28 Mart , 2024, 20:34:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Makyaj çantanızda ne var

Başlatan neşe, 22 Temmuz , 2008, 17:39:25

« önceki - sonraki »

neşe

Gittikçe ağırlaşan makyaj çantalarına el atma zamanı çoktan geldi. Yapmamız gereken içindekileri bir masaya boşaltmak ve içlerinden yalnızca beş tanesini seçip çantaya geri koymak.

1.Rimel:

Sabah sürdüğün rimelden gün içinde ne kadarı kalabilir ki? Bu yüzden olmazsa olmazların ilki rimel. Gün içinde yapacağın küçük bir rötuş gözlerine canlılık katacaktır.

2.Ruj:

Özellikle kış aylarında kuruyan dudaklarımızı nemlendirmesi için sıksık ruj kullanırız. Aplikatörle uygulanan sıvı rujları tercih edebilrisin. Hem dudağının nemlilik süresini uzatır hem de aplikatörle dudak çevreni rahatça belirlersin.

3.Pudra:

Doğru seçilmiş kaliteli bir pudra pürüzsüz görünen bir cildin vazgeçilmezidir! Kış aylarında kuruyan cildinin üzerinde pul pul bir görüntü olmasını istemiyorsan toz pudra kullanmamalısın. Olabildiğince kompakt, kremsi ya da süngeri ıslattığında fondöten kıvamına gelen pudraları tercih edebilirsin.

4.Nemlendirici:

Yaz aylarında pudradan önce en faydalı makyaj altı bazı nemlendiricidir. Cilt tipimize uygun nemlendiricimizi bütün kış yanımızdan ayırmamalıyız. Üzerine süreceğin pudranın rengini kuvvetlendirmek ve daha pürüzsüz bir görüntü vermek için ten rengindeki nemlendiricileri deneyebilirsin.

5.Allık:

Cildin pul pul olmaması için kremsi allıklar kullanabilirsin. Eğer iki farklı rengin olduğu allıklardan kullanıyorsan diğer rengi de gözlerinin üzerine far olarak uygulayabilirsin. Parfümerilerde hem ruj, hem allık, hem de far olarak kullanılabilen ürünler satılmaktadır. Bunlar çok amaçlı olması bakımından son derece pratiktir.
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

oozge

hergun cantamda olanlar cıkarmadıklarım

allık-rujlarım-parlatıcılarım-nemlendırıcı kremim-ojelerımı bıle koyabılrm cantama ya cıkarsa ucu dıe
bukdr takntılıyım.

ama genelde bunlr olur bazen rimellerımı flnda koyarım aksam dgru makyaj tazeledgmde ıyı oluo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

neşe

evet ösgee cim ben de bunlara ilaveten minik bir şişede aseton taşıyorum. ucu çıkmış oje ve dibi gelmiş saçtan nefret ederim :)))
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

oozge

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ama boyatamıorum dha gelmedı gercıı geldıgnde sbretmem lazım nsl olcksa blmıom saçlrım ck yıprandı ve boyamıcak kuaforum yaaa :y25: :y25: :y25:

neşe

yıprandıysa boyatma tabi ki. tedavisi yoluna gitmek gerek. saç maskelerini dene istersen. faydası olabilir canım.  :opucuk:
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

oozge

:honk: :honk: :honk: :honk:

ama dıpleri geldgnde npcm boyatmam lazımmm :y25: :y25:

zhr38


neşe

her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

oozge

kadının cantasında hersey olurmus ama tek bırsey olmazmışş nedir buuuuuuuuuuuu??????????????????????????? :director: :director:

zhr38

Alıntı yapılan: [[[QSq€€]]] - 23 Temmuz , 2008, 12:25:44
kadının cantasında hersey olurmus ama tek bırsey olmazmışş nedir buuuuuuuuuuuu??????????????????????????? :director: :director:


??????????

oozge

düşn cnmmm bulursunnn eminimmm acelesı ykk herbişei dusun ;)

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

ne olur muş özge ben bulamadım  :suclu:

benimde çatamdan ayrımadıklarım allık , parlatıcı ruj , göz kalemim koltuk altı stick , parfüm , törpü , cımbız bunlar işte bunlar olmadan hayatta çıkmam dışarı valla
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

oozge

onlr vazgecılmez zaten ama dusunun yaww :suclu: :suclu:

mavili

ösge bende merak ettim ya neymiş bu sorunun cevabı dur bir düşüneyim  bulamadım ya neymiş  kocasımı :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


bu arada benim çantamda makyaj malzemesi olmaz çünkü benim makyaj çantam ayrıdır ve biryere giderken onu da götürürüm içinde ne yokki herşey var fondoten pudra allık farlar rujlar rimeller kalemler parlatıcılar  kremler ojeler parfüm ayrıca kirpik kıvırma makası  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

daha neler var hatırlamıyorum ama tüm malzemelerim onun içinde ve heryere taşıyorum tabi doktora felan giderken degi oturmalara gezmelere giderken alıyorum ve arabada duruyor bana yükü yok yani



oozge

soyluyorum arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :director: :director:


BİR KADININ ÇANTASINDA NE OLMAZ????????????
- DÜZEN OLMAZ
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


nsl soru ama :ehi: :ehi:

mavısm bnm makyaj cantamm normal cantamdan buyuk oldgu ıcın hepsnı tasıyamıom hergunn ama gunluk kullandklrm cantamda genelde. :k06: :k06: