29 Mart , 2024, 11:57:11

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


PARFÜMÜ NASIL KULLANMALIYIM...?????

Başlatan sevda, 22 Temmuz , 2008, 19:26:38

« önceki - sonraki »

sevda

Parfüm kullanmanın altın kuralı: çok fazla parfüm kullanmayın. Bir odaya gireceğiniz zaman, parfümünüz sizden önce girmesin...

Parfümleri nabzınızın attığı yerlere, yani bileklerinize, boynunuza, göğüslerinizin arasına, kulaklarınızın arkasına, hatta dirsek ve dizlerinizin arkasına, ayak bileklerinize, baldırlarınızın iç kısımlarına sıkınız. Buralarda kanınız derinizin üst kısmına yakın olduğunundan, bu bölgeler daha sıcaktır ve parfümünüzün daha iyi yayılmasını sağlayacaktır.

Coco Chanel diyor ki: "Parfümünüzü öpülmek istediğiniz yerlere sıkınız". Dikkate almaya değer...

Parfümü yaklaşık 30 cm. uzaklıktan sıkınız. Estee Lauder tarafından önerilen diğer bir yöntem de, parfümü havaya sıkmak ve oluşan parfüm bulutunun içine girmek...

Ayrıca saçınızı fırçalamadan önce saç fırçanıza bir miktar parfüm sıkmanızı öneririz.

Parfümü kıyafetlerinize sıkmayınız. Parfümün içerisindeki yağlar özellikle ipek gibi hassas kumaşlarda lekeye sebep olabilir. Parfümleri sadece vücudunuza, kokunun gelişebileceği yerlere sıkınız. En iyisi, parfümü giyinmeden önce kullanmaktır.

Eau de toilette türü parfümler yaklaşık 4 saat, eau de parfum türleri ise 8 saat kadar üzerinizde kalır (Bir parfümün yağ oranı ne kadar yüksekse, kokusu o kadar kalıcıdır).

Parfümünüzün kokusunun vücudunuzda daha kalıcı olması için, parfümü sürmeden önce aynı markaya ait vücut losyonu, nemlendirici, pudra gibi yan ürünleri kullanınız, parfümü bunun üzerine sıkınız. Bu ürünlerin içerisindeki yağlar, parfümü tutarak daha kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Parfümler kuru ve açık renkli ciltlerde daha az kalıcıdırlar (Parfümler bu cilt tiplerinde daha uçucu olurlar). Bu yüzden ğparfümler kuru ciltlerde daha sık tazelenmeli ve yan ürünlerle birlikte kullanılmalıdırlar.

Parfümü şişesinden parmağınızla sürmeyiniz. Derinizdeki yağ, şişenin içerisine girerek parfümünüzün kokusunun bozulmasına sebep olabilir. Bu yüzden püskürtmeli parfümleri tercih edin, ya da bir parça pamuk üzerine döktükten sonra üzerinize uygulayın.


oozge

Parfüm kullanmanın altın kuralı: çok fazla parfüm kullanmayın. Bir odaya gireceğiniz zaman, parfümünüz sizden önce girmesin...


en buyk takıntım budur parfum kullanımında.hatta bazen dusunuyorum ynmdan bırı gecerken prfum kokumu hıssedıomudur dıe :ehi: :toothy10: :ehi: :k06:

sevda

LLİ BİR SÜRE SONRA ALAMIYORSUN KOKUNU O NEDENLE SEN ANLAMSANDA KARŞIMDAKİ AYY NE ÇOK SÜRMÜŞŞÜN OLAYINA GRİMESİN DİYE HEP DİKKAT EDERİM... ;)

oozge

agır pfum kullansam bogulurlarda genelde hhafıf tercıh ettgm ıcın sanmıorum ole bısı dusunuldugunu ondan bolbol sıkıorum sıkmamaktan ıyıdır demı cnm :k06:
snr otobus olayına dönmesın

sevda

ZATEN GÜNDÜZ NEDEN GECE PARFÜMLERİNİ SIKMAYI TERCİH EDER İNSANLAR HİÇ ANLAMAM... :k06: :k06:

oozge

ayy bnde annamam ve cok sinir olurum sbhın körunde hle otobuste vrya bırbırıne gırer prfum kokuları :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

sevda

YAA BEN BİRDE GECE MAKYAJINI GÜNDÜZZ YAPANLARI SEVMİYORUM.... :k06: :k06:

Emine

Sevda onu sevmiyorum bunu sevmiyorum kimi seviyorsun şekerim sen  :ehi: Ben de Estee Lauder amcanın (eğer erkekse  :D ) dediği şekilde havaya sıkıp parfüm bulutunun içine giriyorum direk tene sıkıldığında çok ağır kokuyor bence adamın teki de nerenizin öpülmesini istiyorsanız oranıza sıkın demiş tövbeee tövbeee çok güldümmm  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:

sevda

EMİNECİM ŞİMDİ ADABI MUHAŞERET VARDIR YAA ..ONDANN..

ŞİMDİ GECE GÜZEL BİR DAVETE GİDERSİNN VEE BAHARAT KOKULU PARFÜMÜNÜ SIKARSIN ŞIK GİYSİLERİNLE UM İÇERSİNDEDİR..

GÜNDÜZDE HAFİF SOFT BİR PARFÜMLE GÜNDELİK YAŞAMA AYAK UYDURUSUNN..

GÜNDÜZZZ GECEYE DÜĞÜNE GİDER GİBİ MAKYAJ YAPANLAR VARR DAHA DOĞRUSU MAKYAJ YAPMAYI BİLMEYENLERR YADA FARKEDİLMEK İSTEYENLERR...

SANA BİR ÖRNEK VEREYİMMİİ..

BİZİM 3 CÜ KATA YENİ KOMŞULAR TAŞINICAKK VEE KIZIN ANNESİ GECE MAKYAJIYLA EVDE PERDELERİN ÖLÇÜSNÜ ALMAYA HATTA TEMİZLİKÇİLERİN BAŞINDA DURMAYA GELMİŞŞ YUHH DEDİM ARTIKK EE NERDE KALDI GECE MAKYAJININ ÖZELLİĞİ VURGUSU.. ;)

Emine

:) Düğünlerde vs nasıl bir makyaj yapıyor o kadın merak ettim şimdi  :D

oozge


oglusum

osgecim hangi parfumu kullaniyosun bende hafif bi koku ariyorum denemek isterim eger tenime uyarsa