YARDIMCI OLURMUSUNUZ 7 HAFTALIK OLDU HALEN GÖRÜNMÜYOR.

Başlatan su, 24 Aralık , 2008, 10:05:57

« önceki - sonraki »

su

BU SABAH İKİNCİ DOKTORA GİDİŞİM ULTRASON DA GÖRÜNMÜYOR BEBEK RAHİM ARKASINDAYMIŞ VE GÖRÜNMÜYOR ALTAN MUAYENE İLE GÖRDÜ BEBEGİ BUNUN Bİ SAKINCASI VARMI BİLEN VARMI ÇOK KORKUYORUM BUNUN DOGUMDA Bİ RİSKİ OLURMU
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

akrep79

meraba canım öncelikle allah tamamına erdirsin inşaallah. rahimin arkasına tutunması nasıl bi sorun taşır bilmiyorum ama alttan ultrasonun bi sakıncası yok rahat ol.

samira

canım zaten gebelik kucuk oldugu icin bebegin keseini ve gebeligi gormek icin altan bakarlar

sarı lale

evet canım korkulacak bişey yok ilk haftalarda keseyi veya bebeği net görebilmek için alttan bakılıyo merak etme sağlıkla gelsin bebeğin inş.

ceylin eslem

arkadaşım alttan bakmakta tabiyki diğer arkadaşlarmın dediği gibi sorun yok ama sorun bebeğin rahim içinde değilde arkasında olması.bugün bir arkadaşıma sordum. bebek rahim içindeyse zaten olması gereken yerde hiç bir promlem yok dedi.ama rahimin içinde değilde rahimin arkasında yada tüplere tutunuyorsa o dış gebeliktir ve malesef canım alınması gerekiyor :( üzülerek bunu söylüyorum doktoruna birkez daaha git tam olarak doktorundan bilgi al.

su

CEYLİN TEŞEKKÜR EDERİM KORKUTTUN BENİ CANIM AMA KALP ATIMLARIN OLDUGUNU SÖYLEDİ DOKTOR
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

ceylin eslem

canım amacım korkutmak degil inanki inşallah ben yanılıyorumdur inşallah bu bir problem teşkil etmez en iyisini ve dogrusunu doktor bilir.bende kulaktan dolma bilgiyle söyledim.inşallah dedigim gibi degildir.başka arkadaşlarda bu konuda bilgisi varsa yazsın

destina

anne olmak istiyorum