En Erken Gebelik Belirtileri ...

Başlatan naz_pinar, 19 Ağustos , 2008, 16:18:03

« önceki - sonraki »

*•.¸♥gonca♥¸.•*

hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

naftalin

bebegın gelısımı devam edıyorsa zaten sorun yok sonunda mutlaka kalp atısını alırsınız ultrasonda doktorlar goruyorlar dedıgım gıbı 6 haftalıksa 6 haftalık gozukuyo degılse gelsıımı durmustur doktorunuzun bu konuda sıze  bılgı vermesı gerekıyordu özel mı doktorun?

Aytii

Alıntı yapılan: naftalin - 02 Aralık , 2010, 20:10:10
bebegın gelısımı devam edıyorsa zaten sorun yok sonunda mutlaka kalp atısını alırsınız ultrasonda doktorlar goruyorlar dedıgım gıbı 6 haftalıksa 6 haftalık gozukuyo degılse gelsıımı durmustur doktorunuzun bu konuda sıze  bılgı vermesı gerekıyordu özel mı doktorun?

evet özel hastane doktoru ve çok iyi bir doktor geçen hafta gitmistim 5 haftalikti ozaman duyamadim dedi simdide duyamadim dedi bakalim sali duyulcakm mutlaka gel stres yapma moralini yüksek tut dedi ilaçlarini kullanmaya devam et dedi ama kanamam varsa orda progestan kullanmicamki akacaksa aksin yani

naftalin

neredensın ayti ben ankaradan adım nurcan 1,5 yıllık evlıyım

masalım

CANIM BEN 9HAFTALIKKEN DUYDUM ENDİŞELEN ME NORMALDR

Aytii

kocaelidenim ben 4 sene olcak evlendigim benimde

ya insallah atiyodur da o duyamamistir ne diyeyim :)

Aytii

gerçi o duymak için cihaz almadi eline alttan bakiyodu sadece kalp atislarini göremedim dedi  :-\ üf paranoyak oldum sanirim uzanmam daha iyi suanda

Shadowqueen

02 Aralık , 2010, 20:41:51 #38497 Son düzenlenme: 02 Aralık , 2010, 20:44:21 Shadowqueen
Alıntı yapılan: Aytii - 02 Aralık , 2010, 19:42:25
merhaba arkadaslar nasilsiniz? ben neyazikki iyi deilim moralim bozuk :( bugün ikinci kontrolüme gittim ve 6+1 oldugum halde kalp atislarini duymadigini söyledi doktor ve sali gününe tekrar randevu verdi ancak o gûn belli olursa olur dedi ozaman 6+6 olacak ve ben panik oldum esime belli etmiyorum ama moralim bozuldu ilk bebegim ayni zamanda bu konuda bilgisi olan varmi benim gibi benzer durum basina gelen arkadaslar acil cevap bekliyorum dua edin  benim için  :amin:

Selam canım hiç üzülme daha çok küçük ben ilk gebeliğimde 8 haftalıkken duydum doktorum çok rahattı hiç beni üzecek şeyler demedi Allah için ayrıca seninde ilk gebeliğinde geç görmek normal endişe etme. Eğer ultrasonda gelişimi ilerliyorsa kalp atışı görülecektir sadece gelişimi durarsa bebek canlanmıyor dua et canım :amin: Bende yarın gideceğim bakalım görülecek mi bilmiyorum?



Shadowqueen

Selam kızlar bir uyumuşum ki sormayın yaaaa 2.5 saat yeni uyandımda girdim hemen :love9:



fulish

selam kızlar..ayticim 5 haftalıkken kalp atışını duymak çok zor zaten...ben 7 haftalık hamileyim ve yarın kalp atışlarını duymak için  gidicem..doktor bana progestan verdi ama bende kullanmıyorum..3 günde bir kullanıyorum..kendini üzme sakın....sanna diyorum ama şuan içim içimi yiyo..ya yarın duyamazsam die...
bebeğim tutun hadi annene

serife26

ayticim ben 7+1 de duydum kalp atışlarını,daha doğrusu dr. gördü,vajinal ultrasonla hemde,karından da görünmedi,şu an da şükür Allaha büyümüş bebiş biraz daha,ben de senin gibi takıodum duyamadım die fln ama kesen büyüyosa,yolk sac fln oluşmuşsa,henüz duymamış olman önemli değil,bebiş daha büyümemiştir,kalp atışları görülecek kadar,haftaya mutlaka duyarsın cnm Allahın izniyle,daha yeni yaşadım o duyguları o açıdan kendini ferah tut,nette araştırma fln yapma hatta,insana moral olurken bazıları,bi kısmı da moralini bozuyor,fazla bilmekte ii olmuyor zaman zaman,az sabret hayırlısıyla haftaya duyarsın ztn.

serife26

fulish selam ...
inş sen de duyarsın yarın kalp atışlarını bebişinin,ben de tam senin gittiğin haftada gitmiştim,bir de ben 1 hafta geriden takip ediyorum ultrasona göre,yarın hayırlısıyla sen de duyarsın meraklanma :love9:

fulish

inş şerife....çok korkuyorum aslında bugün bütün gün dua okudum yasin okudumm...çok güzel haberler veririm size inş
bebeğim tutun hadi annene

serife26

inş inş da korkacak bişe yok cnm ya,yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah,sana neden progestoron verdi,düşük tehlikesi mi yaşadın sen?

fulish

evet yaşadım ama çok şişirdiği için bıraktım....
bebeğim tutun hadi annene