Doğum Sonrası Fazla Kilolardan Nasıl Kurtuldunuz ??

Başlatan nagihan, 02 Mayıs , 2007, 19:01:33

« önceki - sonraki »

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

 :k06: heee valla ne bileyim hamilelikte doğuma yakın 75 kiloydum naz doğunca tartıldım 68 olmuşum.. işte 5 ay içindede 3 kilo kendiliğimden vermişim  ama 60 kiloydum hamile kalmadan önce peki sen kaç kilo ile doğum yaptın nagihan ?

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

nagihan

ben 32 kilo aldım. kansızlık vardı bende sürekli kan ilaçları aldım. oda beni şişirdi.20 kilo verdim.12 kilo var


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

OOOOOOOOOO seninki asıl büyük başarı...tebrik ederim o kadar kiloyu vermişsin içinden hemen hemen bir insan daha çıkmış  :D

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

ARMAĞAN

KIZLAR YA NE YAPICAZ BU KİLOLARI BİLMEM. KONU BAŞLIĞIDA ÇOK İYİ YANİİ. NASIL KURTULDUNUZ. KURTULDUĞUMUZU KİM SÖYLEDİ HALA MÜCADELE VERİYORUZ. BEN 60 KİLOYLA HAMİLE KALDIM. 82 KİLODA DOĞUM YAPTIM. YANİ 22 KİLO ALMIŞTIM HAMİLELİĞİMDE. ŞİMDİ İSE 10 KİLO FAZLAM VAR. ALLAHTAN BOY VARDA KURTARIYORUZ. :cildir: :cildir: :cildir:

nagihan

elbet kurtulan vardır. ben bu kadar da ümitsiz değilim. sadece arada ipin ucu kaçıyor. fazla yiyorum kilo aldığımı farkedip hemen kesiyorum.


duru boncuk

kim kurtulmuş kilolarından biri banada anlatsın lütfen yaaaa ben 60 kiloyla hamile kaldım 74 kilolayla doğum yaptım şimdi ise en başa evlendiğim zamana dönmeye çalışıyorum oda 53 kilo ve 10 kilo vermem lazım hemde göbek ve basenden nasıl olur bu  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

nagihan

göbek ve basenden vermek istiyorsan evde göbek eritici hareketşler yap vede bol bol yürüyüş. çalışıyorsan eğer işe araba ile gidiyorsan ilk gün bir durak önce in ve yürü. hergün bu mesafeyi uzat. böylelikle gidecektir o kilolar


sevda

özgülcüm


    Ben kurtuldum canım hamile kalmadan önce 51le başladım hamileleiğimde 71 oldum ilk 1 ayda 14 kilo verdim sonrada geriye kalanlar zamanla gitti ve şindi 53 kiloyum canım ama bebeğim 16 aylık 1 sene anne sütü verdim ve sütüm çok yağlıydı belki ondandır yada bünyemdendir bilemiyorum ama verdim ve hiç rejim yapmadan spor yapmadan.

nagihan

evet arkadaşlar kurtulan varmış. yok diyenler DUYSUN  :director: :caca:


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

AMA GERÇEKTEN SÜT VERMEKTE Bİ NEVİ REJİM GİBİ BİŞEY ENERJİ KAYBEDİYO İNSAN BENİMDE SÜTÜM YAĞLI ÜSTÜ 1 SAAT İÇİNDE KAYMAK TUTUYO :igrenc:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

nagihan

MAŞALLAH. BENİMD ÖYLE AMA NE YAZIKKİ MİKTARI AZ. BİTTİ GİBİ BİŞİ BEN MAMA VERİYORUM GECELERİ EMZİREBİLİYORUM.


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

ZATEN NAZ ARTIK BENİ EMMİYOR SÜREKLİ SAĞIYORUM İSTERSEN SAĞMA YÖNTEMİNİ DENE NAGİHANCIM BAYA ÇIKIYO, ÇÜNKÜ BEBEK EMERKEN YORULUYO ÇENESİ DOLAYISIYLA ÇOK EMMİŞ OLMUYO AMA BİBERONLA VERİNCE HEM DOYUYOO HEMDE SÜT AZALMASIDA OLMUYOR SÜREKLİ SAĞINCADA AZALMA FALAN OLMUYOR SÜTTE, BİDE BEBELAC KULLANIYORDUM AMA FİYATI DÜŞÜK DİE GÜVENEMEDİM MİLUPA APTAMİL 2 KULLANIYORUM AMA SANKİ GAZ YAPIYO GİBİ BİŞEY SENDE ÖLE BİRŞEYE RASTLADINMI NAZ 1 HAFTADIR KARNI AĞIRIYO SABAHLARIDA SÜREKALİ PIRT PIRT YAPIYO AMA AĞLAYARAK ACABA GAZ YAPARMI MİLUPA SENDE KULLANIYODUN SANIRIM..

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

ARMAĞAN


ARMAĞAN

BEN 2 AYLIĞA KADAR KENDİM BESLEDİM. SONRA İŞE BAŞLADIM. 1 AY DAHA SAĞARAK VERDİM. YANİ BENİM KIZ 3 AY ANNE SÜTÜ ALDI.  :(    BENDE BU KİLOLAR BU YÜZDEN KALDI ZATEN. EŞİMİN TARAFI ACAYİP ZAYIF. GÖRÜMCEM 2 TANE DOĞUM YAPTI İKİSİNDEDE EVLENMEDEN ÖNCEKİ HALİNE GERİ DÖNDÜ. HEMDE KISA BİR SÜREDE. SOYA ÇEKİM İŞTE. BENDE ANNEME ÇEKMİŞİM. İNŞALLAH KIZIM BANA ÇEKMEZ. ÇÜNKÜ KİLO ALMAYA MÜSAİT BİR YAPIM VAR. :(

semra

arkadaslar ben kendi dr ma sormustum emzirince kilo lar gidermi diye asla demisti inan mzirin ce vicudundki enerji gidior ve herzman yemek yemek istiyor demisti benim dr da emzirmis emzirmeyi biraktiktan 1hafta sonunda 7 kilo vermis  :binkybaby:emziren arkadaslar kiloyu bosverin bebislerin sagligi önemli yememezlik yapmayin  :hungry: :hungry: