29 Mart , 2024, 00:56:21

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Dış gebelik

Başlatan lagrima, 24 Nisan , 2015, 14:58:17

« önceki - sonraki »

lagrima

Bu ayın 7 sinde adet olduğumu sandım 13 gün sürünce Dr gittim ve 2370 dış gebelik denildi hergün kan veriyorum usg ile bakiliyor bugün ki sonucu 1310 çıktı 3 4 günde bu kadar düştü hiç bir tedavi yöntemi uygulamadıK. Doktorum eger dusmez yukselirse hastaneye yatarsin igne yapariz demisti ama suan icin gerek yok sanirim.
Bu değer kendi kendine düşünce ne olacak ?
Düşük mu yapacağım ?
Ağrılı bir dönem mi olacak ? Onceden düşük yapmadığım için de bilgim yok. Kanama 2 gündür durdu. Beni aydinlatirmisiniz arkadaslar.
Bugün baya yol yürüdüm kasiklarim biraz ağrı girdi şimdi yatıyorum. Dün üşüme haksızlık vardı ama bugun daha iyiyiM. Bu süreçte ne olacak ??

lagrima


namdamkoko

Yardımcı olabilecek kişilerin görebilmesi için bende güncellemek istedim.

ยรlคภ๓คz göภlüm

artık foruma uğrayan kimse kalmadı ne yazık ki. :(


sevilay21

Canim bende dış gebelik.yasadim ama ben ameliyat oldum benim degerler.dūsmedigi.icin.hemen ameliyata.aldilar.ama sanirsam.degerlerin.dùsdùkten.sonra kanaman.gelicek.biraz agrili.oluyor parcalari.dùsùrdùkten.sonra agri.geciyor kanaman.biraz fazla gelebilir.korkma yani ama yinede.doktoruna.danış cok.cok kanama olursa

meltemçakır

benim dış gebelik teşhisi konulduğunda 1080 di değer ve hemen rahim içi temizlendi ve hastaneye yatırdılar. ertesi gün de kanda yükselme devam etti 2020 de iğne vuruldu. iğneden iki gün sonra kanama başladı.40 gün sürdü.. tam 1 ay raporlu idim sonunda doktor onayı ile işe başladım. kanamanın 35. günü şiddetli ağrı ile hastaneye kaldırıldım. patlama ya da iç kanama diye çok korkmuştum kanamam artmıştı ve çok canım acıyordu.. tüm gün takip edildi ağrı sonra dindi. kan sonuçları çıktığında baya bir düşüş olmuştu ve doktorumun dediğine göre asıl parça o gün gitmişti. ben oturamıyordum sürekli sol tarafımda batma oluyordu hep yattım bir ay evde. ama fazla bir ağrı olmuyordu. sadece iğne den sonra bulantı oluyor ve bir hafta iştahsızlık falan oluyor.

Umarım geçmiştir ve bundan sonra da sıkıntısız bir dönem olur.