nazlı kuzum NAZ kızım

Başlatan nagihan, 03 Mart , 2007, 20:41:43

« önceki - sonraki »

nagihan

Alıntı yapılan: chaosgirl-buse - 13 Ekim , 2007, 01:08:25
resimlere baktimm hepsi bir birinden guzel, ben birine benzettim ama nacizane fikrimi soylemek istiyorum sanirim annen ve babanin resmiydi ustteki anneaneye benzettim ben :))

6.ayiniz kutlu olsun daha nice senelere nazcigimi kocaman :opucuk: vede kutluyorumm...
babanne ve dedesi nazın onlar.
doğduğunda benziyordu babanneye ama şimdi hiç benzemiyor. şu an anneme ve bana benziyor. benim bebekliğimin aynısı. bir tane bebeklik resmim var onu scanerdan taratıp nazla yanyana koymayı düşünüyorum photoshopda o zaman göreceksiniz ki aynı ben  ;D ;D ;D


nagihan

kızımın bugun mama sandalyesi geldi. açtık ve tüm profillerin çizik olduğunu gördük ve hemen kargo ile geri yolladık. bakalım yenisi ne zaman gelir.


Almiş'inAnniş'i

benim alacağım model hala stoklara girmemiş  :violent1:

semra

resimler cok güzel nazda bir harika cikmis elbisesine bayildim gülerek giysin  :love9:bu arada gecmisbayrminiz kutlu olsun :love9: :love9:

nagihan



ARMAĞAN

YARI YAŞ GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM. RESİMLER HARİKAYDI. MAŞŞALLAH NAZIMA.  :nazar: :nazar: :nazar: 
ARAMIZDA KALSIN ÖNLÜKTE SANA ÇOK YAKIŞMIŞ CANIMCIM  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

NAZCIM ÇOK TATLI YİNE HERZAMANKİ GİBİ, NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN YARI YAŞINI KUTLAMAYI BEN HİÇ AKIL EDEMEDİM ANNESİYLE BABASIYLA BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR.  :love9:
NAZ AYNI SANA BENZİYO NAGİHAN, DUDAK YAPISI GÖZ YAPISI OLSUN HERŞEYİYLE SANA BENZİYO EŞİN SENİ DAHA ÇOK SEVİYOMUŞ DEMEKKİ  ;D

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

ARMAĞAN


SEVİNÇ

Maşallah ,Nagihancığım görmeyeli büyümüş Naz hanım.Allah nazarlardan esirgesin.



nagihan

armağan,selin ve sevinç teşekkür ederiz yarı yaş günümüz için.

çok güzel bir akşam geçirdik. kızımı bana benzetmenize sevindim valla. doğduğunda k.valideye benzetiyorlardı sinir oluyordum. allahtan büyüdükçe beyazladı cocuğum.  :occasion14:

önlük önce emreye yakıştı ama erkek ya utandı yiğitliğe b.. sürdürdüya surat astı bari cocuklar gülsüb diye ben taktım ne yaparsın cocukları mutlu etmek için herşeye okey.

yarı yaş günü fikride nereden aklıma geldi bilmem. hayat gerçekten monoton nazla ilgilenmekten başka esktra eylencelik yaptığım bişi yok. eylenmek için nazı kullanıyom  :k06: ağırdık komşularımızı anneanne teyze ve babannemizi pasta kestik güldük eylendik işte. bizimkiler ciddi ciddi d.günü hediyesi bilen almışlar en çokta ona güldüm ayollll


(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Naz hanım çok güzel çıkmış fotolarda maşallah  :nazar: Yarı yaş günü kutlu olsun  :flowers:

nagihan

tşekkürler zuhal teyzesi.

nazlım geceleri seni yatırıyorum ve hemen uyanıyorsun annecim. eskisi gibi uyumuyorsun.şimdlik dağıttığın oyuncaklarını ben topluyorum büyüdüğünde kendin toplayacaksın. seni oynarken seyretmek çok hoşuma gidiyor. kıpır kıpırsın.

bu sabah uyanmışsın yatağının kenarındaki oyuncağı almışsın  ve oynuyorken buldum seni. çok şaşırdım sesin soluğun çıkmıyordu kuzum. artık büyüdün bebeğim. kendi kendine zaman geçirmeyi öğreniyorsun. birde şu merakın olmasa. herşeyi merakla inceliyorsun ve birde lezzet testlerine devam. annecim hergün o oyuncaklar sucuk oluyor yavrum. bu kadar tükürük salgısı o minicik ağızdan nasıl çıkar canım benim.
seni çok seviyorum.


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

Nazın yakında dişleri çıkabilir nagihan son zamanlarda bizimkide çok tükürük yapıyodu veee dişler çıkıyomuş meğer elinle arada kontrol et zaten o belli eder kendini biraz yorgun ifadesi hasta ifadesi oluyo yüzlerinde, uyku kalkışlarıda çok güzel oluyolar dimi bazen severken bayılcak gibi oluyorum başım dönüyoo, her gün şükrediyorum sağlıklı bir yavru verdiği için allaha, sizin nazın saçlarına bayılıyorum bu arada  :nazar:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

nagihan

seninkinde saç yokmu selin. bende almişin saçlarına bayılıyorum maşallah kızıma nazar deyemsin dimi almişin anası  :k06:


Almiş'inAnniş'i

ah sorma
babasının kılları yetmezmiş gibi
şimdi de kızının saçları her tarafta
temizle temizle bitmiyo  :cildir:  :cildir:  :cildir: