Bebek tulum

Başlatan kitikate, 03 Ocak , 2018, 16:45:03

« önceki - sonraki »

kitikate

03 Ocak , 2018, 16:45:03 Son düzenlenme: 04 Ocak , 2018, 11:58:40 Emine
Yeni doğan Bebek Kıyafetleri

     Yeni doğan bebek kıyfeti seçerken dikkat edilmesi gereken ilk nokta kıyafetlerin en az %80 pamuktan üretilmiş olması, organik olması, cilde zararlı baskı boya vb. işlemlerden geçirilmemiş olması, herhangi bir ip, boncuk, taş vb. aksesuarları içermemiş olması gerekmektedir.

     Yenidoğan kıyafeti seçerken bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta kesinlikle kullanımı rahat bebeğe giydirirken zorlanılmayacak beli bilekleri boynu sıkmayacak türden kıyafetler seçilmelidir. Alttan , önden ve yakadan çıtçıtlı olan tulumlar bodyler alt değiştirme ve banyodan sonra hızlı giydirebilmek açısından kullanım kolaylığı sağlar.

      Hastane çıkışları yeni doğan bebekler için ideal bir seçimdir.Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını kapsar, rahat kullanım kolaylığı sağlar ve bebeğinizin ilk anından itibaren ihtiyacınız olan her parçayı içerisinde bulundurur.

Yeni doğan bebekler için ilk aşamada gerekli olan kıyafetler şunlardır;

Patikli tulum veya tek alt,
İç ve dış zıbın,
Mevsimine göre uzun veya kısa kol çıtlı body,
Battaniyeler,
Önlük , şapka, eldiven,
Uzun kol öncen çıtçıtlı body gibi ürünleri bebeğiniz için tercih edebilirsiniz.


                                                           Unutmayın Onlar Sizin Melekleriniz...   

Bad Cinderella

Bebeklerin sürekli gelişim halinde olması giysilerin çabuk küçülmesi anlamına gelir ki; bu da çok fazla kıyafet alınmaması açısından önemli bir ayrıntıdır. Bir kaç zıbın ve iç çamaşırı türü pratik giysiler yeterli olacaktır. Bebeğin hangi mevsimde doğduğu da giysi almak açısından önemlidir. Ancak ilk aylarda aşırı kat kat giydirmemek gerekliliği sağlanmalıdır.Özellikle giysilerde dikişler önemlidir. Bebeğin tenine rahatsızlık verecek dikiş kalınlıkları olmamalıdır. Artık aylar içinde büyüyen ve gelişen bebeğin 3 aydan sonra kıyafetleri daha farklılık gösterecektir. Ancak yine rahat olması ve kumaşlarının pamuklu olması önemi devam etmelidir.