28 Mart , 2024, 11:10:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hamileyken aldatılmak

Başlatan Nisanım, 24 Eylül , 2017, 15:40:03

« önceki - sonraki »

Nisanım

Herkese merhaba, 2.5 senedir Evliyim. 22 yaşındayım. 13 haftalık hamileyim. Iki gün Önce aldatıldıgımı öğrendim. Arkadaşlarımla dışarı çıkıcam dedi gitti defalarca aradım açmadı daha sonra açtı rahatsızlanmıştım eve geldi hastaneye götürdü beni,  alkol kullanmıştı.  beni eve bıraktıktan sonra tekrar gitti. Bahanesi arkadaşlarla dolaşırken birileri bize küfür etti onları dövücez oldu gitme dedim gitti. Gece saat 4 de sarhoş halde geldi. Hastaydım zaten uyumuştm..çok karışık rüyalar gördüm normalde telefonunu asla karıştırmam sabah telefonuna baktım ve fotografları gördüm. Evlenmiş boşanmış erkek bi arkadaşı, yanlaında iki kız sarmaş dolaş.  Beni eve bıraktıktan yarım saat sonra çekilmş bir fotograf.  Sabah açıklama istedim uyanmadı.  Annesini aradım konuştum. O sırada uyandı küfürler etti. Sana burdan bi Tokat atarm dedi elini kaldırdı çantamı aldım çıktım ailemin yanına şehirdışına geldim. Boşanma davası açıcam p.tesi günü...  ben otobüsteyken mesaj attı anahtar var mı dedi ne anahtarı eve geri döneceğimi mi sandın ailelere söyledim dedim bay Bay dedi. Bugün çiçek yollamış özür diledi ama affedemem asla affedemeyeceğim şey ihanettir. Fotograf hakkındaki açıklaması aldatmadım turistlerdi fotograf çekilmek istediler oldu. Bunu Durunca kararım dahada kesinleşti.  Bitti... 

DENİZGÖZLÜM81

hösttt deseydin turistmiş ki ne yüzle çiçek yolluyor bay bay diye mesaj yazmış yüzsüz hatasını kabul edip özür dileseydi şans ver derdim ama  keyfine göre davranım gitmeni umursamıyorsa  bitmiş demektir zaten üzülme değmezmiş de :caca: :caca: :caca: :caca:

Aşk Damlası

Sanırım içinizi dökmek istemiş ve yaşadıklarınızı anlatmışsınız. Özellikle hamilelikte böyle bir olay yaşamanıza gerçekten üzüldüm.
Dişi diş kana kan ;)
Seks Hocanız