29 Mart , 2024, 13:08:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BARBUNYA PİLAKİ...

Başlatan sevda, 20 Temmuz , 2008, 01:01:27

« önceki - sonraki »

sevda

Barbunya Pilaki

Yarım kg. barbunya fasulye
1 kahve fincanı zeytinyağı
2 adet ince doğranmış soğan
2 adet sivri biber
2 adet doğranmış domates
1 çay kaşığı şeker

Barbunyları temizledikten sonra haşlayarak suyunu süzün. Bir tencereye koyduğunuz barbunyaları, diğer malzemeye ekleyiniz. Ağır ateşte barbunya suyunu çekene kadar pişirip soğumaya bırakınır. Sıcak pilavla birlikte servis yapınız.

Afiyet Olsun

Balböceği


derbeder

ben barbunyayi cok basit yapiyorum.

konserve barbunya kullaniyorum..

sogani zeytinyaginda pembelestirip salcasini kavuruyorum.
sonra barbunyasini katip karistiriyorum..tuzunu, suyunu, sekerini ilave ediyorum.

az pisirip kapatiyorum altini. soguyuncada maydonoz dograyip uzerine serpiyorum.

çok begeniyorlar benim barbunyami, halbuki hiçte ölçü filan kullanmam.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

kuzucuk


mutluluk


°º•✿gülümse01✿•º°

BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...