ŞİŞ KEBABIN TERBİYESİİ....

Başlatan sevda, 20 Temmuz , 2008, 00:46:09

« önceki - sonraki »

sevda

Şiş Kebabı Terbiyesi

1 kg. şişlik et için;
3 çorba kaşığı yortr
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet küçük kuru soğan
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Yarım tatlı kaşığı karabiber
Arzuya göre kekik, kuru nane

Soğan rendenin ince kenarı ile rendelenir, üzerine diğer malzemeler eklenir, pürüz kalmayana kadar çatalla çırpılır, şişlik doğranmış et üzerine ilave edilir, iyice karıştırılır. Üzeri streç filimle kapatılara buzdolabında bir gece bekletilir.

hüzünden_gelme

hiç denemedım şiş kebab eğer bır gun denersem yaparım bu sostan :k06:

°º•✿gülümse01✿•º°

BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...