Doğum Sonrası Fazla Kilolardan Nasıl Kurtuldunuz ??

Başlatan nagihan, 02 Mayıs , 2007, 19:01:33

« önceki - sonraki »

sevda

Kızlar mekiği öyle bir defa nefesimizi tutarak çekmiycez biliyosunuz dimi nefesde beraberinde düzenli alınıp verilicek eğer bunu yaparsanız hem yorulmaz hemde karnınız 3. günden sonra ağrımamaya başlıyo mesela yukarıya kalkarken alıp aşağıya inerken vermeniz gerekiyor nefesinizi sakın tutupda hemen çekeyim demeyin birde böyle deneyin önce biraz ağrıycak ama sonra rahat rahat çekiceksiniz.

Önce 10 10 çekin ve 50 yi tamamlayın sonraki günler 10 ar 10 ar arttırın ve 1 haftada 100 e çıkarmaya çalışın ve 10 tane çektikten sonra 15 20 saniye dinlenin sonra birdaha setleri tekrarlayın ben yapabileceğinize inanıyorum sizde kendinize inanın lütfen...  :D

duru boncuk

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh keşke. benim ayaklarım havaya kalkıyo onu ne yapıcaz peki :toothy10: :toothy10:

semra


duru boncuk

semracım adam rahat bırak beni senlemi uğraşcam diyo haklıda valla  :toothy10: :toothy10:

sevda

Kızlar mekiği düz bir şekilde yerde yatarak değil yerde uzanarak yine ama ayaklarınızı dizlerden kırarak yapıcaksınız yani sırtınız yerde ayaklarınız dizlerden kırılarak yapılacak sisn dediğiniz şekilde tabiki zor olur ve acır bunu erkekler bile rahat yapamıyor biz nasıl yapcazki böylelikle eşinizi ayağınıza oturtmak zorunda kalmazsınız  :k06: kendiniz rahat rahat çekersiniz .... :muzz:

aslı

Sevdacım günde 100 mekik mi çekilecek  :-ooo  . Ben o zaman hiçbir zaman tekrar 38 bedene inemeyeceğim  :crybaby2:  :ehi:



sevda

Aslıcım bu en az aslında ama denemeden  :muzz: yapmadan  :muzz: olmazki dimi tabiki hayal değil eğer insan isterse yapamıyacağı şey yoktur diye düşünüyorum bence sende yapabilirsin hayalini gerçekleştirmek senin elinde fıstık.... ;)

nagihan

bir aslan parçası ben yaparım dememiş . hepiniz tembelsiniz. ben varım sevda bune ya o zaman o kilolar olduğu gibi üstünüzde kalsın emi  :tongue3:
hadi kızlar siz bu kadar cesaretsiz ve tembel olamazsınız bu ne ya.  :violent1:
hadi hadi hadi hadi

ben varım sevda bu akşam itibariyle başlıyorum. ve hergün yapıp yapmadığımı bu sayfaya yazacam. zaten bu sayfa benim sayfam. burda kilo kontrolü tutuyordum. ramazanın bitmesinede az kaldı. benim sıkı rejim başlıyor. eski kıyafetlerime girene kadar pes etmek yok duydunuzmu uyuşuklar heyyyyy :director: size diyom.
ve işte mekik nasıl çekilir. resmi iyi inceleyin

[eklenti yönetici tarafından silindi]


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ


En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

sevda

Tamam kızlar bende bu akşam belimin çevresini ölçücem ve 1 ay sonra nekadar inceldiğini gururla yazıcam hadi bakalım nağişcim iyi olan kazansın.... ;D

aslı

Bende varım da o kadar yapamam ben belim izin verdiği ölçüde yapmaya çalışacağım çünkü belimden operasyon geçirmiştim de.



nagihan

Alıntı yapılan: sevda - 05 Ekim , 2007, 13:59:25
Tamam kızlar bende bu akşam belimin çevresini ölçücem ve 1 ay sonra nekadar inceldiğini gururla yazıcam hadi bakalım nağişcim iyi olan kazansın.... ;D
sevdacım iyilik yarışına birde mekik yarışımı eklendi.
eyvah daha ne yarışlar eklicez seninle bilmem yani  :toothy10: :toothy10: :toothy10:


jbdun

bu mekik çekmeye sezeryan engeline kadar acaba :icon_scratch: ben malum sez. oldum, dikiş olayı var ya, ecrinim 11 aylık olucak, mekik çekmeye başlayabilir miyim ???

sevda

Jbdun canım geç bile kalmışsın  ;D sanırım sezeryanlar 3 cü aydan sonra başlayabilirler diye biliyorum ama şaka tabiki  :k06:hiçbirşey için geç kalmış değilsin fıstık tabiki çok zorlamadan kendini yapabildiğin kadar yapabilirsin bitanem.... :opucuk:

sevda

Nagiş senlen yarışmak çok zevkli  ;D arkadaşım yaaa dur bakalım ben bi düşinim daha nelerde yarışabiliriz diyeee. :'( ???