Oğluşlarını sünnet ettirmiş olan anneler

Başlatan Nihal, 20 Mart , 2007, 11:31:31

« önceki - sonraki »

Nihal

Bizimki 5 aylık olacak neredeyse. Sağlık açısından doktoru en kısa zamanda sünnet ettirin demişti, hem de çok hareketlenmeden daha kolay olur diye düşünüyorum ama biraz endişeliyim iyleşme sürecinde huzursuz olmasından vesaire. Siz bebişlerinizi kaç aylıkkken, ne tip anesteziyle, nerde ve kaça sünnet ettirdiniz. İyileşmesi nekadar sürdü?

Nihal

Sanırım kimse girmemiş daha sünnet olaylarına ::) Yaa ben okuduğum deneyimlerden en iyisinin ilk 2 haftada yaptırmak olduğu kararına vardım. Hamile olan oğluş annelerine tavsiyem hasteneden çıkmadan yaptırsınlar. Çok pişman oldum yaptırmadığımıza. Hem ilk 2 hafta gaz  problemi de başlamamış oluyo daha.

burcu-emir

açıkçası bende doğumdan hemen sonra sünnet ettirmek istiyorum.çünkü en sağlıklısı buymuş.hatta hastanelerden fiyat bile aldım.hem idrarın kristalleşme riskinide ortadan kaldırmış oluruz,hemde ilerde milletin senin pipini kesicez laflarından kurtuluruz.sinir oluyorum,çocuğu öyle korkutan insanlara  :caca:
oğlumda o zaman hemen açar gösterir,benimki kesik zaten falan diye  :toothy10:  :ehi:



SEVİNÇ

Canım,iyi fikir ha.
Ya ben düğün konusunda dertli bir insan olaraktan Yani düğünümüz olmadı mevlütlü ve çok garip olduğu için.Hevesimiz kursağımızda kaldı.Allah nasip ederse davullu,zurnalı ve sonrasında mevlütlü bir düğün yapmayı düşünüyorum.Allah inşalllh o günleri gösterir bize.2 oğlanında bir yapmayı düşünüyorum.Kemal Efe 6 yaşını doldurunca artık  beraber kestiririz.



burcu-emir

canım bi doğsun hemen ettiricem zaten şimdilik beklemedeyiz anlayacağın  :laughing7: babasına kalsa oğluna yazıkmış,minicik bebeği neden sünnet ettiryomuşşuz.iyi kalsın o zaman askerde olur   :ehi: ama annesi yani ben azimliyim doğsun 1 ay içinde sünnet olayı gerçekleşecek  ;) haberdar ederim zaten



office

biz mayıs ayında yaptırıcaz inşallah doktorumuz emeklemeden yaptırın dedi. bizde havalar ısınsın diye masyıs dedik. hayırlısı bakalım :)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



burcu-emir

bu arada dün okudum,gülben ergende oğlu doğduktan 4 gün sonra sünnetini yaptırmış .



SEVİNÇ

sünneti doğumdan heemn sonra yaptıranınız var mı?



sevda

Biz 4,5 aylıkken yaptırmak zorunda kaldık çünkü bitikti pipisi ve ilk bir kaçgün zor oldu ama oğluşum artık erkek teyzeleri.

cigdemonat

ben oğlumu 1 aylıkken sünnet ettirdim.çok rahat oldu sonrasıda.1haftada iyileşti tamamen.sadece o bölgeye iğne yapılıyor.narkoz almıyor yani.tavsiye ederim

-Butterfly-

BEN OGLUSUMU DOGUMUNUN 2. GUNU SUNET ETTIRDIM  VE HIC ACI CEKMEDI  HIC AGLAMADI VE GOBEGI DUSENE KADAR PIPISI IGLESMISTI  INTERNETTE ARASTIRMALARIMDA  DESTEKLIYOR.KUCUK YASTA SUNET OLAN COCUKLARIN RUHSAL DURUMLARININ DAHA SAGLIKLI OLDUGU  KANISINDALAR. BENDE CANI ACIR   COK  KUCUK DIYE BASTA TEREDDUT ETMISTIM  FAKAT  BEBEKLERIN ILK DOGDUKLARI HAFTA  ACI HISLERI GELISMEMIS OLUYORMUS VE  ACIYI HISETMIYORLARMIS  ONUN ICIN  YENI DOGUM YAPACAK  ERKEK ANNELERI VARSA  BIR KEZ DAHA DUSUNMELERI  COCUKLARI ACISINDAN FAYDALI OLABILIR.



sevda

Ahhh busecim keşke bizde erken yaptırsaymışız sorma çok çektik bu pipiden ama herkese diyorum şimdi mutlaka doğduğunda yaptırın diye eee düğününüde allah izin verirse 7 sene sonra yaparız allah uzun ömür veririse... ;)

burcu-emir

bende oğlumu 1 aylıkken sünnet ettirdim.hiçbir zorlukta çekmedik,ne ben ne de o.çocuk cerrahları yeni doğan sünnetinin,büyük çocuk sünnetinden daha kolay,hatta daha sağlıklı olduğu hakkında hemfikirler.



turkuaz.turuncu

arkadaşlar allah kısmet ederse benimde 1,5 ay sonra ogluşum olacak sünnetle ilgili hiç fikrim yok daha :'( bu bilgilere nereden ulaştınız bende bu konu hakkında bilgileneyim bariii

sevda

SEVGİLİ TURKUAZ TURUNCUCUMMM AY BEN BU ARADA TURKUAZI ÇOK SEVERİMMM ....

Güzelimmm bence doğduğunda yaptır en rahatı ve kolayı bu büyüncede düğününü yaptırırsın güzelimmm hem çabuk iyleşiyolar hemde rahat oluyor... ;)