslar bu arada regl oldum 31.gün geldi :honk:
tekrar denemekten baska birsey yok. Doktora gidecegim bu gunlerde, bakmasini istiyorum bir sorun olmadigini demesini istiyorum, en azindan biraz rahatlarim su icimdeki stresden kurtulmus olurum :dontknow: