29 Mart , 2024, 02:13:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Makyaj Nasıl Yapılır?

Başlatan forumqwert, 22 Mart , 2016, 12:38:17

« önceki - sonraki »

forumqwert

Makyaj Nasıl Yapılır?

Makyaj, özellikle çalışan kadınlar için, olmazsa olmazlardan biridir. Ev hanımları için de, son derece gerekli ve ihtiyaç halindedir. Makyaj yapılmadan ve yapıldıktan sonraki fark, kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağladığı gibi, çok daha güzel ve hoş görünmelerini de sağlar. Makyajdan önce, yüz tipini ve cilt yapısını çok iyi tanımak gereklidir.



Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Doğal makyajın en belirgin özelliği, temiz görünmesidir. Her türlü makyajdan önce, mutlaka cildin temizlenmesi ve ardından makyaja hazırlanması gerekirken, bu durum, doğal makyajın en önemli adımıdır. Cildin rengine göre seçilecek olan bir BB krem, en doğal ve besleyici cilt kapatıcısı görevini yerine getirecektir. Ardından, makyaj yapan kadının yaşına uygun bir doğal renklerdeki ruj uygulanabilir. Doğal makyajda, far kullanılacaksa, cilt rengine en yakın renklerden tercih edilmeli, canlı ve belirgin renklerden uzak durulmalıdır. Gözler, kalem ve maskara ile belirgin hale getirilebilir.

Gece Makyajı Nasıl Yapılır?

Gece makyajını, doğal ve günlük makyajdan ayıran en belirgin özellik, kullanılan koyu renklerdir. Temizlenen cilde, besleyici ve nemlendirici özellikleri de olan bir fondöten uygulandıktan sonra, olabildiğince koyu renklerdeki ürünlerle göz makyajı yapılabilir. gece makyajı, parıltılı farların en rahat kullanıldığı alandır. Koyu kırmızı ve son zamanların trendi koyu mor renklerde bir ruj seçilebilir. Son olarak, elmacık kemiklerini göz görülür şekilde belirgin hale getirecek allıkla makyaj tamamlanabilir.

Kaynak; www.hafifeal.com/makyaj-nasil-yapilir