28 Nisan , 2024, 17:00:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


HAMİLEYİM...ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...

Başlatan naz_pinar, 12 Kasım , 2008, 18:59:31

« önceki - sonraki »

naz_pinar

arkadaslar cok tesekkur ederım hepınıze...hepınızın en az benım kadar sevındıgını bılıyorum :love7:inşallah hepimiz 2009 annesi olucaz allahın izniyle onumuzde daha 1,5 ay var tülin,aysun ,lale ve diger tüm arkadaslar hayırlı haberlerınızı beklıyoruz en kısa zamanda dualarım hep sızınle.guzel allahım herkesın kucagını doldursun bu duyguyu yasamayı herkese nasıp etsın.allahım yavrularımızı ve gelecek olan meleklerımızı korusun :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtm.lilypie.com/8WtFp3.png"; width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

oozge

evt ölede olabılır ama bız bu konuyu ılerleyen zamanlarda binareeeeeeee konusurus özel özell :suclu:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

evet kankim uzun uzunnnnnn konuşuruz  :love9: :love9:

nazlım canım benim inş o 1.5 aylık zamanda bende size müjdeli haberlerle gelicem inş rabbim izin verirse
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

bir melek diliyorum

Nazcım  ilk önce seni tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah.Tülincim allah dualarını kabul eder inşallah.Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere.

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sagol bitanem hepimize inş tüm anne olmak isteyenlere versin rabbim gönlümüz hep bir
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

su

CANIM NAZ TEBRİKLER İNAN ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALAH
TEBRİKLER
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

Angel


Gozun aydin kardesim Allah saglikli vede hayirli evlat versin insallah cok sevindim.

bir melek diliyorum

canım birşey sormak istiyorum.evde yaptığında ikinci çizgi netmiydi yoksa silikmiydi.

CİĞERİM

SELAM KIZLARR BENDE YENİ GELDİM ARANIZA.ARKADAŞIM SENİDE TEBRİK EDERİM DARISI BİZLERİN BAŞINA . 5 AYLIK EVLİYİM AMA TIK YOK YA. BİRAZ SİTRES YAPIYORUM GALİBA BEN BU AY NE OLACAK BAKALIM MERAK İÇİNDEYİM 23 KASIMDA OLMAM GEREKİYOR.

CİĞERİM

KİMSELER YOKMUUUU. SESİMİ DUYAN VARMI HUHUHU

gülgüzeli

CİĞERİM merhaba..Daha gününe varmış,stres yapma canım.Olucağı varsa bile stres çok etliyomuş sanırım.Rahat ol.İnşallah hamilesindir  :amin: benimde adetim 9 gün geçti,yarın test yapmayı düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin  :amin:
Sevgiyle yoğurulmamışsa yüreğin;tekke de,manastır da eremezsin!Bir kez gerçekten sevdinmi bu dünya da,cennetin cehennemin üstündesin...

gülgüzeli

naz_pinar çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin.Hayırlı doğumlar dilerim sana.Hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın inşallah  :amin:
Sevgiyle yoğurulmamışsa yüreğin;tekke de,manastır da eremezsin!Bir kez gerçekten sevdinmi bu dünya da,cennetin cehennemin üstündesin...

CİĞERİM

GÜLGÜZELİ ÇOK TEŞEKÜR EDERİM İNŞALLAH BENDE HAMİŞ OLMUŞUMDUR HİÇ BİR BELİRTİDE YOK AMA DUA EDİYORUM. RABBİM DUYAR İNŞALLAH.

CİĞERİM

YA BU ARADA ARKADAŞLAR BURADA NASIL YAZIŞILIYOR BEN YENİ OLDUĞUMDAN BECEREMİYORUM BANA MESAJ FALAN DA GELMİYOR  KONUYA GİRİP ORADAN GÖRDUM YAZILAN MESAJI.

MISIRLI-GELIN

merhaba kizlar insalla allah herkez hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder ilk önce stresi birakin ben aylarca stres yaptim olmadi én sonunda dedimki artik stres yok aglamicam her ay birde baktimki  o ay hamile kaldim simdiyse 30uncu haftadayim hade bakalim hayirlisi herseyin allaha siginin dua edin kuran okuyun alninda kucagina cocuk alinacak diye yazyirsa alirsin zaten
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»