İzlediğiniz Diziler

Başlatan Emine, 12 Ocak , 2007, 13:41:33

« önceki - sonraki »

Emine

mia lost dedin de aklıma geldi ya eşimin bi arkadaşı cd ye çekmiş onları arka arkaya 10 tane falan bölüm izliyorduk sabahlara kadar merak edip bir sonraki bölümü.Sonra hamileliğimin sonlarında bıraktım izlemeyi gerilim fazla birşey olur diye.Hatırlattığın için sağol kalan bölümleri izleyeyim bakalım yok böyle bir dizi yaa  :icon_thumright:

ღ°cerenay.♥.

29 Ocak , 2007, 20:10:09 #46 Son düzenlenme: 29 Ocak , 2007, 20:13:28 cerenay
Alıntı yapılan: fatma - 28 Ocak , 2007, 19:45:23
ay inanmıyorummm ceren hamilemiii :o çok şaşırdım ömer o kibar adam kaçırdı ve tokatladı mı ben bayağıdır izlememişim ne zaman oldu ay o iş ömerle ceren yalnız kalabildi mi peki cerenin avusturalyadan arkadaşı ne olduu??? kısaca özetlermisiniz bende devam edeyim ..

gerçi özlem bahsetmiş ama ben dizinin tam müdavimi olarak ben de anlatayım ;)
ömer cereni kaçırdı birkaçgün hapsetti dağevinde ,kavga ederken nasıl olduysa yakınlaştılar ,sonra malum bebek olayı ...ertesi gün tekrar kavga ve ceren en sonunda kaçtı,daha doğrusu ömer bıraktı ...meryemcede uyuşturucu çıktı (aziz yaptı)oğlunu aldılar ,oda azizin evine yerleşti (oğlu geliyor bu akşam)
meryemce ,ceren ve avukat arkadaşı anlaştılar ,avustralyalı da oyuna katıldı,cereni gitti gibi gösterdiler ...bu arada gülizar ömere aşık olduğunu bahara itiraf etti...

önemli yerler bu kadardı :icon_thumright: :D

mumkule

30 Ocak , 2007, 00:31:44 #47 Son düzenlenme: 31 Ocak , 2007, 17:09:55 Ayça ve pirzolası Erkin
Ben de Lost, Heroes, Ghost whisperer seyrediyorum. Bir de senelerin dizisi İkiz Tepeler.. Hâlâ cd'yi koyar koyar izlerim. Zaten lynch gibisi var mıı?
Bu arada Lost uzunca bir ara vermişti. 10 gün kadar sonra yeni bölümleri geliyorrrrr  :hello2:



mia

Ben diziMAX'ten seyrediyorum Lost'u. Bir kaç haftadır yeni sezon bölümleri var. Ama tanıtımlarda baştan aşağı anlatıyolar nerdeyse.. zor yetişiyorum kumandaya sesi kısmak için  :violent1: :D

cerenay bu arada bu dizi gerçekten de bi acaipmiş. Baya bi güldüm  :D :D Bir de dışardan bakınca bu olay örüntüsü ve yoğunluğu iyice komik geliyor  :D
(Söz konusu diziyi seven arkadaşlar bana kızmasın. :) Doğrusu bir senedir izlediğim Grey's Anatomy'nin geçende sezon özeti bölümü vardı; şaşırdım ben bunu mu izliyomuşum diye  :k06:)

ღ°cerenay.♥.

mia cım ,bende seviyorum tabiki diziyi :-[ ,baştan beri izlediğimiz için iyi gidiyor. ama şu bir gerçekki,en güzel diziler bile zaman zaman saçmalıyor.konu bulmakta güçlük çekiyorlar herhalde :icon_scratch:

SEVİNÇ

ay ben şu sıralar,hiçbirşey izleyemiyorum. Uyumaktan başka işim yok.



ღ°cerenay.♥.

sen yenisin galiba!!!... :-[
ben ilk aylar çok uyuyordum,neredeyse bütün gün:laughing7:

ÖZLEM

lost bende de var bir türlü başlamak kısmet olmadı.kızım uyanıkken izleyemem uyuyunda da başka işler oluryor.bir türlü başlayamadım  :icon_scratch:

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

Emine

miacım senden bir ricam var.Biz digiturkte alt pakete geçtik çok izlemiyoruz diye show plus ta gitti ama benin izlediğim for love or money vardı orada hem de final bölümü bu perşembeydi.Sonucu öğrenemezsem çatlarım senden ricam perşembe akşamı sonucu izleyip bana bildirirmisin Erin Chad'i mi Wade' i mi seçecek ve seçtiği kişi parayı mı Erin imi seçecek.Erin 2 milyon dolar kazanabilecekmi offf offfff haftalarca izle tam finalde kanalı kapattır bu kadar çabuk kapatacaklarını tahmin etmemiştim. :BangHead:

mia

05 Şubat , 2007, 19:46:02 #54 Son düzenlenme: 05 Şubat , 2007, 19:49:16 mia
Tabi ki bakarım Eminecim :)
Hemen öğrenmek istersen netteki episode guide'lardan da bakabilirim neler olduğuna

Emine

öğrenmek isterim tabiki zamanı farketmez daha önceden bilinebiliyorsa sonucu öğreneyim yeter  :)

mia

Tamam yazıyorum o zaman özetle :) (laz gibi soru sormuşum değil mi  :laughing7: ama yine de sormadan her şeyi anlatmayayım dedim  :) )

Erin'le Chad Puerto Vallarta'da muhteşem bir malikaneye gitmiş birlikte. Birlikte yemek yemişler ve sonra da jakuziye girmişler. Öpüşmüşler orda. Bunu aynen şu şekilde söylüyor: "The kissing, like the water temperature, kept getting hotter."  :laughing7: Bayağı bir yakınlaşmışlar anlaşıldığı kadarıyla. Sonra geri dönmüşler. Havaalanında sürpriz şekilde Wade'in onları karşılamaya geldiğini görmüşler. O yüzden doğru dürüst vedalaşamamışlar Chad'le.

Daha sonra Erin Wade'le birlikte Arizona'ya gitmiş. Kalacakları yere vardıktan bir süre sonra iki masaj masası getirmişler birbirlerine masaj yapsınlar diye. Erin biraz rahatsız olmuş bundan. Birine masaj yapmanın yakınlık gerektirdiğini Wade'le henüz o kadar yakın olmadıklarını söylemiş. Randevuları aynı uzaklıkla devam etmiş.

Rob'la olan randevusunda Erin başta Rob'u görmekten pek hoşlanmadığını ama şimdi onunla olmanın hoşuna gittiğini söylemiş.

Seçim törenine Erin'in en yakın arkadaşı Christy de gelmiş.

Erin Chad'i seçmiş ve sonrasında çeşitli programlara katılmışlar sevgili olarak (bu paranın tercih edilmediği anlamına mı geliyor bilmiyorum).

Umarım senin istediğin şekilde bitmiştir.  :)

Emine

canım bu dediklerin geçen bölümdü anlatılanlar yani chadle wade le ve robla buluşma Christy nin gelişi vs.Rob u eledi geriye Chadle Wade kalmıştı.En sonunda Chadi seçmiş yani öylemi 2 milyon doları almışmı erin ..Offf böyle izlemeden de tadı çıkmıyorr  :ehi:

mia

Chad kendisine önerilen parayı reddetmiş, Erin'i seçmiş. Erin de 3'üncü yarışmaya katılmayacağını Chad'i seçtiğini söylemiş.  :)

Emine

Ayyyyy izlemek istiyorum yaaaaaaaaaa çok romantik bitmişşşş  :occasion14: sağol miacımm  :opucuk: