BÖCEK-SİNEKSAVAR SPREYLER

Başlatan jbdun, 13 Mayıs , 2007, 23:56:26

« önceki - sonraki »

jbdun

13 Mayıs , 2007, 23:56:26 Son düzenlenme: 14 Mayıs , 2007, 00:21:09 jbdun
arkadaşlar yaz geliyo ve hatta buralara geldi bile, artık pencereler ardına kadar açık evin içine birsürü sinek böcek dolmaya başlıycak yakında. En kısa zamanda cibinlik alıcaz ama dışardayken veya yatağında değilken nasıl koruyacağız yavrularımızı?
Geçenlerde bebekler için sebamedindi yanlış hatırlamıyorsam,sineksavar spreyini gördüm ama cesaret edemedim almaya,
bu konuda sizlerin ne gibi önlemleri olacak bebişler için?

jbdun

:director:  CEVAP VERECEK KİMSE YOK MUUUU ???  :director:

Tebessüm :)

jbdun yazıcam bi türlü fırsat bulamıyorum. ben de aynı dertten muzdaripim. camlar açılıyo sürekli, bir sürü sinek doluyo haliyle, eşim, şu pervaza yapıştırılan sinek telleri var ya, ondan almayı düşünüyo fakat bulamadık bi türlü. en azından sık açtığımız camlara yapıştırırız,gelmez sinekler eve.ama bulabilirsek tabii. bunun haricinde bir yöntem bilmiyorum.sprey filan da çözüm değilki, habire kuzulara pıs pıs mı yapıcaz. :k06:

jbdun

sağol ayşegül cevap için :-*
ya bi de böyle minik minik böcekler var hem de çok,bi de bizde kapı da açılıyo, yani cama ondan taksak, kapılara napcaz, offf çok kafam takılıyo, bi de bebişlerimiz uyurlarken allah korusun böcek möcek gelirse diye düşünüyorum hep :sad1: allah korusun...ne biliyim şöyle sağlam bi çözüm bulmak lazım, ama ne olabilir ki :dontknow:

hadi arkadaşlar sizler de fikirlerinizi paylaşın yaaa :caca: :caca:

Almiş'inAnniş'i

bizim evede hem  sokak kapısından hemde balkon kapısından böcük giriyodu. tarım ilacı aldık şu sulandırılanlardan. camsil kabına koyduk sulandırdık ve eşiğe beşiğe sıktık (şaka tabi sadece eşiğe sıktık beşikte ne işi var tarım ilacının  ;D ) uzun süre etki ediyor  :icon_thumright:

jbdun


şerife Berat

 benım de aklıma gelmıstı boyle bişi ya sürekli çocuklarımızın yanında duramayızkı yanına ne geldı ne gıttı dıye bızım evımız bahçeli ve birsürü hayvan var bahçede ev sahıbıne aıt,ustelık 1. katda oturuyoruz yerden yukseklıgı 3-4 mt kadarcık o yuzden çok fazla böcek oluyor ne yapacagımı bılmıyorum vakıtte yokkı cıbındırık alımaya gitcem en kısa zamanda sinek savarlar işe yararmı acep?prize takılan haplar varya onlar 

jbdun

bilmem ki ne kadar işe yarar şerife :dontknow:
cibindirik alıcaz biz de ama yeterli gelcek mi bilmem böcüklere karşı  :icon_scratch:

SEVİNÇ

Canım,chicconun zanzana diye bir ürünü var dışardayken ve odasında değilken kullanabilirsin,ben ondan başlayacağım,çok iyiymiş.Birde odasında esemmatın elektrolitini kullanıyorum.



jbdun

sevinç o sprey mi canım? fiyatını biliyor musun?

Emine

biz evdeki pencerelere tel taktırdık tabi kapıdan girecek olana çare yok şimdilik ben doktora gidince sorayım bari.  :icon_scratch:

jbdun

tamam emine ben de sorucam zaten ptesi :icon_thumright:

Almiş'inAnniş'i


estim

jbdun, zanzana hakkında ben bilgi vereyim, bebek dergisinden yazıyorum

kaşıntı önleyici kalemi; sinek ve benzeri canlıların sokmasının neden olduğu kaşıntıyı önler
doğal koruyucu sprey,jel,roll on olmak üzerede 3 hali var.
hinditan leylağı(neem ağacı), limon otu ve nane içeren doğal bir formilden yapılmış, dermotolojik testlerden geçmiş, %100 doğal koruma sağlar. chicconun bir ürünü.

bu elektriğe takılan ürünlerden ben geçen yıl kullanmıştım. pek fazla bir etkisi olduğunu söyleyemem. o takılı olduğu halde  sivrisinek kovalıyoduk. cibinlik olmasa yavrumun her yerini yemişlerdi :honk:

ben önümüzdeki ay doktora gideceğim. ancak o zaman sorabilirim. sizlerin sonuçlarını bekliyorum  :opucuk:

jbdun