28 Nisan , 2024, 07:54:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


OĞLUM OLACAKMIŞ:)))

Başlatan nar76, 09 Mart , 2007, 00:39:01

« önceki - sonraki »

jbdun

hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da... :amin:

esra_yesiloz



evet beni en düşündüren şey sağlıklı olması doktora gittiğimiz gibi sağlıklımı iimi diye soruyorum allaha şükür şuana kadar herşey ii bi sorun çıkmaz umarm..

berzemnaz

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 23 haftalık hamileyim ve benimde bi oğlum olacakmış. aslında küçüklküğümden beri hep bi kızım olsun isterim ama sağlıklı olsunda farketmiyo. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. umarım benide aranıza alırsınız :wave:

emel..

hoşgeldin. hayırlısıyla oğlunu kucağına alırsın umarım. nerden katılıyosun?

berzemnaz

merhaba emel. teşekkür ederim. ankaradan katılıyorum. sende anne adayısın sanırım. senin kaç haftalık ve bebişinin cinsiyetri belli mi
:binkybaby: :binkybaby: :aferin: :hello:

bengü

hayirlisi olsun canim.allah hayirlisiyla kucaginada almak nasip etsin.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

emel..

 :k06: BEN HAMİLE DEĞİLİM TATLIM. HENÜZ ADAY ADAYI BEİLE DEĞİLİM :laughing7: AMA BU SİTENİN SIKI BİR TAKİPÇİSİYİM HAMİLE OLSANDA OLMASANDA ÇOK ŞEY ÖĞRENEBİLİYORSUN. BEN ŞİMDİDEN Bİ ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM MESELA. UMARIM SENDE BİLMEK İSTEDİĞİN HERŞEYİ ÖĞRENEBİLİRSİN. TECRÜBELİ BİR HAMİLE OLARAK DEĞİL AMA TECRÜBELİ BİR FORUM TAKİPÇİSİ OLARAK SANA BİR YARDIMIM OLURSA ÇOK SEVNİRİM CANIM :occasion14: İYİ PAYLAŞIMLAR..

duru boncuk

hoşgeldin berzemnaz allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin umarım sorunsuz bir şekilde doğum yaparsın umarım :amin:

tubito

hoşgeldin berzemnaz

allah saglıkla inşallah dogum yapmayı ve saglıklı hayırlı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin. :flowers:
darısınıda basımıza nasip etsin  :sad1:

sevda

Canım hoşgeldin kusuruma bakma çok geç bir selamlama oldu ama bundan sonra mutlaka uğrarız sayfanızaa hoşgeldin aramızaaa güzelim... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :opucuk: :opucuk: :opucuk: