evlat edinme hakkındaki fikirleriniz nelerdir

Başlatan susi, 12 Aralık , 2008, 17:36:40

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

en azından bır ocogu okutmak manevı anne olmak cok gzuel olurdu


:love9: :love7: :love9:


βαlκιz

keşke buralada yurt falan olsa gidip ordaki bebekleri çocukları sevsem bebeklerimi götürürdüm nlarla oynarlardıı çok mutlu olurdum bi yetimi öksüzü sevindirmek çok güzel bişey yaa  :y25: :y25:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

мiŁenα.

bayramalrda normal gunlerde cok sevınırler :'(


:love9: :love7: :love9:


βαlκιz

ben huzur evlerine giderdim bekarken evimize yakındı huzur evii nekadar seviniyolardııı yaa burda yok huzur evi yada çocuk esirgeme kurumu falan olsa giderdim valla  :y25:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Balböceği

Bende cok gitmek istiyorum ama kaldigimiz yer zengin yer hep villalar var oyle kurumdu falan yok  ;)

..eLif..

Allah durumumu kendime güveneceğim boyutlara getirirse sözüm var bende bir evlada anne olacağım...
dinimizde kız bebekse eşimden erkek bebekse kızım yada benden (töbe töbe) günah olurmuş
Allah ın gücüne gitmesin ama  benim mantığıma yatıyor 1 çocukta olsa ona sahip çıkmak çok önemli bence..
Annesinin poaçası İDİL'im! :)

мiŁenα.

ewet elıfcım...

keske ımkanım olsa ben manevı anne lık yaprdım


:love9: :love7: :love9:


..eLif..

Annesinin poaçası İDİL'im! :)

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


prenses_78

bende sıcak bakıyorum o yavrularımıza sahip çıkılsın çok isterim

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


Balböceği


мiŁenα.

oluyoryavas yavas en azından eskıye nazaran ıyı


:love9: :love7: :love9:


sesedo-98

kimine ters geliyor kimini dinkonusu ilgilendirmiyor......
arkadaş dini yönü beni ilgilendirmez demişsin evet seni ilgilendirmeyebilir zaten sana da sormadık burda kimseye sen diniyönünne bakıyormusun diye sormuyoruz ! ayrıca belirtmeye gerek yok düşünceniyaz yeter
2 bana ters geliyor bu olabilir ne diye dilinle söylüyorsun gunaha giriyorsun dini kurallarda diyor mu tersinize geldi kabul etmeyin ! kuranıda o zaman işimize gelen taraflarını alalım üstümüze !!!
3 Allahın gucune gitmesin mantıgıma yatıyor . Allah töbe töbemantıksızmı senin yatıyor ama (haşa) O nun yatmayacak!!! şaştımkaldım cümlene . arkadaşına hitap etmiyorsun lutfen dıkkat .
4 bizim tek sorunumuz okumak okudugumuzu anlamak ama biz  kendi menfaatlerimize göre yontup duruyoruz !! merak ediyorum yorumyapanların 1 allahın kulu okumadan es geçmiştir yazıyı geçsin beni ilgilendirmez ama okumadan yorum yapmayın dini eleştirmek size düşmedi .
5 okumadıgınız için size özetleyim yetim sevindirmenin sevabı çok büyük anasız babasız  kalmış birine bakmakta çok sevap fakat dini yönden bir kaç kurala uyduktan sonra al bak diyor .
yolladıgım bilgiler sadece müminlere başka kimseyi ilgilendirmez! bu siteye giren herkes aynı düşüncede değil ya birilerinin dini bilgi işine yarar diye yolladım eleştiresiniz diye değil .


susi

slm arkadaşlar konuyu bn actım ama uzun süre giremedim  bebeği görümceme aldık 12 günlüktü şimdi 7 aylık okadar gzlkii görümcem ve eşi çok ama çok mutlular çok düşünmüştü görümcem bukonuyu kararszdı korkuları vardı 17 yıllk evlikleri boyunca çok tedavi oldu ama malesef hepsi boşa cıktı yıllardır çok direttim alması içn o hep bzleden yani kardeşlernden almak istedi sorun şu ki  [ hepimiz sorunluyuz ]vere bilecek olanlada vermeye cesaret etmedi ki hakklılar kim gücü varken evledını ablasına veya kardeşine verir bnce kmse vermez  o hep ya sevemessem diyodu ndn günahına gireym neden boşa üzeym diyodu ama kalbi kocaman biri bunu bzler biliyodukta ona ispatlıyamıydk ondan habersz eşiyle kuruma gittik şartları örendikk 1ay deneme süresi veriliyomuş kabul ettk aslında 1ay bile uzndu 2günde hepimiz bebegin delisi olduk şimdiysi tamm bi cadııı herkesi gönlünü fetetti galiba önümüzdeki ay nufularına gecicekler bunun içn mahkemeye baş vurdular hepinize teşekür ediyom düşüncelerinizi bnmle paylaytınız içn çok sağolun
YAŞAMA SEBEBİM HAYDAR EGE