2007 Aralık - 2008 Ocak- Şubat Anneleri

Başlatan meltemk, 27 Nisan , 2007, 12:40:57

« önceki - sonraki »

öykü

özlemcim benim durumum daha vahim ben 5 aylık hamileyim 9,5 kilo aldım.. :):):): doktorum dediki 2 kilon kaldı gram gram bölüştür kalanları :)

özlem77

Aman napalım  :hieyt: .Gerçekten ben bu kiloları vereceğimize eminim.Şu anda hiçbir arkadaşım iki çocuklu olanlar daha dahil incecik.

SEVİNÇ

EE ne yapalım,kendimizi böyle avutacaz yoksa olmaz. :laughing7:



öykü

benim kardeşim doğum yapalı 5 ay oldu . 18 kilo aldı hamileliğinde
54 kiloyla hamile kaldı.. şimdi 52 kilo dua ediyorummm kardeşime çekeyim diye. bide arkadaşlar ben lierac kullanıyorum ya çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. karnımı okadar nemli yaptıki çok iyi hissediyorum inşallah çok çatlağım olmaz.


özlem77

Ben hala başlamadım kreme erken diye.Ne zaman başlamalıyım sizce?

jbdun

öykü kardeşin 5 ayda verdi mi yani kiloları? maaşallah ya nasıl başardı?

özlem ben karnım çıkmaya başladığında badem yağı-fındık yağı-kakao yağını karışıtırıp sürüyodum ve hiç çatlağım olmadı (ama bence bu iş kesinlikle ırsi, çünkü annem de 3doğum yapmış olmasına rağmen tek bir çatlağı bile yok)

öykü

CANIM BENİM DOKTORUM 16. HAFTADA BAŞLAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYULEDİ. BEN ÖYL EBAŞLADIM. LIERAC KULLANIYORUM.. TAVSİYE EDERİM CANIM

ponçik

 :) ben kaçıncı hafta da kreme başladığımı hatırlamıyorum ama önceleri mother care'in kendi markalı kremlerini kullandım, sonra dalin bebek yağı,sonra da lıerac kullandım , hiç çatlağım olmadı çok şükür
jbdunun deiği gibi ırsi biraz da
amaaaaaaaaa karnımdan bacaklarımı göremediğim için sağ bacagımın iç kısımlarında çatlak oluşmasını önleyememişim  :laughing7:
onlar da bana kızımdan hatıra kaldı  ::) sağlık olsuuuun ne diyelim  :k06:



öykü

benim anne tarafımda çok çatlak var.. ama halalarım birisi 3 çocuçuğu var 5 kilo doğrudu hepsini bi rtanecik çatlağı olmadı. dua ediyorum onara çekmiş olayım diye :) kardeşim diyet falan yapmadı özlemdcim. koşutmracadan verdi. mama yap uyuma .. hepsi birleişince bide ev işleri eridi kız

ponçik




özlem77

Benim annemde de hiç yok ama benim ergenlikte beşledı çatlaklarım.Anlayacağınız durum vahim

Almiş'inAnniş'i

karnımda hiç çatlağım yok ucuz atlattım diye sevinirken doğumdan sonra kardeşim kalçalarımdakini bana gösterince şoka girdim  :sad1: ama şimdi çatlaklarıma bile sevgiyle bakıyorum kızım için herşeye değer  :love3:

meltemk

Ben ilk hamileligimde 3 aydan sonra duzenli olarak kullanmistim krem. Bonal krem diye bir krem. Sanirim TRde de olmasi lazim. Cok bir catlagim yok, ama hala kilolari vermedigimi icin cok anlayamiyorumda.....

Tek korkum bu hamileligimde genel rahatligimin bakimimida yansimasi ve sallamam bu krem islerini falan :y25: Cunku ilkinde kendime iyi bakiyordum. Yedigime, ictigime falan. Bunda bazen aklima bile gelmiyor. Yine icki, sigara icmiyorum. Ama diet kolaya arada bir hayir demiyorum falan filan iste.

Bakalim biraz daha kesinlessin yine hamile psikolojisine girerim herhalde. Yarin 8de doktor randevum var. Minik keseyi ve kalbini gorecekmiyiz bakalim.





tuanam

merhabalar aranıza yeni katıldım,ben hamile değilim doğum yapalı 4 ay oldu.beşinci ayıma girdim bu gün.şu çatlaklar hakkında yazıcaktım: sakın ola kaşınırsa karnınız tırnaklarınızla kaçımayın ben öyle bir hata yaptım ve dünya haritası gibi olmuştu karnım.şimdi biraz geçti.  :D

jbdun

meltemcim hadi bakalım inşallah minik keseyi ve kalbini görürsün bu sabah,
tuanam sen de hoşgeldin