oğlum elini emiyor.ne yapabilirim

Başlatan dehliz, 19 Eylül , 2008, 19:07:55

« önceki - sonraki »

βαlκιz

bırakırlar bırakırlar çok sevimli oluyolar öyle yaa ben hep vidyoya çekmiştim izliyorum arada cukcuk ne tatlı  :nazar: :nazar:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Lă_Tăhzen!

benım kızda 1 kaç haftadır basparmagını emıyor ve oyle uyuyup kalıyor emzıgını verıyor tam o esnada ama almıyor hemen fırlatıyor parmagının lezzetı daha hosuna gıdıyor herhalde  :laughing7:

Emine

Benim kızım da doğumundan bir süre sonra başlamıştı baş parmağını emmeye. Doktor çok normal 1 yaş civarı bırakır emzik vermeyin dedi. Sonra çocuk 1,5 yaşına geldi hala emiyor doktor değiştirdik başka doktor emzik vermemekle hata etmişsiniz parmak emmemesi gerekir bu yaşta dedi. Emzik vermeye çalıştık o saatten sonra kabul etmedi baş parmağını gece gündüz uykusunda bile emdi 2 yaşını geçti hala emiyor doktor ameliyat yerine sürülen sıvıdan sürün dedi korkar emmez dedi sürdük kırmızı bi şey eme eme onu da çıkardı. Biber sürdüm emdi bantladım ağladı avaz avaz çıkarttırdı en sonunda annemler ben yanında yokken anneannemin bacağına sülük yapıştırmışlar kanlar damlamış bacaktan, parmağını emersen bu sülükte senin parmağını emer demişler. O andan itibaren gece uykusunda bile emmedi. Bıçak gibi kesildi sonra ondan mı bilmiyorum kızım kekelemeye başladı şimdi 3.5 yaşında kekelemesi geçti çok şükür ama nasıl bir korkuysa bir daha asla elini sürmedi bedeli ağır oldu ama hangisi daha zararlı olurdu bilemiyorum bizim bi tanıdık lisede tuvalete gidip teneffüste parmağını emiyormuş kimse görmeden bence geç olmadan bi çaresini bulmak lazım.

zerrinplt


cananyakut

Canım bu çok normal her bebekte olur

leylakarsu

Canım benim kızımda emerdi bu aylarda normalmiş