2006 Mart-Nisan-Mayıs doğumlu bebişler ve anneleri

Başlatan a.vural, 11 Ocak , 2007, 23:15:06

« önceki - sonraki »

sevda

Canım merhabalar benim oğluşumda 06.05.2006 doğumlu hıdırellezde doğdu bebeğim yani bahar bayramı bebeği desek daha doğru adı arhan antalyada doğdu ama biz burdurda oturuyoruz aramızda fazla bir gün yok senin bebeğin nasıl? şimdi kaç dişi var?
  Bizim halen yeme bozukluğumuz var sizdede varmı? Yine yazışmak ümidiyle by by.

sevda

Merhabalar bizde mayısın 6 sın da geldik dünyaya ve şimdi oğluşum 15 aylık umarım yazışmalarımız devam eder ben hergün netteyim bebeğim uyuyunca giriyorum nete evet belki hemen cevaplar alamıyorum ama yazmak ne olursa olsun hoşuma gidiyor.
  Benimde bebeğimde bazı katı besinleri yemede zorlanıyor benim gibi bu dertten ızdırabı olanlar varmı acaba?

şerife Berat

 merhabalar adıaylin bende okudum doğum hıkayeni çok guzel ama o kadar zorlugu cekmeden alsalarmıs ya sezeryana işte bizim türk milleti böyle oluyor ,neyse doğmuş ya aylin bebek üstelik çok da sağlıklı  :nazar:

şimdi kaç aylık oldu ? neler yapıyor  ? benimde oğlum 11. ayını bıtırdı eylul 6 da 1 yasına gırecek inş.

  savdacım durumunuza uzuldum canım bi doktordan yardım alsan daha ii olur bence . benim oğlumda yemiyor bazı katı gıdalırı ama sureklı tıkıyorum agzına bu zamanlarda alışması lazım yoksa geviş getirmek çok zor gelicek

sevda

Mehabalar tekrardan sevgili anneler öncelikle hemen cevaplar bölümüne geçelim ee biliyorsunuz vakit nakittir ama annelerin daha fazla nakte ihtiyacı var sanırım... ;)
    sevgili dilekcanım biz doktorumuza sorduk ama oda hep zamanla alışır çevrenizdeki annelere sorun falan diyo o benden beter yani anlıyacağın sen tık falan diyorsunya o bizde olmuyor işte azıcık zorlasam hemen ağlıyodu bende bu zorlama olayını daha sonra hiç yapmadım baktım yemiyo hemen kaldırıyorum ne sinirlerim fazla bozuluyo nede o iyice sinir oluyo yemek olayına ,ben katı şeyleri yemesini zorlanmadan yesin istiyorum bitanem.
     sevgili elifsunun annesi canım ben okadar gezen ve aktif faal birisiydimki anlatamam hamileyken bile bana herkes sen yolda doğurucan diyordu sonra bebeğim dünyaya geldi evet çok güzel, kutsal ,özel bir his annelik ama gerçekten dışarıyla olan irtibatını tamamen kesiyor uzun bir süre bende hep kendime telkin veriyorum bunların hepsi geçici birgün daha güzel bir tatil yapıcam daha güzel alışveriş yapıcam ve daha neler neler diyorum bir bilsen sonra birdaha bu ufaklığın bu sevimliliğini hırçınlığınıda birdaha yaşayamayacağım aklıma gelince orda biraz mola veriyorum kendime yani herşey okadar çabuk ve hızla geçiyorki bitanem bunlar inanki evet bazen çok ama çok zor şeyler gibi görünsede zamanla alışıyorsun bütün acılara bizimkisi bir ömür boyu sürecek bir duygu bunun tadına vararak yaşıyalım kendimize acı vermeden etrafımızdakilere yaşatmadan nedersin bitanem.

sevda

Kızlar bu sayfanın içler acısı hali ne böyle naden bukadar ilgisizsiniz bakimmm  :caca: bakın diğer annelere çatır çatır yazıyolar aaa aşkolsun hanimiş 2006 lılar  :aferin:

Almiş'inAnniş'i

FORUM HAKKINDA ÖNERİLERİM BAŞLIĞINDA "YENİ YIL ÇEKİLİŞİ " BAŞLIĞINI ZİYARET EDİN LÜTFEEEENNNNN!!!  :hello2:

Almiş'inAnniş'i

"FORUM HAKKINDAKİ ÖNERİLERİM" SAYFASINDA "YENİ YIL ÇEKİLİŞİ" BAŞLIĞI ALTINDA BEBEKLERİMİZ İÇİN HEDİYE ÇEKİLİŞİ YAPILIYOR. KATILMAK İSTEYENLER LÜTFEN LİSTEYE İSİM YAZDIRSINLAR....  :hello2:


ÇEKİLİŞTE HEDİYELERİN FİYAT ARALIĞI
TABAN: 12.50 YTL/5 GPB/7,33 €/10.40 $
TAVAN: 25 YTL/10 GPB/14,66 €/20.80 $

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,756.0.html   :icon_thumright:

ernur

merabalar  :flowers: :flowers: :flowers:
benim ikizlerim de mayıs 2006 doğumlular aranıza yeni lkatıldım selamlar  :-[ :-[ :-[

ernur


Almiş'inAnniş'i


sevda


ernur


duru boncuk

bizde haziran doğumluyuz ama yıl farkı var kabul edermisiniz acaba  :icon_scratch: :icon_scratch:

ernur

Alıntı yapılan: özgül-duru - 20 Ekim , 2007, 22:03:30
bizde haziran doğumluyuz ama yıl farkı var kabul edermisiniz acaba  :icon_scratch: :icon_scratch:
OLSUN CANIM HOŞGELDİİİNNNN  :flowers: :flowers: :flowers: :muzz: :muzz:

sevda

Hoşbulduk ernur bu arada özgülcüm yıl ay farketmez güzelim yeterki sen bize geeeellllll..... ;) :opucuk: :opucuk: