BAHAR ÇİÇEKLERİ (MART-NİSAN-MAYIS 2007)

Başlatan Almiş'inAnniş'i, 03 Mart , 2007, 19:07:24

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

ben ilk başlarda çok sık bez değişeceğimizi bildiğim için love baby almıştım şimdilik sorun yok!

nagihan

ben bimden bez almıştım onu hiç beyenmedim. olfikside hiç tutmadım. en iyisi prima şimdilik. bu arada huggieside deneyeceğim.  :dontknow:


jbdun

Alıntı yapılan: safakrazi - 22 Nisan , 2007, 20:38:13
:cildir: bu çocuk ne zaman kendi kendine kaka yapacak biri bana yardım etsin


razi anlamadım :icon_scratch:

biz de önce prima kullanıyoduk şimdi huggiese geçtik (ama 5ay prima kullandık)

Almiş'inAnniş'i

şu demek jbdun "kızım takviye kuvvetlerle kaka yapıyor"  :cildir: ben napıcam tek başıma bilmiyorum annemler gidecek bir hafta sonra. benim kızımın kıçı düzene girmedi daha  :y25:

bütün bezlerin numuneleri vardı bende aklınıza gelebilecek bütün bezlerin. hatta doğumdan sonra numuneleri denedim tek tek kendimde  :tongue3:  test ettim ve onayladım en güzeli huggies  :hieyt:

jbdun

doğduğundan beri mi öyle almiş razi?doktora sordunuz mu?

Tebessüm :)

razi yağız da bazen öyle tek başına yapamıyo kakasını. ben de alıyorum kucağıma poposuna pıt pıt vuruyorum, sen rahat yap annecim ben sana sponsorluk yapıyorum, diyorum.sonra zort zort yapıyo eşşek.sen sabırlı ol biraz annesi, bak o kadar seminerlere gittin, bir sürü bilgi edindin. kim için?ALMİŞ İÇİİİİİN. :opucuk:  bağırsakları düzene girsin, hepsi düzelcek. ha bir de annenin de dediği gibi çok sık sürme göğsüne kremi, hava da alması lazım,arada sür daha  iyi olacaktır.

nagihan

razi doktorunuza sormadınız mı bu kaka problemini?
bu arada doğum sonrası bizimle ilgilenen doktor benim hiç hoşuma gitmedi. ve sarılık olduğu zamanda aynı doktor bizimle ilgilendi.ve onun galyanına geldik birazda. çünkü sarılık değeri çok yüksek değildi. neyse çok uzatmayayım. ben başka bir doktora götürücem nazı bu hafta hem genel bir kontrolden geçer tekrardan.   :icon_scratch:


jbdun

inşallah istediğiniz gibi bi dr bulursun nagihancım :opucuk: 

nagihan



şerife Berat

  slm nagihancım bebişin hayırlı olsun bakalım  :nazar: ulu bi bebeğe benziyor yoksa yanılıyormyum?

nagihan

teşekkürler ama  :icon_scratch: :icon_scratch: uludan kastını anlamadım.


şerife Berat

 uslu demek iştemiştim nagihancım elim sürşmüş  :ehi: :toothy10: :muzz:

jbdun

 :toothy10:
bi harf eksikliği nasıl da düşündürüyor :k06:

Almiş'inAnniş'i

ya ayşegül kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp dürtüklüyo annem ama pek fayda etmiyo. bi fitil var onu kullanıyoruz. kuzumun makatı çok küçük olduğundan zorlanıyo. sizin ne zaman düzeldi bu kaka probleminiz?

nagihan

kızlar naz pişik oldu. zavallım çok üzülüyom her bezini değiştirdiğimde onun o minik poposunu kıpkırmızı görünce  :( :y25:
chicconun pişik kremini kullandım hiç br işe yaramadı. bepanten kullandım daha sonra doktor oksitin krem verdi onu kullandık daha da beter oldu. şimdi bepantene geri döndüm biraz fayda etmiş. bu arada pek ıslak mendil kullanmıyorum. sürekli ıslak pamuk ile siliyorum poposunu.
sizler neler yapıyorsunuz bu konuda. bana yardım edinnnn.  :director: