29 Mart , 2024, 00:03:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


hamileyim. ne düşünsem bilemiyorum.

Başlatan makaron, 25 Kasım , 2015, 10:31:32

« önceki - sonraki »

makaron

arkadaşlar hamileym. o kadar kendime kızıyorum ki. ağlamaktan gözlerim şişti. oğlum henüz18 aylık. bana ve ilgimize en cok ihtiyacı olan dönemde ona bunu yapmam haksızlık gibi geliyor. üstelik çok güzel emiyor. sütünü kesmek zorunda olacağım. boyle dikkatsiz davranıp onun rızkını kesmeye hakım yoktu. çok kötü oldu. benim tedbrsizliğimin cezasını oğlum çekecek.

FİGENN

canım benim üzülme, 18 ay az değil güzelce emmiş oğlun. Lütfen üzme kendini. Hamilelik bir mucize ve ikincisini yaşayacaksın ne kadar güzel.

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim  :opucuk:

elfo

Aa asli cok sasirdim hep diyordun oglum zor bi cocuk diye. Allah nasip etmis kendine kizma ve uzulme. Bekledigin gunleri hatirla. Dua et kolay bi bebek olsun. Nasilsa olacakti. Hemencecik olsun ikisi bir buyusun iste. Ayrica 18ay gayet guzel bi zaman. Nasibi bu kadarmis simdiye kadar emdigi sifa olsun  :)
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ยรlคภ๓คz göภlüm

canım konunu çok geç gördüm. üzülme aslında sütten kesmek zorunda değilsin. arkadaşımın mart ayında bebeği olacak daha bebeğini sütten kesmedi o da senin oğlunla haziran doğumlu. 
ne güzel işte birlikte büyüyecekler, arkadaş gibi olacaklar. merak etme onu ihmal etmeyeceksin. çevremdeki duyarlı anneleri görüyorum, büyük çocuklarını ihmal etmeden küçüğü de çok güzel büyütüyorlar. sen de duyarlı ve çocuğuna düşkün bir annesin  bunu çok rahat başarırsın