ZUCCİNİ OMLET

Başlatan ARMAĞAN, 20 Ağustos , 2008, 11:07:55

« önceki - sonraki »

ARMAĞAN

Zuccini Omlet

MALZEMELER

1 adet büyük kabak (ince dilimlenmiş)

3 adet orta boy soyulmuş ve dilimlenmiş domates

4 dilim pastırma (küçük doğranmış)

4 yumurta (çırpılmış)

100 gr rende çedar peyniri

1/4 su bardağı bira

1/2 çay kaşığı tuz

1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz

2 çay kaşığı nişasta

6 adet kesilmiş zeytin.



HAZIRLANIŞI

Kabakları ve domatesleri yumşayıncaya kadar beraber pişirin. Pastırmaları da pişirin ve kabakları ekleyin. Yumurtaları, peyniri, birayı, tuzu ve maydanozu karıştırıp pastırma ve kabakların üzerine dökün. Ağzını kapatın ve 15 dakika ateşte bırakın. Nişastayı domates sosuyla, koyulaşana kadar karıştırın. Zeytinleri ilave edin. Omleti eşit parçalara bölün, sosla beraber servis yapın.