PIHTILAŞMA VE GENETİK TESTLERİ

Başlatan °º•✿gülümse01✿•º°, 30 Kasım , 2014, 20:48:52

« önceki - sonraki »

°º•✿gülümse01✿•º°

Canlarım, Cuma gününe randevu aldım  tüp bebek merkezime gideceğim inşallah. Bebeğimin kalbinin durmasıyla ilgili araştırma yapılmasını isteyeceğim. Nette araştırdığıma göre; kardiyovasküler risk paneli, kromozom analiz testi, karyotip inceleme tahlilleri yapılıyormuş. Özellikle pıhtılaşma testlerinin yapılması için ısrarcı olmayı düşünüyorum.
Benim merak ettiğim bu testlerin fiyatları. Özelde yaptıracağım, çünkü üniversite hastanelerine gidip yaptıracak ne sabrım ne de vaktim var.
Bu testleri yaptıranlar varsa hem tecrübeleriniz hem de  fiyatları konusunda lütfen fikir verebilir misiniz?[/size]
BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...

makaron

Canim ben de 2. Dusukten sonra aynen senin gibi arastirmak istedim. Cok sikintili gunlerdi. Memorialin tup bebek merkezine gidiyordum. Bahsettigin tahliller 2 bin tl ye yakin tutmustu vermek ıstemedım devlet hastanesıne gıttım. Genetık bolumune randevu aldım. Hıc beklemeden tahlılım yapıldı bir kurus vermedim. Kroöozom filan normal çıktı da bende pıhtılasma çıktı. Ona gore asprın ve iğne tedavisine basladık. Doguma kadar ıgne yaptım hergun. Sen nerde oturuyodun istanbulda mısın??

°º•✿gülümse01✿•º°

Canım ben Adana'dayım... Balcalı'dan randevu alsam aylar aylar sonrasına verecek. Başkent Üniv. Hastanesinde de ücret alıyorlarmış. 2 Bin demek :cildir: Çok pahalıymış yaaaa :caca: Napacağım ben :BangHead: :BangHead:
BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...

makaron

Canım o memorialde oyleydı baskentte falan daha uygundur bence bir arastır. Ben zeynep kamilde yaptırdım orda dogum hastanesi yok mu

_inci_tanem_

canım benimde ilk 5 haftalık düşük oldu ve dr.araştırılma yapılmasını istedim genetiğe gerek duymadı antikardiolipin ve testine baktı be kan akış değerlendirilmesi yaptılar sadece ve pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ikinci gebeliğimde kan sulandırı iğne kullandım hamd olsun RABBİME paşamla sağ salim kavuştum darısı sana ve isteyen herkeze olsun  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

nazlıyarim

3 aşılama 2 tüp bebek başarız Hikayem var kızlar hatırlayanlar bilir.3 tüp bebeğe başladık ankarada gürgan klinikte 2 aydır vitamin ve dhea kullanıyorum ve geçen ay rahim traslama işlemi oldum.akimdan tırnagima kadar test yaptılar genetik Testimi üniversite de yaptırdım ücretsiz diğer tahlillerim den de ücret almadı özel hastane neyse diyecegim şu meğer benim genetik olarak homozigot kromozom bozukluğum varmış ben hamile kaliyormusum farkında olmazmisim günüm geçmese bile fakat vücut bunu atiyormus okadar zahmet çektim psikolojim alt ust oldu daha öncebu test yapılsaydi okadar dedim teyzeleri mde halalarda düşük var karın lar ında ölen var kimse bu testi bana yapmadı kahroldum duyunca  :crybaby2: diyecegim 7 yılim heba oldu  :crybaby2: birkaç defa günüm geçmişti ve akabinde çok şiddetli 10 gün süren kanamam olmustu seçici olun merkezlerde paraları çöpe atmayın bazıdDr. Lar arabasını yada evini değiştirsin diye savurmayın emeklerinizi.buradan memnun kaldım inşallah Rabbim timur hocayı ve ekibini bana vesile kılar da bu sefer yavrum kavuşurum
BENİM HALA UMUDUM VAR...

makaron

Canim tedavin hayirli olsun umarim bu son tedavin olur. Biliyirsun benim de tekrarlayan dusuklerim oluyordu ama doktorumu buldum soninda ve kuzumu kollarima aldim. Canim senin yanlis hatirlamiyorsam yumurta olusumunda da problem vardi ona bisey yaptilar mi??

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım  asıl sebebin bulunmasına sevindim. inşallah bundan sonra bebeğine kavuşursun. dediğin gibi her doktora güvenmemek gerekiyor


nazlıyarim

Evet aslicim yum.sorun var dhea diye bir ilaç ve gnc ek takviye kullanıyorum vücudum bunlara tepki verdi inşallah hersey güzele doğru gidiyor.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

makaron

Canim herseyin yolunda gitmesine sevindim. Yumurta isi sirf moral. Biliyosun benim de amh 0.7 cikmisti erken menapoz dediler. Tup bebek randevusu beklerken hamile kaldim. Duyguyu da biliyosun tup bebek isi iptal edilmisti. Kendiliginden hamike kaldi. Allah buyuktur. Allah yardimcin olsun dualsrim seninle.

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: nazlıyarim - 09 Aralık , 2014, 19:54:34
Evet aslicim yum.sorun var dhea diye bir ilaç ve gnc ek takviye kullanıyorum vücudum bunlara tepki verdi inşallah hersey güzele doğru gidiyor.
çok güzel. inşallah bebeğine kavuşursun. moralini yüksek tut, stres hamilelikte en büyük engel. doktorum; "eşinde ve sende bir sorun yok sadece sen aşırı stres ediyorsun, bebeği fazla kafaya takmışsın. rahat ol nasılsa bir çocuğun var, ikinci de olur" demişti.  o konuşmadan sonra rahatladım, kafaya takmamaya başladım bir iki ay sonra bebeğim geldi.  hatırlarsan öncesinde üç aşılama yapıldı tutmadı.