ÜREMEDE ÇAKŞIRIN MUCİZESİ

Başlatan sibel28, 19 Aralık , 2008, 11:58:44

« önceki - sonraki »

sibel28

Arkadaşlar eşimin 3 ay önceki sperm sonuçları 160,000 canlı sperm sadece yüzde birdi.. eşimde varikosel çıktı .ama eşim 28 yaşında kabakulak geçirmiş.doktorlar eşimin sperm sayısının varikoselle bu kadar çok düşemeyeceğini buna ya kabakulağın, yada başka bir rahatsızlığın sebeb olduğunu söylediler.varikosel ameliyatından çok umutlu olmayın dediler.ve ben hergün sperm sayımız 5 milyona olurmu diye düşünüyordum Allaha dua ediyordum.internette başladım araştırmaya forumlarda çakşırın azosperme çare oldugu yazıyordu.forumlarda bir bayanın çakşır sayesinde hamile kaldığı yazıyordu.araştırmaya devam ettim.ahmet maranki ise günde 1 avuç ayçekirdeğinin sperm sayısı çoğaltığını söylüyordu.eşim 2 ay boyunca her akşam 1 avuç ayçekirdeği ve çakşır suyu içti.ve dün sonuçları aldık eşimin sperm sayısı 14 milyon olmuş.Allahıma şükürler olsun.Doktor bu sayıylada kalabilirsin dedi.çünkü 20 milyon sayı normalmiş.ama yaza kadar sayı artar bu daha ilk başlangıç dediler.Allahıma çok şükür rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.çakşırın bayanlarada faydası varmış.      burda bilimsel açıklaması var okuyabilirsiniz.dogu memlektlerinde yavrusu olmayan koyunlara veriliyormuş ve yavruları oluyormuş.erzurumlu arkadaşıma sordum naslı bir ot diye arkadaşım biz onun yapraklatını turşu kurup yemegini yapıyoruz dedi. http://4uzbk.sdu.edu.tr/4UZBK/HBB/4UZBK_068.pdf

pinar79

öncelikle merhaba canım.bilgilerin için çok sağol bu otu nasıl kullandın yani kaynattın mı?günde nekadar içti eşin?denemekte fayda var.teşekkürler.

sekaya

aysuncum keçiboynuzunu denedinizmi?

sibel28

canım keçi boynuzundan eşim nefret ediyor.ben 2 litre içirebildim onuda haberi olmadan kaynattım bir şişeye koydum .adaçayının içine karıştırıyordum.baktım zor oluyor bıraktım.canım ben çakşırın kökünü güzelce yıkıyorum .tencereye 8-9 kök koyuyurum.1 litrede su koyuyorum.sadece 5 dakika kaynatıyorum.tencerenin kapagı kapalı demleniyor.sabah bir bardak akşam bir bardak içiliyor.ama eşim sabah içmdei.öglen okuldan gelince ve gece yatarken içti.bayanlar içerse çogul gebelik oluabiliyormuş az önce kaynattım bende içmeye başlıyacağım.

sekaya

bende eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum. ilk zamanlarda pek sevmemişti ama şimdi itiraz etmeden içiyor ne yapsın adam şifa niyetine. "Allahım şifa olur inşallah" diyip içiyo :)

sibel28

inşallah canım şifa olur.eşinin sperm sayısındamı problem var canım.

sekaya

amin canım inşallah. sayımız normal ama ileri hızda ve yapıda problem var

sibel28

canım inşallah Allahın izniyle en kısa zamanda hamiş kalırsın.t3 t4 bunlara baktılarmı bu hormonlarda etkiliyormuş.

sekaya

yok canım baktırmadık. bayanlarmı baktırması gerekiyor

sibel28

canım erkekden.canım ben dün bir forumda okudum.bir bey spermlerinin  hareketsiz olduğunu söylüyordu.beyfendi için ameliyat demişler.sonra beyfendi başka doktora gidince bu hormon tahlillerini istemişler ve bu hormonlarda sorun varmış.ilaçla hormon tedavisine başlanmış.beyfendi uyarıyordu hareket problemi olanlar önce bu hormonlarına baktırsın yazıyordu.ben şimdi girdigim yeri arayım.sana daha detaylı yazarım..eşiminde sperm sayısı hareketsiz çıkınca ürolog ilk önce bu hormonları istedi.

güneş83

aysuncum bende hemen alıp deniyorum.umarım işe yarar.bende içeceğim...

sibel28

canım inşallah faydası olur.arkadaşlar sperm sayısını ve kalitesini antibiyotikler bozuyormuş.kış geldi eşlerinize iyi bakın..

zelis

bende bu otu ilk defa duyuyorum ,
netten baktim ve gercekten faydalari varmis..
(http://tr.mydearbody.com/sifali-bitkiler/caksir-otu.html) bu siteden kisaca faydalari hakkinda bilgi alabilirsiniz..


seçman

ARKADAŞLAR BENDE ÇAKŞIR BİTKİSİNİN CİNSELLİĞE VE KISIRLIKLA İLGİLİ HASTALIKLARA İYİ GELDİĞİNİ DUYDUM VE İNTERNETTEN OKUDUM.BEN HATAY DA YAŞIYORUM VE BU BİTKİDEN BU YÖREDE BİR HAYLİ FAZLA VAR.EĞER İLGİLENEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRİM.

мiŁenα.

ben caksırı gecen gun tvde ızledımmm hangı programdı hatırlamıyom dr demıstııı :icon_thumright:


:love9: :love7: :love9: