Sperm Hareketliliği ve Sperm Sayısı Hakkında

Başlatan nil, 26 Kasım , 2008, 16:56:05

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

hım  inş olur canım ne zman tüp bebek yaptırcan onceden yaptırdınmı


:love9: :love7: :love9:


hülya,yağmur

Alıntı yapılan: ♥..ŞeKeRiiM..♥ - 31 Ekim , 2009, 23:01:37
hım  inş olur canım ne zman tüp bebek yaptırcan onceden yaptırdınmı
hayır cnm 2 kez aşılama yaptırdım
senin oğluş napıyo

yasmin35

allah kimseye vermeyipte aratmasın işallah yarabbim çünkü çok zor bilirim
YAŞASIN BENİMDE Bİ BEBİŞİM OLUCAK ALLAHIN İZNİYLE     22/10/2009 HAMİŞ OLDUĞUMU ÖGRENDİM

мiŁenα.

bızde streslı gunler gecırıyoruz...

bebegımın vucudu normal oglusum kafasını gerı dogru atmıs ve kafa atıyor kasık agrım var dınlenmem lazım

zor anlıcan endıselı gunler


:love9: :love7: :love9:


hülya,yağmur

Alıntı yapılan: ♥..ŞeKeRiiM..♥ - 02 Kasım , 2009, 21:19:56
bızde streslı gunler gecırıyoruz...

bebegımın vucudu normal oglusum kafasını gerı dogru atmıs ve kafa atıyor kasık agrım var dınlenmem lazım

zor anlıcan endıselı gunler

allah kolaylık versin canım  :opucuk:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


dileKKK:)


dileKKK:)

canlarım herkezin eşlerine acil şifalar diliyorum.. bizde de hareketsilik var canlar...adet olmam lazım ama bakalım hayırlısı... adetimin 3, günü bazı teslerim var benimde onlar için gideceğim...daha sonrda tekrar görüşme var dok. la. eşimde haraketsizlik:% 25  CANLILIK :% 75   birde hızlı düz bir hatta hereket : % 5 acaba böyle bir sonuç alıp da tedavisi süren varmı merak ettim canlarım ....

hanne

Alıntı yapılan: BEYAZGÜL - 20 Aralık , 2008, 23:16:12
CAnım benim eşiminde 12 milyon çıktı.doktor muayeneden sonra varikosel tanısı koydu.belki senin eşindede varikosel vardır.
canım benim eşiminkide 12 milyon ama burada dahada önemli olan hareketlilik senin eşinin hareketlilik kaçç?? benim dr um bu sayıyla olur dedi ama zman alır dediiii...

мiŁenα.

dılek haraketlılık onemlı %5 yazmıssın az ..ama ınan hıc spermı olmayıpta gebe kalanı duydum tup bebekle


:love9: :love7: :love9:


dileKKK:)

Alıntı yapılan: ๑۩۞۩๑ MoTHeR ๑۩۞۩๑ - 18 Aralık , 2009, 10:32:02
dılek haraketlılık onemlı %5 yazmıssın az ..ama ınan hıc spermı olmayıpta gebe kalanı duydum tup bebekle
EVT CANIM % 5 :( ...    ÇOK DÜŞÜK DEĞİLMİ CANIM.. ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.. BİZDE ÜROLOĞA GÖZÜKMEK İSTİYORUZ CANIM... DUR BAKALIM DAHA YÜZ YÜZE DE KONUŞMADIK DOKTORUMLA BU CUMARTESİYE ERTELENDİİ TAHLİİLLERİM YÜZÜNDEN... KESİN İLAÇ VERECEK AMA GENELDE DUYDUKLARIM İLAÇ ÇARE DEĞİL Kİ HAREKETSİLİZĞE... :(  SİZLERİ HABERDAR EDECEĞİM BYE...    :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ozdemir

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.

sibel28

Canım ben 3 yıldır kalamıyorum...bu ay 2.aşılamayı yaptırdık ama yeni hasta oldum bu da tutmadı..2 aşılama 5 kez yumurta takibi yapıldı ama olmadı..Arkadaşımın eşinin spermi 5 milyonun altındaydı doğal yolla hamile kaldı..önemli olan sperm sayısı değil..ileri hareket bir tane ileri hareket olsun yeter...bizde sayı çok ileri hareket yok..olmuyor yumurtaya ulaşamıyorlar..

sibel28

size tavsiyem selenyum,evicap e vitamini ,çinko bunları eşlerinize kullandırın...biz bu ay başlıyacağız...bu vitaminler sperm hareketini artırıyor ve sayıyı Allahın izniyle yükseltiyor...

sibel28

E- vitamini: Kadında ve erkekte üreme vitaminidir. Kasların ve sinirlerinnormal çalışmasını sağlar. Eksikliğinde cinsiyet organları yeteri kadar çalışmaz. Bugday çimi, fıstık, soya, yulaf ezmesinde bulunur.

ÇİNKO: Eksikliğinde erkeklerde husyeler yeterli ve iyi. Böbreküstü bezleri de yetersiz kalır. prostat bezlerinin şişmesi ve kanser meydana gelebilir. Bugday kepeği, kuru fasülye, mercimek, yumurta ve ekmekte bulunur.

SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.