28 Mart , 2024, 20:34:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Abant Otel

Başlatan abantotel, 06 Ocak , 2015, 12:11:42

« önceki - sonraki »

abantotel

Abant Otel

Abant otel seçeneklerinden yararlanarak tatil yapmak istemez misiniz? 4 mevsim farklı güzelliklere sahip bu cennet coğrafyada, Abant otelleri sizleri göl manzaralı odalarında ağırlıyorlar. Panoramik Abant manzarasına karşı kapalı havuzlarda yüzebilir, masaj hizmetlerinden ve spor salonlarından yararlanabilirsiniz. Sakinliğin ve huzurun tadını manzaralı odalarınızda çıkarırken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.






Abant'a Özgü Alabalık Lezzetleri

Bolu'nun yemyeşil örtüsüne mavi rengin güzelliğini katan Abant Gölü çevresinde birbirinden lezzetli yemekler sunan onlarca restoran var. Karadeniz'in tertemiz havasının hakim olduğu bölgede yapacağınız ilk iş göl çevresini gezmek olsa da yorgunluğunuzu tadına doyulmaz yemeklerin sunulduğu sofralarda atacaksınız. Ayrıca mangal yapıp kendi yemeğinizi de hazırlayabilirsiniz. Sucuk ekmek bölgenin en meşhur yemeklerinden.

Abant da ne yenir sorunuzun esas cevabı ise elbette alabalık olacaktır. Sadece burada yetişen kırmızı ve iri benekli balıkların tadına bakmadan kesinlikle dönmemelisiniz. Güveçte ve mangalda pişirilen alabalıkları Abant butik otel göl manzaralı restoranlarda yiyebilirsiniz.






Abant'ta Yamaç Paraşütü Heyecanı

"Yamaç paraşütü nerede yapılır?" sorunuza en güzel cevabı yemyeşil Abant yaylaları veriyor. Yanı başınızdaki aktivite cenneti Abant'ın sizlere sunduğu bir diğer olanak da yamaç paraşütü. Özellikle bahar aylarında bu heyecanı yaşayabilirsiniz.

Serbest paraşütün aksine yüksek bir tepeden koşulmak sureti ile havalanmayı gerektiren yamaç paraşütü Abant'ın en güzel tepelerinde yapılabiliyor. Tek ya da iki kişilik uçuşlarla ve pilotun tecrübesine bağlı olarak kilometrelerce /saatlerce sürebilecek bu heyecanlı aktivite sizleri bekliyor. Aktiviteler boyunca konaklama sürecinizi Abant pansiyon ile yaparak keyifli zamanlar geçirebilirisiniz. Abant hava durumu







İLETİŞİM

Adres: Kartaltepe Mh. İncirli Cd. Alpay İzer Sok.No:4 Bakırköy – İstanbul
Rezervasyon Tel: 0212 572 64 65
Çağrı Merkezi: 444 33 98 (08:00 – 20:00)
Fax: 0212 660 69 50
Mail:
info@abantotel.com.tr
www.abantotel.com.tr

dvrzener

Artık tatile gitmek Türk halkı için hayalden ötesi değil. Sürekli olarak gittiğim Turkuaz otel turunç dahi fiyatlarını minimum seviyede yükseltmiş olmasına rağmen karşılayabileceğimiz miktarın üstünde fiyat. Turizm ve içişleri bakanlarının bu konuda bir adım atmaları ve halka yardımda bulunmaları gerekiyor bence.