Üç Boyutlu Canlandırma Grafik Görsel Efekt ve Modelleme Çalışmaları

Başlatan KaygısızMurat, 14 Nisan , 2016, 14:02:14

« önceki - sonraki »

KaygısızMurat

After Effects Eğitimi; 3 Boyutlu Animasyon ve grafik uygulamalarında yetkin bir eğitim firmasıdır. Efektif Animasyon ve 3 Boyutlu modellemeler meydana getirmek için özellikle Adobe aplikasyonları: grafik, animasyon, ve modelleme uğraşlarıyla uğraşanların bilmesi gereken önemli uygulamalardır.

Çalışanlarımız; bu yönde samimi, ihtiyaçlarınıza spesiyel yöntemler yaratan, profesyonellikten taviz vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir yüze haizdir.

After Effects Eğitimi olarak bizi öne çıkaran etkenler;

Genç ve Dinamik Ekip, Proje Odaklı Yaklaşım, Uzun Sektör Deneyimi, Kalite Odaklılık, Güncel Teknolojiyi Takip

Metot ve hedefimiz; riski minimum'a indirip, sizin varmak istediğinzi hedefe ulaşmanızı sağlamaktır.

3 Boyutlu Animation, grafik, modelleme ve çizim proseslerinde; eğitim hizmetimizden faydalanarak, efektif ve yaratıcı bir biçimde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Photoshop Kursu
Photoshop Kursu
tamamlandığında katılımcı; gereksinimleri doğrultusunda en basitten ileri levele Photoshop'u kursları öğrenir. Photoshop Dersleri ile; etkili grafik ve resimler üretebilir, biçimlendirebilir ve bu eiğtim ile sağlam sonuçlar kazanabilirsiniz. Photoshop Özel ders boyunca, Eğitimi içeriğinde yer alan başlıkları, derinlemesine çok örnekli alıştırmalar ile öğrenirsiniz.

3ds Max Kursu

3ds Max, ileri seviye karakter modelleme teknikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiş dizayn, modelleme ve Animation yazılımı olmuştur. 3D Studio Max, sinema özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi konularda da daha çok kullanılmaktadır. 3d Max Kursu çok sayıda temel maddeyi hazırlama olanağı sunar. Ders sonucunda; mimari dizaynlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini rahatça hazırlayarak projeye ekleyebilirsiniz.

After Effects Kursu

After Effects Ders : After Effects, Adobe kuruluşu tarafından bulunan; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler yaratılmasını sağlayan yazılımdır. After Effects ile; İki boyutlu ve 3 boyutlu ortamlarda animasyonlar üretilebilir, geliştirilebilir ve özgün grafik animasyonları oluşturulabilir. After Effects Kursları ile; film, dizi ve reklam çekimlerinde yoğunlukla kullanılan ve eklenti özellikleriyle kullanımı oldukça basit olan After Effects aplikasyonunu en temelden gelişmiş dereceye kadar kazanırsınız.

Madde, vakit, insan ve ortasındaki; düzen, ölçü ve bağlantılar işimizin bilgisini oluşturmaktadır. Bilgi, çalışmamızın en kıymetli bütünüdür. Yaşamımızın hızlı çalışan bilgisayar temelli iş sahasında bilgi her şeydir. Modelleme Eğitimleri, işinizi daha sağlam ve süratli sonlandırabilmeniz için sizi geliştiren animasyon, grafik ve tasarım ders servisleri sağlar.