Korkuyorum!

Başlatan mirosh, 01 Eylül , 2015, 08:36:02

« önceki - sonraki »

mirosh

Merhaba arkadaşlar, bu sitede yeniyim ve aslında kimle konuşacağımı bilmediğimden yazmak istedim. ben 5 senedir böbrek hastasıyım. (Böbreklerim %25 çalışıyor) eskiden %15ti fakat 5 farklı operasyonla ancak bu kadar yükselebildi. doktorum anne olmakla ilgili sorun yaşamazsın diyor fakat, haziran ayında hamile olduğumu öğrendim. bunun sevincini yaşarken nefrit (böbrek iltihabı) geçirerek düşük yaptım. üzerine 10 gün hastanede yatarak tedavi görmem gerekti. 3 aydır da kontrollerim devam ediyor. şuan bir sorun gözükmüyor mevcut hastalığım dışında ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. bu günlerde tam dönemimdeyim eşim çok istiyor ama ben gerçek anlamda korkuyorum. sizce tekrar denemeli miyim?  :'(

makaron

tabi ki tekrar denemelisin. çok farklı sebeplerden dolayı da düşük yapmış olabilirsin. ben hiç bir sorunum olmamasına rağmen 3 kez düşük yaşadım. doktorunun yonlendirmesine göre hareket etmelisin. bir de benım onerim hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir perinatolog bulup onun takibinde hamileliğini geçirmeni öneririm.

birbuçukyıl

Ben de senin yerinde olsam endişelenirdim.Bu konuda haklısın. Ama her seferinde aynı sonuçla karşılaşacaksın diye birşey yok.Bence de denemelisin. Bazılarımız malesef diğerleri kadar şanslı olmuyor. mutlu sona ulaşmamız daha zor ve meşakkatli olabiliyor.Allah yardımcın olsun.