2005 bebişleri..

Başlatan ÇİTLENBİK, 12 Ocak , 2007, 14:21:18

« önceki - sonraki »

ÇİTLENBİK

zeynepcim canım benim hoşgelmişsiniz.
beratda hoşgelmiş..
vallahi peksevindim neyalan süüleyim..
biz bezi pek çabuk bırakamayacağız gibi görünüyor,
bende ne zaman hazır olursa ozaman bıraktırayım diyorum.
zeynepcim ev kaloriferli ama çocuk daha hazır değil gibi biraz daha bekleyeyim diyorum,
abimizide çok tebrik ediyoruz hakikaten abi olmuş yani biz sünnet olduk ama daha bezi bırakamığımıza göre
tam erkek olamamışız heeeeeee.


bebitom

hoşbulduk yasemincim saol canım valla bizde sizin ararnızda olmaktan çok mutlu olduk canım formun en büyük abiliğini biz aldık ama siz bizden önce sünnet olmuşsunuz erkekliğe ilk adımı atmışsınız bez bırakmakla erkekliğe adım mı atıyo ki zamanı gelince farukta kendi bırakır bezi ben başta üstüne düştüm ama nafile bırakmadı sonra bigün kendisi istemedi ve bırakış o bırakış bi daha da istemedi hem faruk daha küçük genelde 19_26 ay arası bırakıyolar galiba yani çocuklar bezi istemiyo diye duymuştum tam emin değillim yani oda zamanı gelince bırakır artık
zeynep_berat

ÇİTLENBİK

inşallah zeynepcim.büyük ihtimalle bizimki kendis söyleyecek gibi görünüyor,zaman gösterecek bakalım artık..


pınar

berat ve annesi zeynep hoşgeldiniz :-* Bende naz'a bahar aylarında bıraktırmayı düşünüyorum. Biraz daha büyüsün istiyorum. Ama naz söylemeye başladı bazen "anne çişş" diyor:) ama her zaman değil zannediyorum ki kolay olacak.

Arkadaşlar benim size sormak istediğim bir soru var. Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve gece nerede yatırıyorsunuz?
Ben naz'ı kesinlikle hadi yatalım anneciğim deyip yatakta yatıramıyorum.O kadar çok uykusu oluyor ki gözleri kapanıyor ama kesinlikle uyumuyor. Bende bebek arabasına koyuyorum bir ileri iki geri derken hemen uyuyor. Sonra yatağına yatırıyorum.Sabaha kadarda odasında uyuyor. Yani uyuyana kadar ama ben istiyorum ki yatağında uykuya dalsın ne yapacağımı şaşırdım. Yardımlarınızı bekliyorum..Herkesi kocamannnn öptüm.

bebitom

hoşbulduk  pınarcım yaşı daha küçük ama sölüyosa belki bırakır
berat ben yatmadan yatmıyo yanına uzanmadan hatta ben uyuyorum o daha uyumamaış oluyo ve yattağındada hiç uyuymadı biara alıştı sonra hasta diye tekrar yanımıza aldık ve halen yanımızda yatıyo bende buna bi çare bulamadım 10 kerede yatağına götürsem 5 en fazla10 dak sonra berat yanımızda bizde ne yapacağımızı şaşırdık ..
zeynep_berat

ÇİTLENBİK

ben bu konuda biraz şanslıyım galiba kendi yatağında yatıyor ve kendi kendine uyuyor.
uykusu geldimi hiçbirşeyi gözü görmüyor ve olduğu yerde sızıp kalıyor..
ama ben hastada olsa yanıma almamaya çalışıyorum,
çok nadir yanımıza gelir.
inşallah berat ve naz da kısa zamanda alışırlar.


bebitom

yatağına yatırmak için çok çabalıyoruz hatta bi ara odasını ayırdım orda alışmıştı hiç değilse gece 5 kadar orda yatıyodu bazende sabaha kadar yasemincim biliyosun biara kayınvaldem bende kaldı ve o odayı onlara vermek zorunda kalınca berat yeniden bizimle aynı odaya geldi başka yatak koysamda yattıramıyorum gece yine geliyo halen çabalıyoruz inş yakın zamanda kendi yatağında yatar
zeynep_berat

ÖZLEM

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim internete kızım bilgisayarın başına oturtmuyo.bizde dün lazımlığa çişimizi yaptık.anne çiş deldi dedi.lazımlığını getirdim ve yaptı çok sevindik.çişi bir türlü dökmeye kıyamadım ananesine ve akşam gelincede babasına gösterdim.çok değişik bi duygu yada ben abarttıyorum. :love7:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

ÖZLEM

KIZLAR NERELERDESİNİZ KİMSEDEN SES ÇIKMIYOR :director:

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

zerguvan

merhaba benimde oğlum 06.08.05 doğumlu.
oğluşumun adı berk kartal
bende züleyha
forumu arkadaşım tavsiye etti
çokta cici bulduk
görüşmek dileğiyle :k06: 

pınar

Özlemcim çok sevindim darısı bizim başımıza, bu arada abarttığını düşünmüyorum. Bende olsam aynı şeyi yapardım. çünkü bebeklerimizin ilkleri bizi çok heyecanlandırıyor.

Buarada züleyha ve oğluşu berk kartal hoşgeldinizzzzzzz.

Arkadaşlar Naz doğumundan 8. ayına kadar hiç sallanmadan kendi odasında ve yatağında uyudu. Bize bu konuda hiç zorluk yaşatmadı. Ama hareketlenmeye dönmelere başlayınca kesinlikle kendi kendine uyumaz oldu. Hele yürümeye başlayınca hiç uyumuyor yanına yatıyorum. Yok gözünden uyku akıyor sersem gibi oluyor ama kesinlikle uyumuyor. En sonunda bende dayanamayıp arabasına koyup iki sallıyorum uyuyor. Bazen diyorum sabırlı olsam eninde sonunda uyurmu 2,3 günde aynı sabırla uyutmaya çalışsam alışırmı heralde bunu denemeden bilemeyeceğim:) Gündüz uykularında 2 saatte yanında yatsam uyuyacağını sanmıyorum denedim çünkü geceleri de biran önce uyusun istiyorum.Çünkü bütün gün çok  yoruluyorum. Ama yaza kadar bu soruna bir çözüm bulmam gerekli tavsiyeleriniz varsa beni çok mutlu edersiniz. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.

ÖZLEM

VALLAHİ BENİM KIZIM BENİ BUGÜNLER DE ÇOK ŞAŞIRTIYOR.BİRKAÇ GÜNDÜR YATAĞINA YATIRIYORUM KENDİ KENDİNE UYUYOR.NAZAR DEĞMESİN UYANINCA DA BEN UYUYORSAM BENUYANINCAYA KADAR YATAĞINDA OYNUYOR :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

zerguvan

hoşbulduk pınar.
benim oğlumda bi ara yanına yattığımda uyuyodu ama şimdi zaman geçiriyo belki
beklesem uyuyacak ama zaten gündüz yoruluyorum bende bende beşiğe sığmayacağıma göre yanımda uyutmaya çalışıyorum babamızda rahatsız oluyo sonuçta oda sabah işe gidicek bende bir iki sallıyorum uyuyo.
ama sabah uyandığında alıyorum beşikten yanıma koyuyorum babamız işe gitmiş oluyo o zaman uyuyo.
genelde arkamı dönüyorum ona yüzümü görürse uyumuyo bir iki öpüyo sarılıyo ben tabi hareketlerine yanıt vermiyorum bi bakıyorum 10 dk sonra uyumuş.inşallah bu sorunumuzu bi yola koyarız böle zor oluyo. :)

bebitom

züleyhacım aramıza hoş geldin canım
benim oğlum halen yanıızda yatıyo gece ne kadar yatağına götürsemde yarım saat sonra geri geliyo ben genelde yanına uzanarak karanlık bir ortamda uyutmaya çalışıyorum bazende o beni uyutuyo ben ondan önce uyumuş oluyorum benim oğlumda zor uyuyan bi çocuk gece uyuması 12 yi buluyo bazen sizler nasılsınız bayadır uğramamışım ...
zeynep_berat

ÇİTLENBİK

ZÜLEYHACIM HOŞ GELMİŞSİN..
ÖZLEMCİM SİZİDE TEBRİK EDİYORUM.
DARISI BAŞIMIZA DİYORUM İNŞALLAH.
BENCEDE ABARTI DEĞİL İLK TEPKİLER HEP BÖYLE İÇTEN OLUYOR ZATEN.
PINARCIM DENEMEKTEN ZARAR GELMEZ BİRDE BÖYLE DENESEN TABİ SABIR GEREK.
BİRKAÇGÜN DİŞİNİ SIKACAKSIN ARTIK İNŞALLAH ALIŞIR.
ZEYNEPCİM BİZDE GEÇ YATANLARANIZ 12 1 DEN EWWEL İMKANI YOK YATSIN.
NASIL BİR BÜNYE BUNCA YORGULUĞA RAĞMEN DİRENİYORLAR ANLAMAM.
ZAMANLA RAYINA OTURUR HERHALDE..