GÜNCE (Barış Bebek&Sema Anne Ne Düşünür Ne Yapar)

Başlatan sema_aksu, 08 Mayıs , 2007, 01:00:05

« önceki - sonraki »

sema_aksu

Oğlum yine akşam sefası için salonun en sevdiği köşesinde...(çünkü orada bambu çubuklarım duruyor ve ben ısrarla evdeki bazı şeylerin yerini değiştirmiyorum, öğrenmesi lâzım.  ;))(bu arada duvardaki resmi kendim yaptığımı iftiharla belirteyim efem.  :k06: şu sıralar oğlumu da resimle tanıştırma derdindeyim. bu gün gidip parmak boyası aldık, inşallah en kısa zamanda ortamı kurup, 'dal oğlum boyalara!' diyeceğim.  ;))

[eklenti yönetici tarafından silindi]

burcu-emir

ahh bilmez miyim semacım,etrafımda okadar çok çocuk var ki o illetten yatan döşek yatan  :sad1: ben Emire rotavirüs aşısı yaptırıyorum.umarım bizim sorunumuz olmaz  :amin:
bu arada temizlikçi kadın seni aramadıysa sen ara. eğer bizim kadıniçin mesafe uzak diyorsan,için rahat olsun o gebzeden de gelir ve her işini yapar,ben kefilim  :icon_thumright:



sema_aksu

Gözleri çakmak çakmak yavrumun.  :'( Yaa çok sinir olduğum bir şey söylemek istiyorum, bu kuzu benim yanımda koltukta şöyle 1 dakika oturmaz ama babasıyla maşallah 15-20 dakika oturup sessiz sessiz televizyon izler. Nasıl sinir olunmaz ki?  :cildir:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sema_aksu

Burcu'cuğum bu mesele için seni bir daha rahatsız etmek istemedim ama size gelen kadın gebze'de oturuyormuş ve gelemem dedi, diğer kadıköy'de oturan akrabası da beni aramadı. Ben tekrar Sevda'yı ardım, 'Aaa seni aramadı mı? Ben yine konuşurum,' dedi. O kadının da bende telefonu yok, o yüzden arayıp soramıyorum.

Rota aşısı için çok iyi yapmışsınız. Ben de eğer doğduğu zaman bu aşı çıkmış olsaydı yaptırırdım.

burcu-emir

semacım,ayıp sana  :caca: bu kadar güzel bir bebeğe maşallah yazıp ,kenarına köşesine nazarlık takmadan (Türküz ya hemen nazarlık  :laughing7: tak deriz) resmini çekiyosun.maşallah Barış bebeğe  :nazar:  :nazar:  :nazar: kartpostal bebeğim benim  :love9:



sema_aksu

Söyleyene bak, sen niye Emir için bunu yapmıyorsun?  ;)

burcu-emir

logusalık sendromundan kurtulamadım demekkiiiiii  :k02:



Almiş'inAnniş'i

ay gerçekten "biblo gibi" derler ya
maşaallah  :nazar:
valla ajanslardan biri şu sitedeki bebekleri incelese ilk barış a reklam filmi teklifi gelir  :k06:

burcu-emir




irem eren


sema_aksu

Oğlum ettiğiniz iltifatların farkında olsa şımarır mıydı acaba?  :k06: Valla çok teşekkür ederiz, yavrularımızın hepsi birbirinden güzel ama kaderleri güzel yazılmış olsun o daha mühim.

Ben hamileyken Mehmet Ali Erbil'in eşi de hamileydi, bir programda şöyle dediğini duymuştum; Erkek sonuçta, bebeğim güzel olsa ne olur, olmasa ne olur?
Onun kadar katı bakmasam da haklı buluyorum. Güzellik evet önemli ama herkes için ruh güzelliği elbette ki daha önemlidir. Ama bir erkek için bazı karakteristik özellikler daha öne çıkar. Tabii ki eli, yüzü düzgün olması önemli ama benim için bir erkeğin hayata karşı sağlam duruşu, güvenilirliği, doğru kararlar verebiliyor olması, yuva kavramına sonsuz sadık ve yakın olması, becerikliliği, sevecenliği, adil oluşu vb. seçimimde öncelikli etkendir.
Ben de oğlumu gücüm yettiği kadar 'sağlam' yetiştireceğim. Bir kadın olarak ne kadar dileğim varsa hepsini oğlumun kız arkadaşlarına, eşine göstermesi konusunda ona nasihatler vereceğim.

Her neyse, irem eren, avatar resmine bakıyorum iki kocaman çocuk görüyorum ama ticker'ların henüz 1 aylık olduklarını yazıyor.  :icon_scratch: Ne hoş demek ikizlerin var. Valla bir seferde işi bitirenlerdensin.  :k06:

irem eren

ya hiç sorma ben beseriksizim bu konuda.kardeşim yaptı onları ama onunds bi suçu yok çünkü yaptığı yerde yıl yokmuş.düzeltecek inşallah morali bozuk bu aralar düzelsin halledecek  :flowers:

Almiş'inAnniş'i

semacım çok güzel düşünüyorsun ama bu özellikler sadece erkeklerde değil kızlarda da olmalı bence  :icon_thumright:

sema_aksu

Remziye'ciğim valla kızlarda da olmalı diye yazdım yazdım sildim sonra. Çünkü bence kızlarda daha fazlası olmalı.  ;) Yani böyle bir erkek egemen toplumda bir kadının erkekten daha güçlü olabilmesi lazım. Aslında güçlü, sağlıklı düşünen, doğru yoldan şaşmayan, aklı vicdanı hür (Atatürk'ün dediği gibi) nesiller yetiştirebilmemiz için önce bizim güçlü olabilmemiz lâzım. Ayy bu böyle uzar gider...  :k06:

İrem eren, yıl hanesi var ama kardeşin görememiş herhalde. İstersen yardımcı olurum. Peki kaç yaşlarındalar? Nasıl gidiyor ikiz anneliği?
Çevremde tanıdığım o kadar ikiz bebek sahibi anne-baba var ki. Hatta bunlar buluşmalar falan düzenliyorlar. Sana birkaç tanesinin blog adreslerini verebilirim istersen. Bak bakalım başka izkiz sahibi olanlarla aynı şeyleri mi yaşıyormuşsunuz.  ;)

Kızlar annemdeyim bu gün, tatildeyim desem yeridir. Anneme Barış'ı bıraktım, oynuyorlar, uyuyorlar, yiyorlar, içiyorlar, alt değiştiriyorlar... Ohhh keyfim keka! ;) :D

irem eren

semacım canım yanlış anlaşılma oldu galiba ikiz değil benimkiler çok isterdim ikiz olmalarını ama malesef bir yaş var aralarında ikiz sayılırlar yani
şu ticker konusunda yardım edersen sevinirim kardeşimin şu an onu görecek hali pek yok :opucuk: :opucuk: