Kaynana Gelin :)

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 18:37:15

« önceki - sonraki »

rumeysa

EVET EMOŞCUM MALESEF GİDİP YATTIGINA GÖRE KABUL EDİYOR SAÇMALIK YAA BEN TANIMIYORUM AMA BİR ARKADAŞIMIN AKRABISYMIŞ BU KAYINVALDE OLCAK ONLAR ANLATTTI DAHA YENİ ALLAH SABIR VERSİN O GELİNCİGE BÖYLE EŞLERDE VAR ŞEKERİM EŞİNİ EZDİREN BELKİDE EŞİNE SAYGI DUYMUYORDU KİMBİLİR DEGER VERMİYORDUR ÇOK ÜZÜZCÜ BİR DURUM RABBİM KİMSELERİN BAŞINA VERMESİN YANİ >:( >:( >:(
SABIR BOYUN EĞME DEĞİLDİR,SABIR MÜCADELEDİR.

ÇİTLENBİK

rümeysacım bunun bir örneğine bende şahit olum .
maalesf böyle insanlarda var..
arkadaşımın kayınvalidesi..
kendi yatak odası oğlunun yatak odasıyla karşı karşı karşıya yatarken odaların kapısının açık olmasını istiyormuş..
düşünebiliyormusunuz budurumu ..
bahaneside korkuyorrmuş :o
baze oğluyla yatmak istiyormuşki korkusununanmış..
bukadar oğul kıskançlığı olurmu anlamıyorum.
düpedüz.
fesatlık..
şükür tatlı bir kayınvaliem var..


Ocean

12 Ocak , 2007, 15:00:17 #17 Son düzenlenme: 12 Ocak , 2007, 15:03:14 Ocean
Alıntı yapılan: tweety0555 - 11 Ocak , 2007, 22:18:29
ooo herkesc1kler burda ... ;DISIN ICINDE KAYNANA OLUNCA COOOK KONUSULACAK VARDA BOSVERDIM VALLA ::)

bak bende  diyorum ki  nerde  bu  kızlar  bak  hepsi  buraya  transfer olmuş  .. valla bende bugun  üye oldum  ...kaçarmı benden ..  belki  bu  sitede  seni  geçerim  mesaj  sayını ne dersin.biraz  gayret  etmeliyim... ;D

kimim ben bil bakalım...
özlemcim öptüm seni  canım...

ÇİTLENBİK

Alıntıkimim ben bil bakalım

benimde merakım kudurdu şincik..


sema

heeeyyy bende buldum siiiziiii.kamile, ösleemm,

sude

AY BIBEN MIYIM KAYNANASINI SEVMEYEN.VALLA BRAVO HEPINIZE.BENDE SEVMEK ISTERDIM AMA NAPIYIM ISTE.BENIM KAYNANAM NASIL BILIYORMUSUNUZ BEN ELTIMLE KONUSURSAM ODA BENLE KONUSUR ARAR SORAR.ELTIMLE KUSTUGUM ZAMAN ODA KUSER BANA.GOBEKLERINE BAKTIM YAPISIKDA DEGILLER AMA VALLA HAYRETLER ICINDE KALIYORUM YANI.COK TUHAF YARATIKLAR INSANDA DIYEMIYORUM ONLARA.BAYRAMIMI ZEHIR ETTILER HOS 3YILIMI ZEHIR ETTILERDE.NEYSE DERINLERE GIRMEYEYIM BEN EN IYISI VALLA CIKARTAMAZSINIZ ALLAH MUHAFAZA.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

fatma

12 Ocak , 2007, 16:45:44 #21 Son düzenlenme: 12 Ocak , 2007, 22:58:16 fatma
Böyle kayınvalideleri anlayamıyorum valla bende çok duyuyorum ama çok iyi olanlarada çok şahit oldum..Meselaa ablamın kayınvalidesi ve benim kayınvalidem;D)  kayınvalide değil annedir gerçek bir anne..Kayınvalidem ve kayınbabam hacc dalar salı günü gelecekler Allah nasip ederse çok özledim ben aynı zamanda sevgilimide şafak :6 6 gün sonra askerden geliyorrr yuppyy benim tek düşüncem şudur:Evladını gerçekten seven bir insan bu ister gelini ister damadı olsun herzaman mutluluğunu istemeli.Ve onların mutlu olması için elinden gelen herşeyi yapması lazım..Tabi kötü gelin ve damatlarda duyuyoruz amann bizden uzak olsunlaarrr.Bizlerede nazarr değmesinn ;)

Filiz

tweety cim (adın ne canım) al bendende o kadar...

ayyy yazcak çok şey varda vakit yokk :))


tweety0555

FILIZ ADIM OZLEM ...BEN ILK GUN BURAYA YAZDIM ASLINDA ANA KONUYU AMA KAYDOLMAMAIS ??? NEYESE  ANA HATLARI ILE KVALIDEM ISRARLA YIGIT E CAY ICIRMEK ISTIYOR KENDILERI COK SEVDIKLERI ICICN BENDE ISRARLA HAYIR DIYORUM BAYRAMDA SES TNUM YUKSELMIS BEN HATIRLAMIYORUM ...ESIMDE BANA SINIRLENMIS AMA ORADA BISEY DEMEDI OYUZDEN YILBASI GECESI GELMEDI BENDE SINIRDEN GITTIM YATAGIMA AGLADIM O SIRADA GORUMCEM KAIYI ACTI BENI AGLAR GORUNCE YOK SEN KENDINE PROBLEM YARATIYON NE VAR OLMASA VS...SOYLENDI BEN HIC BISEY DEMEDIM KOCAM GELINCEDE SENIN KARININ BUGUN YAPTIKLARI YETTI DEMESIN MI >:( SINIR OLDUM SABAHTA ESIM YORGANI USTUNDEN ALIYORUM KALDIRACAM DIYE BANA BIR BAGIRDI BIZ KAVGAYA TUTUSTUK...ILK DEFA ORADA...NEYSE EVIMIZE GELDIK SAMSUN ABENIMKILERE GIDECEZ VAY EFENDIM BEN ONUNKILERE NASIR BGIRIRMISIM CAY ICSE NE OLURMUS... VS...SAMSUN A ERTESI GUN GITTIK AMA FATIH IN AGZINI BICAK DAHII ACMADI TABBIIKI BABAMLLAR BENI SUCLU BULDU HIC ANLATMADIM AMA BEN CIKARMISIMDIR BEN HUYSUZMUSUMDUR DEKLI ETTILER BENI...ANLICANIZ BAYRAM IGRENCTI TEK KARIM BIR TAKIM ELBISE ALDIM GIYMEK NASIP OLMADI AMA OLSUN ;D SIMDI SORUN AMASYAYA GIDELIM MESELESI OLURSA NE YAPACAM GORUMCEME NASIL DAVRANACAM.. ??? AYRICA KAVGA EDERKEN ESIMDE HIC HOS OLMATYAN ITHAMLAR DUYDUM ONALAR YUZUNDEN HALADA BAZI SEYLER ONA YASAK ::) ;D ;)



TUBAMETE

canım aynı kaderi paylaşmışız yılbaşında bend eeşim yanımda olmadığı için çok ağladım ama benimki biraz daha farklı bir durumdu ...

ÇİTLENBİK

kayınvaldemden kaynanalık görmiyorum ama kocam kayanayı aratmıyor zaten :argue:


tweety0555

15 Ocak , 2007, 16:34:21 #26 Son düzenlenme: 15 Ocak , 2007, 17:06:06 Emine
SOYLE TUBISIM SENIN DERDIN NEYDI   :protest:  VALLAHI SUNU GORUNCE  :pottytrain5: ESIMI HAYAL ETTIM BIR AN NEDENSE :laughing7:



ÇİTLENBİK



gülayeren

Kaynana forumu açılıyor ve bir iki dertli ne güzel keşke bende sizler gibi canım annecim diyebilseydim.  :dontknow: Çok uğraştım sevdiğim adamın annesi olması dolayısıyla ama olmadı olamadı. Taa nişanlıyken aramızı bozdu nerdeyse ayrılıyorduk. Eşimde benim annem böyle ben düzeltemedim sen düzeltemezsin dedi ve ogün bugün arkamda sağolsun .
Geçen sene hacıya gittiler ondan sonra davranışlar tavırlar değişti ama benim gençliğimden çaldıkları o üzüldüğüm zamanları geri getiremezler. Hakkım olsun diyorum o üzüldüğüm zamanlar hakkım olsun. Senede belki 15 gün görüşüyoruz ayrı şehirlerdeyiz çok şükür. Aynı şehirde olsak herhalde kesin ayrıldıydık biz kaynana yüzünden . Geçen sene hamileyken bebek kıyafetleri almaya gittik (senede bir kere denizliye gitmişiz ) onu götürmedik diye neler yaptı o zaman bile ağlattı ya beni ne diyim artık .

bebitom

kıskan kaynanalar konusu açılmışken bende yazıyım arkadaşımın eşi askere gidicek diye kaynanası aralarında yatmış ben oğlumu özlerim biraz hasret gidereyim diye valla ne diyceğimi şaşırdım insan bu kadar da kıskanç olur mu yaw..

zeynep_berat